תגובה: ARDUINO 2.5 לא יציב
אני מציע לחזור שוב על כל ההגדרות ולעקוב אחריהן בקפדנות, ולוודא שכל דבר בוצע לפני שממשיכים לשלב הבא. נראה שיש לך טעויות בחיבורים ו/או בהגדרות.
מנסיון, הכרטיס הזה עובד מצויין אם ביצעת את הכל נכון.
חוץ מזה:
- תלחים את ה-bullets כי אחרת תסבול מהם בהמשך
- אל תשתמש ב-prop savers כי הם דופקים את האיזון של הפרופים
דרור
המנועים מסתובבים לכיוון הנכון, מחר אבדוק שוב את ההגדרות ב USB (אין לי חשד בכרטיס חלילה)
מה זאת אומרת "אני מאתחל לוח במקום מפולס"? פילוס נעשה פעם אחת בלבד בזמן ההגדרות.
מחילה, חשבתי ש ARM מפלס אותו שוב.
הבקרים שלי (turnigy plush) בני למעלה משנה, יכול להיות שצריך לעדכן תדר בתוכנה או לחילופין לעדכן תדר בבקרים (נראה לי הרבה עבודה).
או שמישהו אולי כבר הכין כזה כבל עם אטב
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1513678
עמוס
הקטע הוא שאם לא פילסת אותו כחלק מההגדרות הוא ירצה לסטות לצד אחד, יכול להיות שזה מה שאתה רואה.
הבקרים שלך טובים (כנראה) שלי בני 3.5 שנים (ירושה מהרחפן הראשון) והם עובדים בסדר, תומכים ב-PWM עד 490 הרץ. רק תוודא שהם כולם מאופסים והטווח מכוון בכולם אותו הדבר.
הדבקתי צמר גפן על הברומטר והגדרתי הכל שוב.
הרמתי אותו היום עם רוח חזקה והוא היה דיי יציב למעט הסחיפה של הרוח.
אפשר לעבור ך ALTHOLD גם בגובה של 4 מ' ?
האם החיישנים של הלוח מספיקים לנחיתה אוטומטית או שמא צריך להוסיף עוד חיישן סונאר ?
עמוס
ALT HOLD אמור לעבוד טוב ב-4 מטר (לי זה עבד, עם APM1 שיש לו ברומטר פחות טוב). הסונאר עובד עד 2 מטר, אם הוא מותקן. נסה בהתחלה בגובה גבוה יותר כדי לוודא שזה עובד נכון.
NAZA מסתדר מצויין בלי סונאר כך שאני מאמין שגם APM2.5 יכול לא פחות.
בקשר לנחיתה אוטומטית, צריך לנסות - יש פרמטר (לא זוכר איזה) שאומר עד איזה גובה הוא יורד ב-RTL, נדמה לי שהברירת מחדל היא 2 מטר וצריך לשים 0 כדי שהוא ינחת. לא ניסיתי עדיין... יש לי יש סונאר אבל הרחפן כבד יותר ויש לו רגליים גמישות, יכול להיות שיקרו דברים מעניינים בנחיתה אוטומטית...
דרור