-
אז ככה בשעה טוב קניתי מסוק t-rex 500 pro 3GX ואני רוצה עזרה בכיוונים ובכללי
אז ככה אחרי ששיגעתי פה פורום שלם במשך שבועיים סוף סוף קניתי מסוק מדגם T-REX 500E pro 3GX יד שניה מאריאל מהפורום לא נפרסם את המחיר ***
אז ניגש לעניין איתי את המדריך החדש של מוטי והבנאדם באמת תותח על אבל בכל מקרה הבנתי שצריך לכוון את המסוק גם דרך המחשב ואת זה אני לא כל כך מבין איך אז אשמח לקבל עזרה מאנשים שרוצים ויכולים לעזור
ואני מבקש עזרה ללא תשלום או תמורה כלשהי ואני מדגיש זאת לא חלילה לפגוע באנשים בפורום כי הרבה אנשים ישר קופצים לפרטי ומצעים את עצמם בכסף אז מחילה אם פגעתי במשהו
אלו הפרטים שלי אני גר באזור השפלה/מרכז הארץ
במושב לי רמלה/לוד (שם המושב למי שמעוניין לדעת אז מושב אחיסמך)
מספר הטלפון שלי אני מעדיף לא לפרסם אלה אני אתן אותו לאנשים בפרטי למי שבאמת ירצה לעזור למתחיל
אני מחפש אנשים מאזור המרכז בגלל עבודתי שלפעמים נמשכת עד שעות מאוחר ולא היה נוח לא לי ולא לבנאדם שירצה לעזור לי להסתדר ככה
אני אשמח לקבל מאנשים בפורום עזרה מכל סוג טלפוני סקייפ או מפגש שאני חושב שהרי זה משובח מכל ככה יותר כל וגם אלמד מהר
נ.ב תודה ענקית מראש לכל מי שרוצה ישמח או יעזור בתודה עמית רחמים
-
תגובה: אז ככה בשעה טוב קניתי מסוק t-rex 500 pro 3GX ואני רוצה עזרה בכיוונים ובכללי
היי חבר,תתחדש!!!
שמח בשבילך שקנית 500 בסוף,החלטה נבונה ביותר.
לגבי כיוונים לא יכול לעזור לך כל כך,גם לא הכי מבין בזה.
תתחדש אבל!!!
-
Re: אז ככה בשעה טוב קניתי מסוק t-rex 500 pro 3GX ואני רוצה עזרה בכיוונים ובכללי
תתחדש איש יקר...
אני לא בטוח ש ח-י-ב-י-ם לכוון גם דרך המחשב.
את הכיוון הבסיסי אתה יכולצלעשות גם על המערכת עצמה (כמו שראית אצל מוטי), זה מה שאני עשיתי והמערכת פלס.
לפי מיטב הבנתי בתוכנה במחשב ישנם כמה תוספות לכיוונים שאין אפשרות לכוון אותם ידנית... בכל מקרה לא חובה לבצע אותם.
מה שאני בא להגיד זה שאל תתקע בגלל זה, לך תטיס ותהנה ואני מאמין שעם הזמן כבר ייצא לך ללמוד
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
תגובה: אז ככה בשעה טוב קניתי מסוק t-rex 500 pro 3GX ואני רוצה עזרה בכיוונים ובכללי
מה שכן קנית את אחד המסוקים היותר שמורים שראיתי!
תתחדש!
אם אתה מטיס טיסות ספורטיביות או 3D ממליץ לך להיכנס
לתוכנה ולכוון ( קצב גלגול, קצב פירואט וכו׳) אם אתה בשלב של ריצופים
והקפות אל תתנקה על זה, תתחיל להטיס אבל אתה חייב ללמוד את הכיוון דרך המחשב!
-
לא חייבים מחשב, דבר איתי אשמח לעזור בכיוונים ובסטאפ
-
-
-
תודה לכל התומכים אם מוטי אומר שלא חייב מחשב אז אני דיי מאמין לו הבנאדם פשוט תותח לפי דעתי על כל מקרה מוטי אני אשמח לעזרה
אני רק מחכה שיגיע שני פריטים שהזמנתי בכדי שואכל לכוון את המסוק
שזה ה swash leveler 500 וה pitch digital עם יש לך את הכלים האלה בשביל לעזור לי בנתיים עד שהכל יגיע אני מאוד אשמח
בתודה עמית רחמים
-
מוטי אני טיפה חולק עליך...
