מודול חדש לכל מי שחווה בעיות טווח ב 9X
RMILEC TS4047 10CH 2.5W UHF Module System w/Receiver (JR module)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...R_module_.html
HK מציעים מודול חדש שמתאים ל 9X, המודול משדר בעוצמה של 2.5W, לא יודע מה יהיה הטווח אבל אני יכול להעריך שהוא מעבר לטווח הטיסה של מרבית הטיסנים (כלומר הסוללה או הדלק יגמרו קודם)...
אז כל מי שלא מרוצה מהטווח של ה 9X ויש לו 180 דולר מיותרים זה המודול... רק שימו לב כל מקלט עולה 60$..
תגובה: מודול חדש לכל מי שחווה בעיות טווח ב 9X
וזה אפילו במבצע,
קנה משדר קבל סרטן.
2.5 וואט.... בעעע
עברה לי מחשבה שאולי משתלם אבל עלות של 9x, מקלט ומודול uhf כבר יוצא כמו עלות מודול של דרגון לינק, לא?
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תגובה: מודול חדש לכל מי שחווה בעיות טווח ב 9X
בערך,
אבל בעסקה הראשונה אתה מקבל משדר ומקלט , ובשניה לא..
תשווה תפוחים לתפוחים...
לאט לאט אני מתחיל להודות של9x יש לא מעט יתרונות... מחיר, bnf לכמה צעצועים נחמדים שיצאו לאחרונה, תמיכה בhead tracking, ועכשיו מודול uhf במחיר שפוי... ואחרי שנה שחבר להטסה מטיס עם 9x מסוק ומרוצה ממנו מאד אז גם סוגיית האמינות מתחילה להחלש.
אבל באמת 2.5 וואט זו לא עוצמת שידור מוגזמת? על בוסטר של 1 וואט אמרו לאלכס שזה מסוכן לבריאות בשרשור הfpv המפורסם שלו
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Re: מודול חדש לכל מי שחווה בעיות טווח ב 9X
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
לאט לאט אני מתחיל להודות של9x יש לא מעט יתרונות... מחיר, bnf לכמה צעצועים נחמדים שיצאו לאחרונה, תמיכה בhead tracking, ועכשיו מודול uhf במחיר שפוי... ואחרי שנה שחבר להטסה מטיס עם 9x מסוק ומרוצה ממנו מאד אז גם סוגיית האמינות מתחילה להחלש.
אבל באמת 2.5 וואט זו לא עוצמת שידור מוגזמת? על בוסטר של 1 וואט אמרו לאלכס שזה מסוכן לבריאות בשרשור הfpv המפורסם שלו
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
מודול uhf של חצי ואט מגיע לעשות ק'מ .. עזוב אותך מ 2.5 ואט ...
SGS2 ..