תגובה: שלט לסימולטור 6 ערוצים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
השלט בסדר גמור ללמידה בסיסית וגם הרבה מעבר.
הוא לא באמת 6 ערוצים, מקסימום 4 ערוצי שליטה + עוד מתג אחד אבל לא צריך יותר מזה. אני משתמש בו כבר שנה וחצי.
״איכותי״ זה לא בדיוק התואר המתאים לו אבל שלט סימולטור להבדיל משלט אמיתי לא צריך להיות שיא האיכות, כל עוד הוא עובד כולם עובדים אותו הדבר בערך
ריל פלייט לא פשוט להגדיר איתו, הכי פשוט זה פניקס + אימולטור. אם הממון בכיסך שקול לקנות סימולטור מקורי, אם לא- חפש בפורום המתאים בfxp.co.il לינקים להורדה וכו׳, כאן אסור לפרסם כאלו.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
למכירה במחיר מבצע מטורף
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תודה רבה לך אני ארכוש את השלט ואשתמש בפניקס והאימולטור.
עכשיו יש לי שאלה נוספת ברגע שאתה להטיס לדוגמא טיסן בסימולטור ברמה גבוהה אדע להנחית בצורה מושלמת ועוד... זה באמת יעזור לי ברגע שאעלה טיסן אמיתי לאוויר?
תודה מראש על העזרה יהודה ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yehuda1212
תודה רבה לך אני ארכוש את השלט ואשתמש בפניקס והאימולטור.
עכשיו יש לי שאלה נוספת ברגע שאתה להטיס לדוגמא טיסן בסימולטור ברמה גבוהה אדע להנחית בצורה מושלמת ועוד... זה באמת יעזור לי ברגע שאעלה טיסן אמיתי לאוויר?
תודה מראש על העזרה יהודה ;)
יעזור כן, אל תחשוב שאם אתה מטיס מושלם בסימולטור אתה תוכל להטיס כך החל מהיום הראשון במציאות, יש המון לדעת, יש המון משתנים וכמובן יש את ההתרגשות הטבעית שקיימת במציאות ואין אותה בסימולטור.
במקרה הטוב אתה עלול לרסק, במקרה הפחות טוב אתה עלול לרסק על ראש של מישהו.
מומלץ בחום מדריך או מישהו מנוסה שיעזור בצעדים הראשונים- זה תחביב מסוכן שעלול להסתיים בפגיעה בנפש אם לא נוקטים באמצעי הבטיחות הנדרשים.
שחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahars
יעזור כן, אל תחשוב שאם אתה מטיס מושלם בסימולטור אתה תוכל להטיס כך החל מהיום הראשון במציאות, יש המון לדעת, יש המון משתנים וכמובן יש את ההתרגשות הטבעית שקיימת במציאות ואין אותה בסימולטור.
במקרה הטוב אתה עלול לרסק, במקרה הפחות טוב אתה עלול לרסק על ראש של מישהו.
מומלץ בחום מדריך או מישהו מנוסה שיעזור בצעדים הראשונים- זה תחביב מסוכן שעלול להסתיים בפגיעה בנפש אם לא נוקטים באמצעי הבטיחות הנדרשים.
שחר
אני באמת מודה לכם על העזרה ועל הזמן שאתם מקדישים בשביל לענות לי :)
איזה בטריות זה צריך?
תודה יהודה ;)
לא צריך סוללות זה מתחבר לUSB במחשב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
noam3d
לא צריך סוללות זה מתחבר לUSB במחשב
אוקיי תודה רבה לכולם אני ארכוש אותו היום :)