תגובה: בחירת מנוע לספינת אויר
המילים "פריק" ו"תגמול" באותו משפט, מביאות לתוצאה לא טובה איך שלא מסתכלים על זה....:p
אני חושב ששווה לך לשאול את השאלה הזאת בפורום טיסנים חשמליים. שם יש הרבה אנשים עם הרבה ניסיון בכל מיני פלטפורמות כמו ספינות אויר, אוטו ג'יוריים ועוד.. אולי עוד נפתח לנו פורום ספינות אויר :)
אני אישית אשמח לשמוע עוד על הפרוייקט הזה, אם כבר יש לך תוכניות/שרטוטים או אפילו רק קונספט.
לגבי עזרה עם זיהוי מנועים/בקרים - שאלות בפורום פה לרוב מביאות תשובות רלוונטיות שיכולות לקדם.
גם אני חשבתי לפני זמן לבנות "ספינת אוויר" עם בלון הליום. החישובים שעשיתי אז הראו שצריך נפח גדול להרים אפילו משקל קטן. הדברים שמוכרים היום - כמו הכריש והדג למשל - מרימים משקל מזערי של שלט אינפרא ומנוע סרוו זערורי, וכמובן שזה גם יכול לטוס רק ב-"0" רוח.
מה הכיוון שאתה חושב עליו?
אני רוצה לבדוק עד כמה אפשר ליעל את הספינת אויר, ולהוסיף לה אפליקציה מיוחדת.
תהיה מלחמה על כל גרם כדי לשמור על גודל שפוי, ובנושא של בחירת מנועים ומדחפים אני פחות מבין.
אם אתה מבין בזה, ומכיר את החברות המובילות שמהן אפשר לייבא את הרכיבים, שלח לי טל' למייל: oz@new-creat.com
ברשותך
מה זה גודל "שפוי" מה זה "ליעל את הספינה"?
אולי תוכל להרחיב למה אתה מיעד את הספינה כדי שחברי הפורום יוכלו לעזור קצת יותר.
אתה רומז שאתה רוצה שהמערכת תהיה קלה ומצד שני רוצה שלושה מנועים - זה לא בהכרח המערכת הקלה ביותר
בנוסף אם אני לא טועה ככל שהספינה תהיה קלה יותר היא תהיה מושפעת חזק יותר מרוחות (גם קלות)
בהצלחה