5 קבצים מצורפים
מה קרה ללהבי הזנב בטירקס 700N שלי
אחרי טיסה בליווי מעט רעידות זנב זה מה שראיתי פשוט נהיה חור באחת הלהבים ושניהם נפתחו לשנים והתפוררו.
טירקס 700N להבי אליין שעברו כ 10 טיסות.
אין במה שאני כותב כדי להשמיץ את אליין (אני מטיס ומאוד מרוצה מהם מסוק וציוד) וזה סתם לשתף את חברי הפורום במה שנקרא בח"א "כמעט וניפגע"
תגובה: מה קרה ללהבי הזנב בטירקס 700N שלי
לא נעים, לא נורא..
העיקר שנגמר בשלום
אגב, יכול להיות שהלהבים נפגעו קלות בנחיתה קודמת או בטיסה מגוף זר כמו אבן קטנה?
זה יכול לקרות אתה יודע גם בלי שתרגיש
יכול להיות אבל שפשוף לא זכור לי שהיה מה גם שאפשר לראות שקצה הלהב שלם ולא משופשף.
אני ראיתי את זה קורה במפגש של אליין בלטרון,זה קרה ליונתן יפה עם ה -TREX 700 DFC החדש שלו,במהלך הטיסה היה רעש מוזר אמרו לו לרדת כי משהו קרה, שהמסוק נחת ראינו שלהבי הזנב נפתחו לשניים,אולי להבי הזנב של אליין לא עומדים בטיסות חזקות ;) מישהו יודע אם זה קרה בלהבי זנב של חברה אחרת ?
שחר אל תתרגש גם לי זה קרה בלהבי אליין שנמצאות אצלי כבר שנתיים...
המוזר הוא שזה קרה לי איך שסיימתי את ההרצה ל-YS120 ....
מקרה הרכבתי להבים של EDGE וכנראה שאלו יהיו הלהבים הנוספות שלי :)
שחר אחינו זה קטן עליך הכי חשוב שירדת שלם עם המסוק ראיתי את זה בשטח בחי מה קרה ללהבים תעבור ל KDBB
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
שחר אחינו זה קטן עליך הכי חשוב שירדת שלם עם המסוק ראיתי את זה בשטח בחי מה קרה ללהבים תעבור ל KDBB
אלכס זה מה שעשיתי ואל תשכח ליום שישי את הדיסק. וכרגיל אשדוד 14:00
הדיסק מוכן נו שיהיה בשעה טובה
שחר נראה לי שהוא פשוט התפורר מרוב אלכוהול שאתה מתיז על המסוק בסיום כל יום טיסות.
יכול להיות שזה ממיס את הציפוי שלה ואז באוויר היא מתבלה יותר מהר (ללא הציפוי המבריק)?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giliav
שחר נראה לי שהוא פשוט התפורר מרוב אלכוהול שאתה מתיז על המסוק בסיום כל יום טיסות.
יכול להיות שזה ממיס את הציפוי שלה ואז באוויר היא מתבלה יותר מהר (ללא הציפוי המבריק)?
יתכן אבל אלכוהול תעשייתי לא פוגע בחומרים מרוכבים בכל מקרה תגיע ביום שישי אנחנו צריכים אותך .
מה קרה ללהבי הזנב בטירקס 700N שלי
אין מצב שזה קרה מעצמו באויר.