בכיוון של מערכת חדשה לא חייבים מחשב כי ה3Gx טסה לא רע out of the box. יחד עם זאת בכיוון מערכת יד שנייה זה חשוב, כשאין לך מושג איזה הגדרות הכניס המטיס הקודם ולאיזו רמת הטסה הן מתאימות. ותמיד כדאי להכיר את ההגדרות דרך המחשב כדי לדעת איך ומה לשפר בהמשך.
כיוון שאני יודע שהמערכת במקרה הזה היא חדשה מהקופסא, אז לא זה לא חובה לתכנת דרך המחשב, אני מציין את מה שכתבתי כדי שאחרים לא ייתבלבלו. בכל מקרה, גם במקרה הנוכחי כדאי לחבר למחשב כדי לשדרג גרסא, כי גרסת 2.1 האחרונה פשוט מעולה בשמירת הזנב.
תתחדש!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
מוטי אני טיפה חולק עליך...
בכיוון של מערכת חדשה לא חייבים מחשב כי ה3Gx טסה לא רע out of the box. יחד עם זאת בכיוון מערכת יד שנייה זה חשוב, כשאין לך מושג איזה הגדרות הכניס המטיס הקודם ולאיזו רמת הטסה הן מתאימות. ותמיד כדאי להכיר את ההגדרות דרך המחשב כדי לדעת איך ומה לשפר בהמשך.
כיוון שאני יודע שהמערכת במקרה הזה היא חדשה מהקופסא, אז לא זה לא חובה לתכנת דרך המחשב, אני מציין את מה שכתבתי כדי שאחרים לא ייתבלבלו. בכל מקרה, גם במקרה הנוכחי כדאי לחבר למחשב כדי לשדרג גרסא, כי גרסת 2.1 האחרונה פשוט מעולה בשמירת הזנב.
תתחדש!
הבנתי שאתה כבר מכיר את המסוק ואת מה שקיבלתי כבר יותר טוב ממני ובקשה קטנה אם אפשר מדריך לתוכנה דרך המחשב
נ.ב המערכת בגירסא 2.1
-
כעקרון גיל צודק, באמת כשקונים יד שנייה צריך לעשות בדיקה בכל מקרה.
-
איזה שרשור של אהבה ופרגון
סחתין עליכם וכן ירבו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bartovmoti
כעקרון גיל צודק, באמת כשקונים יד שנייה צריך לעשות בדיקה בכל מקרה.
כן אבל במקרה שלי ה3gx חדש בקופסא עם הניילון הוא לא היה בשימוש הייתה מערכת 3gx אחרת על המסוק ועל כל מקרה כדאי להסיר ספק
איך מכוונים את ה3gx דרך המחשב מישהו עשה לזה מדריך או למישהו יש מדריך כדי שאוכל ללמוד לעשות זאת
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit_rah
כן אבל במקרה שלי ה3gx חדש בקופסא עם הניילון הוא לא היה בשימוש הייתה מערכת 3gx אחרת על המסוק ועל כל מקרה כדאי להסיר ספק
איך מכוונים את ה3gx דרך המחשב מישהו עשה לזה מדריך או למישהו יש מדריך כדי שאוכל ללמוד לעשות זאת
א-תתחדש! תשמור לי עליו!!!
ב- אתה חייב לעבור על הכיוונים דרך המחשב כי היא כוונה למסוק מסויים פשוט לא הספיקה להמריא
במידה ותחליט להגיע לאיזור שלנו (מעלה אדומים)
תקבל מסוק פלס! וגם קפה ועוגה
כל שאלה אני פה
-
תודה רבה אחי אני חושב שאני יקפוץ בהזדמנות רק מחכה שהיה מזג אוויר קצת יותר הגון כלפנו כי באזור ירושלים קר משהו פחד
-
-
שאלה עם אני מתקין את הגירסא הישנה על המחשב הגירסא 1.2
יש אפשרות לבחור שם באיזה גודל מסוק מדובר ובאיזה רמה
אז עם אני פשוט יבחר שם טירקס 500 ורמה בגינר (מתחיל)
זה פשוט לא ימנע ממני להכנס ולכוון את התוכנה דרך המחשב הרי ברגע שאני בוחר רמת מתחיל
זה מכוון את הכל לפי רמה של מתחיל לא זה מה שהבנתי ?!!!?
