מאיפה הכי כדאי לקנות להבים ?
שלום לכולם,
אני מעוניין להזמין את הלהבים הרגילות של ALIGN לא משהו יקר במיוחד או אם למישהו יש להבים טובות שהוא ממליץ מחום אני אשמח בטווח המחירים של הלהבים של ALIGN
מדובר בלהבים לTREX 500 שכמעט שחכתי לציין
בקיצור מאיפה הכי כדאי להזמין מבחינת מחיר ומשלוח..
תודה.
תגובה: מאיפה הכי כדאי לקנות להבים ?
Re: תגובה: מאיפה הכי כדאי לקנות להבים ?
חתיכת זבל לא מאוזן אני חושב קנה אליין בארץ ודי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
תגובה: Re: תגובה: מאיפה הכי כדאי לקנות להבים ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amijan27
חתיכת זבל לא מאוזן אני חושב קנה אליין בארץ ודי
אתה מדבר מנסיון?
ראיתי כבר כמה סטים כאלה, מאוזנים להפליא, עובדים מצויין ולא נופלים מלהב קרבון איכותי בשום פרמטר.
כנראה שצריך מזל...
אתה יכול לקנות בארץ להבים כאלו (ELIGN)במחיר סביר מאוד קרוב מאוד למחיר חול תפנה בפרטי ואומר לך את שם החנות:cool:
אני שמעתי שלהבי RJX אמורות להיות טובות, למרות שאין לי ניסיון איתן:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...n_Blades_.html
אני כן יכול להגיד לך שלהבי RJX לדגמי 700 נמכרים ב - 100$ ב - helidirect:
http://helidirect.com/high-quality-c...ss-p-20974.hdx
וב - hobbyking נמכרות ב - 43$:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...n_Blades_.html
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
חצי נכון
הסיני מוכר להבים כאלו וגם באיביי יש כאלו. הם נראים כמעט אותו דבר אבל או שהיצרן שונה או שחלק סוג א׳ וחלק סוג ב׳. היו לי שני זוגות כאלו מהסיני ושני זוגות מאיביי- הזוגות מהסיני הגיעו בגימור מושלם, מאוזנים פיקס, טיפה גמישות יתר אבל מה לעשות זה פיברגלס, בסה״כ להבים נהדרים למתחילים. הלהבים מאיביי- מנסיוני נראים אותו דבר אבל איכות הגימור בלהבים שקיבלתי הייתה גרועה, היה פער של שני גרם (גרם! לא עשירית גרם) בזוג אחד של להבים שלא לדבר על איזון דינאמי מאד לא מאוזן בשניהם. שני הזוגות הללו הלכו ישירות לפח, באחד מהם הגימור היה כל כך גרוע שהתעקשתי לדרוש את הכסף חזרה. בשני ויתרתי... אז אם קונים כאלו - לקנות מהסיני. אגב גם באחד הזוגות מהסיני אחרי כמה חודשים הציפוי בתקלף קצת בלי שום סיבה אבל תיקון קל באפוקסי פתר את הבעיה. כלומר ככה או ככה האיכות לא בטופ של הטופ אבל אלו של הסיני מתאימים מאד להתחלה, בעוד אלו של איביי מנסיוני מתאימים בעיקר לפח. וקניתי אגב משני מוכרים שונים מאיביי, משניהם התאכזבתי
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
אני לא ממליץ על הלהבים האלה, זאת הצגת אופציה ותו לא
אבל
אלו שאני ראיתי כולם היו מאי ביי, והיו מ ו ש ל מ י ם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
חצי נכון
הסיני מוכר להבים כאלו וגם באיביי יש כאלו. הם נראים כמעט אותו דבר אבל או שהיצרן שונה או שחלק סוג א׳ וחלק סוג ב׳. היו לי שני זוגות כאלו מהסיני ושני זוגות מאיביי- הזוגות מהסיני הגיעו בגימור מושלם, מאוזנים פיקס, טיפה גמישות יתר אבל מה לעשות זה פיברגלס, בסה״כ להבים נהדרים למתחילים. הלהבים מאיביי- מנסיוני נראים אותו דבר אבל איכות הגימור בלהבים שקיבלתי הייתה גרועה, היה פער של שני גרם (גרם! לא עשירית גרם) בזוג אחד של להבים שלא לדבר על איזון דינאמי מאד לא מאוזן בשניהם. שני הזוגות הללו הלכו ישירות לפח, באחד מהם הגימור היה כל כך גרוע שהתעקשתי לדרוש את הכסף חזרה. בשני ויתרתי... אז אם קונים כאלו - לקנות מהסיני. אגב גם באחד הזוגות מהסיני אחרי כמה חודשים הציפוי בתקלף קצת בלי שום סיבה אבל תיקון קל באפוקסי פתר את הבעיה. כלומר ככה או ככה האיכות לא בטופ של הטופ אבל אלו של הסיני מתאימים מאד להתחלה, בעוד אלו של איביי מנסיוני מתאימים בעיקר לפח. וקניתי אגב משני מוכרים שונים מאיביי, משניהם התאכזבתי
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
1+ גם אני השתמשתי בלהבים של הסיני, הם הגיעו מאוזנות להפליא וברמת גימור מעולה ועבדו מצויין.