תגובה להודעה: רעידות בטירקס 450
בדוק שהספידל של תקין ז"א ישר
ע"י פירוק הלהבים
באחד הפורומים הקודמים דובר על מהירות ראש נמוכה שיכולה לגרום לתופעת חוסר יציבות כזו.
יכול להיות שהסל"ד ירד בגלל סוללה מסויימת? נסה אחרות ותראה אם זה קורה איתן גם.
יריב
לא ולא. הסוללות תקינות והספינדל חדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yariv
באחד הפורומים הקודמים דובר על מהירות ראש נמוכה שיכולה לגרום לתופעת חוסר יציבות כזו.
יכול להיות שהסל"ד ירד בגלל סוללה מסויימת? נסה אחרות ותראה אם זה קורה איתן גם.
יריב
בהחלט אפשרי.
האם זה קורה ב Normal או ב Idleup (אולי גם וגם) ?
רעידות זנב במישור הפיץ' כמעט תמיד נובעות ממהירות ראש נמוכה מדי, אבל זה נכון למצב Normal.
מה גרף המנוע שלך ב Normal ?
אם זה קורה גם ב Idleup וגרף המנוע שלך על 100% או 100% 85% 100%, אז מדובר בבעיה אחרת.
שרון,
מחר (יום רביעי בבוקר) אנחנו מטיסים בפלמחים, למה שלא תבוא להטיס איתנו לשתות קפה טוב ויש מצב (סביר) שגם בעיית הרעידות תפתר,
בכל מקרה...אתה מוזמן.
אורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ori_lavee
בהחלט אפשרי.
האם זה קורה ב Normal או ב Idleup (אולי גם וגם) ?
רעידות זנב במישור הפיץ' כמעט תמיד נובעות ממהירות ראש נמוכה מדי, אבל זה נכון למצב Normal.
מה גרף המנוע שלך ב Normal ?
אם זה קורה גם ב Idleup וגרף המנוע שלך על 100% או 100% 85% 100%, אז מדובר בבעיה אחרת.
שרון,
מחר (יום רביעי בבוקר) אנחנו מטיסים בפלמחים, למה שלא תבוא להטיס איתנו לשתות קפה טוב ויש מצב (סביר) שגם בעיית הרעידות תפתר,
בכל מקרה...אתה מוזמן.
אורי
הייתי מת לבוא אבל יש לי פגישה בצפון ת"א ב 9:00. תזמין אותי גם פעם הבאה ואשתדל להגיע.
ליאור עזר לי בטלפון , זו אכן הייתה בעייה של מהירות ראש נמוכה מדי. שמתי את גרף המנוע בנורמל על 0-60-80-90-100 והבעיה נפתרה. תודה רבה ליאור !
תגידו - אתם מטיסים גם בלילה ? יש לי זוג להבי לילה בדרך. אם כן אפשר לארגן איזה מפגש לילי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonx
הייתי מת לבוא אבל יש לי פגישה בצפון ת"א ב 9:00. תזמין אותי גם פעם הבאה ואשתדל להגיע.
אנחנו נהייה בשטח עד 12:00, אם יסתדר לך תן קפיצה, תהייה בקשר עם ליאור או איתי ונעדכן אותך על המפגש הבא.
ליאור עזר לי בטלפון , זו אכן הייתה בעייה של מהירות ראש נמוכה מדי. שמתי את גרף המנוע בנורמל על 0-60-80-90-100 והבעיה נפתרה. תודה רבה ליאור !
ליאור תותח, קטן עליו לעשות Setup בטלפון :)
תגידו - אתם מטיסים גם בלילה ? יש לי זוג להבי לילה בדרך. אם כן אפשר לארגן איזה מפגש לילי...
אין תוכנית ספציפית כזו בנתיים, אבל זה רעיון לא רע.
אורי