כיצד לחבר את ה Flight controller לשילדה?
אני באמצע תהליך בניית הקוואד הראשון שלי - Q450 מהסיני - ואני מחפש את הדרך המומלצת לחבר את ה FC לשילדה. מדובר בלוח הזה של hobbyking.
חשבתי להשאיר אותו עם הספוג שהוא הגיע בתוכו, אבל אני מתלבט איך כדאי לחבר את הלוח לספוג ואת הספוג ללוח.
עריכה: טעות בפורום... אפשר למחוק. אני אפתח בפורום הנכון.
אני באמצע תהליך בניית הקוואד הראשון שלי - Q450 מהסיני - ואני מחפש את הדרך המומלצת לחבר את ה FC לשילדה. מדובר בלוח הזה של הוביקינג.
חשבתי להשאיר אותו עם הספוג שהוא הגיע בתוכו, אבל אני מתלבט איך כדאי לחבר את הלוח לספוג ואת הספוג ללוח.
(השרשור נפתח בטעות גם בפורום FPV)
הלוח חייב להיות מחובר לשלדה באופן מלא. מודבק ישר באזור מרכז הכובד ללא ספוג.
בברכה
דודי קאופמן
לול טי וי
תגובה: כיצד לחבר את ה Flight controller לשילדה?
ללא ספוג? חשבתי שאמורים לשכך את הרעידות עליו כדי שלא יושפע מהן
אני הזמנתי ביחד עם הקאוד שלי מהסיני את הסט הזה של ברגי ניילון ואומים ומגביהים. זה מונע וברציות מהשלדה עצמה... אם זו הכוונה שלך.
ניתן עם דבק דו צדדי ספוגי (יש של scotch או. 3m בכל אופיס דיפו) אפשר גם מס. שכבות אם צריך יותר גובה או שיכוך. עובד מצויין.
1 קבצים מצורפים
למרות מה שכותב לול טיוי ..
את הבקר טיסה אפשר לחבר בהרבה צורות לשלדה.
מה שחשוב זה שני דברים
1. שיהיה מוגן ככל האפשר במקרה ריסוק.
2. שהרחפן יהיה ללא רעידות ככל האפשר.
יש לי כמה רחפנים, הנאזה מחובר עם דו'ץ m3 שאני משתמש בדרך כלל לג'יירואים של מסוק. ה kk2 מחובר עם נגיעות דבק חם בפינות, ה hk2.1 מחובר גם עם דבק חם.
לפני זה בשלדת efly הוא היה מחובר עם ברגי ניילון.
אין חוק .. העיקר שהוא לא יוכל לזוז ביחס לשלדה עצמה. תנועה של ה לוח חייבת לייצג תנועה של כל הרחפן !! כי על פי זה הלוח מתקן.
ההמלצה היא להציב את הלוח במרכז המשקל של הרחפן, אבל זה גם לא חובה. יש לא מעט פה שמרכיבים אותו בחלק הבולט של השלדה ב f450 כי ככה נוח להגיע לכפתורי הכיול.
זה עובד לא רע בכלל כמו שאפשר לראות בסרטונים המצויינים של שרון איקס.
אם יש לך שאלות, עדיף להעלות צילום.. זה הכי ברור !
http://www.efly.co.il/forums/attachm...8&d=1350043228
תודה על התשובה המפורטת גיא.
עכשיו כשאתה מזכיר את נושא הכיול, נפל לי האסימון שבאמת אחרי שסגרתי את הפלטה העליונה, יהיה קצת קשה להגיע לכפתורי הכיול. נחשוב על משהו.
אני השתמשתי בשלוש שכבות של הדוצ הזה (כי העברתי כבלים מתחת):
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...4mm_thick.html