בקר חותך בtrex 450 pro v2
יש לי בעיה שקרתה לי כבר פעמיים עד עכשיו.
הטסתי אתמול את המסוק שאגב כולו סטוק, חמש או 6 טיסות בטיסה האחרונה אחרי שתי דקות טיסה כשהוא הפוך הבקר חתך והוא נפל על הראש.
כשפירקתי את המסוק ראיתי שהפיניון נגע בכבל האדום שיוצא מהמנוע וגילה את החוטים מעט.
תיקנתי את החוט ע"י הלחמה קרה ושמתי שרינק.
היום הטסתי את המסוק עוד פעם וכעבור 5-6 טיסות של כל אחת כ 4 דקות שוב בטיסה האחרונה אחרי 2 דקות הבקר חתך שוב פעם הטיסה הפוכה ונפל על הראש.
אחרי פירוק לא נראה שום נזק לחיווט ומייד שהגעתי למסוק הצלחתי אפילו לעלות מצערת כאילו כלום לא קרה.
אני חושש שהבקר נדפק.
למישהו קרה מקרה דומה או יודע מה זה יכול להיות ואיך לתקן את הבעיה?
תגובה: בקר חותך בtrex 450 pro v2
תיבדוק את הסוללות לי זה קרה ביגלל סוללות ישנות
Re: בקר חותך בtrex 450 pro v2
זה קרה לי עם כמה סוללות הם כולם טובות קשה לי להאמין גם יש בינהן גנס במצב ממש טוב
כמובן הכל עשיתי זה מסוק שכבר טס מעל 100 טיסות ללא ריסוק
שאלה שקצת קשורה לנושא, איך עושים end point בבקר פלאש של טורניג'י?מישהו מכיר? האם יש צורך בכלל לקבוע את זה?ומה זה נותן?
כיילת טווח מצערת לבקר?
בדקת הלחמות, אולי יש בדרך הלחמה קרה שהתפרקה וכעת המגעים רופפים?
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
כן כיילתי טווח מיצערת כמו שאמרתי המסוק טס כבר המון ללא ריסוקים ועם סוללות שונות כולן במצב טוב
דבר נוסף ששמתי לב שפירקתי את המנוע וסובבתי אותו בידהיו פעמיםשהוא הסתובב קשה במיוחד הפעלתי אותו בפול מצערת ושמתי לב שהוא עושה רעש של חריקת מתכתית ואחר כך ראיתי שהמיסב העליון מסתובב בתוך הבית שלו, אז טיפטפתי קצת שמן מכונות ואחרי ניקיון שפכתי קצת דבק מהיר וזה מנע מהמיסב להסתובב בבית של.
הבעיה במנועי אליין שזה קשה עד בלתי אפשרי לפרק את הפעמון
מישהו יודע להגיד איך מכיילים טווח מצערת?האם חייב לעשות את זה כשמרכיבים בקר חדש ולמה בדיוק עושים את זה?
יהודה חייבים לכייל טווח מצערת לכל בקר חדש כמובן, זה א׳-ב׳ של בניית וכיוון מסוק.
לכל בקר זה עובד אחרת. לרוב - חיסור סוללה כשסטיק מצערת עד הסוף למעלה, ואז אחרי הצפצופים של כניסה למצב תכנות - הורדת סטיק מצערת עד הסוף למטה
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
הבקר שיש לי הוא פלאש 80A בחוברת שהגיע איתו לא מוזכר כלום על קביעת טווח מצערת,מוזר, בכל אופן אם אני ייכנס למצב תכנות כמו שאמרת ואז יוריד סטיק זה אמור לקבוע לו את טווח המצערת?
הטסתי היום עוד פעם עם כשלוש סוללות שונות ומה שקרה שאחרי דקה טיסה הוא נחלש משמעותית מה אתם אומרים בקר או מנוע?
בשעה טובה החלפתי את הבקר והבעיה נפתרה תודה למי שעזר ביעוץ ושנה טובה