תגובה: כיוון הגאים V911 ..
חבר לא כל כך הבנתי , מאוד תעזור לי אם תאכל להסביר לי , אני חלש בתפריטים ב9X .. אם תכתוב לי לאן להיכנס בשלבים ממש תעזור לי ..
תודה רבה !
חברים אני חייב את העזרה שלכם , חייב .. תודה ..
בקישור הקודם יש לך קובץ קונפיגורציה לV911 עבור ה 9X. תנסה להתקין אותו.
איזה שלט יש לך? 9X קיים במספר גרסאות ויצרנים שונים עם תפריטים קצת שונים אחד מהשני.
בכל מקרה, אם הבעיה רק בערוץ מסוים שמתנהג הפוך ממה שאמור להיות, אז תחפש בתפריטים, אתה אמור למצוא תפריט שמאפשר לך להגדיר להפוך ערוץ מסוים.
רשימת הערוצים המתאימה ל V911:
Ch1 Ail
Ch2 Ele
Ch3 Thr
Ch4 Rud
כמו כן תדאג שערוץ מספר שתיים מקונפג הפוך (INV). השאר צריכים להיות מוגדרים נורמלי.
אין צורך לעשות ביינד , אתה מחבר מתח למסוק ,מדליק את השלט והוא מזה מיידית את המסוק [ בדיוק כמו עם השלט המקורי] הבעיה היא תכנות הערוצים
אני צריך לדעת איך עושים ביידינג כי קניתי מסוק ושלט לחוד
תפעיל את השלט ותוך מספר שניות תחבר את הסוללה במסוק. (שלא יעברו יותר מ 10 שניות).
דווקא הפוך , בצורה רגילה , תחבר את הסוללה , תדליק את השלט ותעמוד מול במסוק , חכה שהשלט יפסיק לצפצף , וקיבלת רדיו ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
"Mr Nice Guy"
דווקא הפוך , בצורה רגילה , תחבר את הסוללה , תדליק את השלט ותעמוד מול במסוק , חכה שהשלט יפסיק לצפצף , וקיבלת רדיו ;)
זה מה שעובד אצלך? מעניין, קראתי שיש אנשים שטוענים ההפך כמוך. בכל מקרה, בספר שמגיע עם ה V911 זה מתואר כפי שרשמתי אבל כנראה שגם אתה צודק וזה איכשהו תלוי בגרסה של לוח האם של המסוק. אצלי מדובר בגרסה 5.