-
הבנת נכון.
הגדרות המודלים הקבועים מראש בעמוד model selection (שמופיע בגרסת תוכנת המחשב של 3Gx 1.2 ולא מופיע בגרסת תוכנת המחשב 2.1- הסבר בשביל שהיתר פה יבינו על מה אתה מדבר) זה הגדרות קבועות מראש של כל הפרמטרים למגוון רמות הטסה על מגוון דגמי אליין. החיסרון בעבודה כזו עם הגדרות קבועות מראש זה שאתה לא עושה fine tunning של המערכת בדיוק לפי ההעדפות שלך, היתרון שזה חוסך לך כאב ראש בכניסה לכל הפרמטרים והמושגים, שכמטיס מתחיל שלא הטיס אף פעם תתקשה להבין את עצם מהותם לא על כל שכן תתקשה לדעת אילו ערכים לתת וכיצד זה ישפיע. לכן המלצתי לך להתקין את גרסת התוכנה למחשב 1.2 שם יש אפשרות להגדיר עם ההגדרות הקבועות מראש, ולאחר מכן לעשות עידונים וכיוונונים עדינים בפרמטרים השונים בהתאמה אישית לפי הצורך.
ולחזור לתשובה הפשוטה והקצרה לשאלתך - כן, ביצוע כל ההגדרות והכיוונונים למערכת ולמסוק כפי שמסביר מוטי בסרטונים שלו ואז חיבור למחשב ובחירת model selection --> 500, Beginner יביא לך את המסוק למצב טיסה שסביר שיתאים לצרכיך פחות או יותר.
-
לדעתי אין טעם לחזור לגרסה ישנה, אפשר להביא את המסוק כך שיתאים למתחילים בגרסה 2.1 שבניגוד לגרסאות קודמות ששם היו ויכוחים על איכות המערכת, כאן יש הסכמה חד משמעית שהגרסה החדשה שיפרה את המערכת משמעותית!
-
מוטי הדגשתי שכוונתי לתכנת את המערכת עם התוכנת מחשב של גרסה 1.2 שם יש אפשרות לבחור מצבי הטסה מוגדרים מראש, מה שבגרסת תוכנת המחשב של 2.1 הם משום מה הורידו - מה שהופך את העבודה עם תוכנת המחשב להרבה יותר מסובך במיוחד למתחילים שלא מכירים את המשתנים המתקדמים השונים.
לגבי גרסת המערכת עצמה אין ספק ש2.1 טובה יותר מכל מה שיצא עד כה, אין שום סיבה לשנמך את גרסת המערכת. אין שום בעיה לתכנת מערכת בגרסת 2.1 עם תוכנת המחשב של גרסא 1.2, עשיתי את זה ל2 מסוקים עם גרסה 2.1 במערכת ה3Gx.
זה פשוט קל יותר מהתוכנה במחשב של 2.1
-
גיל נסיתי לעשות זאת אתמול בחרתי את האפשרות מסוק 500 ורמה מתחיל אבל איך אני יודע שזה באמת נשמר בתוך המערכת של ה3gx האמת שלא היה לי כוח להביא את כל המסוק מהמחסן אז לקחתי רק את המערכת עצמה והיא לא היתה דלוקה זה בסדר או שאני חייב להביא לחבר את המערכת למסוק עם בסוללה ואז רק לעשות את זה
-
אם אני זוכר נכון המערכת חייבת לקבל מתח.
אתה בוחר באפשרות זו ולוחץ על write בתחתית העמוד.
את השלב הזה של הגדרות דרך התוכנה עושים רק אחרי כל יתר תהליך הכיוון של המסוק ושל מערכת הפלייברלס.