מפתיע אותי שאף אחד לא אמר את זה עדיין אז אני רק אנסה לאזן קצת את התמונה... אכן לוולקרה יצאו לאחרונה כמה יציאות לא רעות בתחום מסוקי המיקרו אבל! מדובר בחברה שהיסטורית מייצרת צעצועים, ולא מוצרי שלט רחוק מקצועיים ואיכותיים.
כמו שרובינו לא קונים טלוויזיה בסופר, גם אם מוכרים שם כזו, אלא מחנות שמתמחה במוצרי חשמל ומפירמה מוכרת, כך מוצרי שלט רחוק מומלץ לדעתי לקנות מפירמה שמתמחה במוצרי שלט רחוק, על אחת כמה וכמה כשמדובר במערכת הרדיו שהיא המוח של כל העסק.
ולפני שתשאל אני אומר שכן, אני מכיר את סידרת הDevo וגם כיוונתי מסוק עם שלט כזה, לא זוכר אם 7 או 8. אכן יפה מאד לעין, צבעוני ומגניב, אבל התפריטים מאד מאד לא נוחים לשימוש, מסך המגע דורש לחץ עצום כדי להגיב, הממשק הכפול של כפתורים רגילים ולחצני מגע מעצבן ומבלבל, הקיזוזים לא כל כך מדוייקים (לקח לנו המון זמן לקזז ולפלס), הסוללה נגמרת מאד מהר, חסרות הרבה פונקציות חשובות, ובשמש לא רואים כלום במסך. או במלים אחרות - לטעמי האישי זה מסתכם בצעצוע יפה, אבל קודם כל צעצוע. זה יכול להיות אחלה שלט למסוקי מיקרו וצעצועים שכאלו אבל זה לא כלי שכדאי לדעתי האישית להתקדם איתו למסוקים גדולים יותר ולא משנה באילו פרוטוקולים הוא תומך או יתמוך בעתיד.
לסיכום: בספגטים אוכלים ספגטי, בדר׳ שקשוקה אוכלים שקשוקה. כל שילוב אחר צפוי להיות מאכזב.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
למכירה במחיר מבצע מטורף
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9