ברצוני לבנות יאק 54 עם מוטת כנף בערך 1800 ממ האם אני יכול לצלם ולהגדיל במכונת צילום
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...54-Kit-EPP.jpg מדובר ביאק 54 של הסיני
אני רוצה לבנות אותו מבלזה איך אני ידע איזה מנוע חשמלי יתאים ואיזה פרופ והכי חשוב האם זה נכון לצלם את כל החלקים ולהגדיל
תגובה: ברצוני לבנות יאק 54 עם מוטת כנף בערך 1800 ממ האם אני יכול לצלם ולהגדיל במכונת
אם כבר להגדיל אז לא עדיף תוכנית של קרש למנוע 46?
גם טיסן שמתוכנן לבלזה וגם יהיה לך הרבה יותר פירוט
תגובה: ברצוני לבנות יאק 54 עם מוטת כנף בערך 1800 ממ האם אני יכול לצלם ולהגדיל במכונת
אם תהיה סבלני, זה יהיה הפרוייקט הבא שלי (אחרי ה"נשר")
ואז תוכל לקבל הדרכה לנושא עד הפרט האחרון
תקנה קיט של Swany.
הם עושים רושם מדהים.
סליחה שאני קצת חוצפן אבל במקום תשובה אני מקבל הצעה למשהא אחר השאלה אם אני מצייר את הטיסן אחד על אחד ומצלם אותו כפול 2
יוצה טיסן של 1800 ממ האים הוא יטוס טוב ולאיזה משקל מותר לי להגיע
התשובה היא כן בדוק. אתה יכול לקחת את מה שציירת לאחד מבתי הדפוס שם יגדילו לך את התוכנית לאיזה גורל שתרצה וזה עולה כמה שקלים לא רציני
התשובה היא:
כן ולא
כן- תקבל טיסן טס
לא- תקבל טיסן שונה לגמרי בהתנהגות
לגבי משקל, תצטרך לחשב את שטח הכנף ולשמור על עומס משטחים דומה.
לגבי מנוע, תוכל לדעת מה נדרש אחרי שתסיים ותשקול את המוצר הסופי.
בהצלחה
בבקשה אם אפשר לפשט בלי מושגים גבוהים אם אני מכפיל את גודל הטיסן הוא גם צריך לשקול כפול והאים הוא יבצע 3d או שהוא יהיה פרצןף 3d ואופי טרינרי