תגובה: כיוון מערכת BEASTX
לי יש ביסטאיקס מערכת מעולה תתחדש רק לכוון אני לא יודע אני מניח שיש פה חברה שיעזרו לך בהצלחה
אל תשכח לשים דבר מתחת למערכת מומלץ דבק דו צדדי 3M כי מה שמגיע בקיט זה חרא כי הוא יכול להפוך לך את המסוק ולרסק לך אותו כמעט קרה לי כזה דבר בפיוז'ן 50 אבל יש לי מזל שיש לי חבר טוב יוסישי שהנחית לי אותו בדיוק לפני שההיתי מורח אותו בריצפה
היי חבר תתחדש,בהחלט מערכת מצוינת.אתה יכול לנסות לכוון לבד אם יש לך טיפה ידע טכני ואתה מבין אנגלית בקישורים ששמתי לך.זה לא בעיה בעיקרון,גם אני הייתי צריך לכוון,התחלתי עם הסרטונים אבל עצרתי כי אצלי המקלט היה מחובר לא נכון,אז מישהו שמבין כיון לי אותה.
אני מאמין שתצליח גבר,רק תנתק מנוע וסרוואים לפני .
בהצלחה.
http://www.youtube.com/watch?v=RuNoEmBpD9c
http://www.youtube.com/watch?v=RNuzdBZ7_U0&feature=relmfu
צחי איך הוא יכוון בלי סרוואים חייב שהם יהיו מחוברים ומנוע תנתק אותו
בקרוב אחד החברה יעשה סירטון בעברית למערכת ביסטאיקס ככה יהיה קל לכל המתחילים ואפילו מתקדמים שעובדים עם המערכת הזאת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
צחי איך הוא יכוון בלי סרוואים חייב שהם יהיו מחוברים ומנוע תנתק אותו
בקרוב אחד החברה יעשה סירטון בעברית למערכת ביסטאיקס ככה יהיה קל לכל המתחילים ואפילו מתקדמים שעובדים עם המערכת הזאת
אלכס,בסרטון הוא מסביר שבמידה והמסוק לא אליין סטוק רצוי לנתק סרוואים כי הם עלולים להישרף כי המערכת לא מכוונת.
תאמת שגם משה אמר את זה אבל הוא חיבר אותם ***ח:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zakizak
אלכס,בסרטון הוא מסביר שבמידה והמסוק לא אליין סטוק רצוי לנתק סרוואים כי הם עלולים להישרף כי המערכת לא מכוונת.
תאמת שגם משה אמר את זה אבל הוא חיבר אותם ***ח:cool:
הרי מה המערכת עושה היא שולטת על הסרוואים ונותנת פקודות כדי לאזן את המסוק והיא מקבלת פקודות מהאצבעות שלך כשה אתה מטיס אי אפשר לכוון את המערכת הזאת עם סרוואים שלא מחוברים אליה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
הרי מה המערכת עושה היא שולטת על הסרוואים ונותנת פקודות כדי לאזן את המסוק והיא מקבלת פקודות מהאצבעות שלך כשה אתה מטיס אי אפשר לכוון את המערכת הזאת עם סרוואים שלא מחוברים אליה
זה ברור לי אחי אבל מצד שני זה הגיוני,הרי סרוו הוא טמבל סך הכל,המערכת שולטת עליו ואומרת לו כמה לדחוץ כמה לצרוך ועד איזו זווית.
למה זה הגיוני לנתק אחי,כי אם הסרוו מוגדר לתת שיא וזה נותן התנגדות ללינק(כי זה יותר מידי)אז הסרוו מתחמם ונשרף.
משתמש מתקדם יזהה את זה (הדיגיטלים חופרים באוזן בחוסר כיון)אבל מתחיל לא והדרך של חיי הסרוו קצרה.
זה יש גם בעולם המכוניות אחי..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zakizak
זה ברור לי אחי אבל מצד שני זה הגיוני,הרי סרוו הוא טמבל סך הכל,המערכת שולטת עליו ואומרת לו כמה לדחוץ כמה לצרוך ועד איזו זווית.
למה זה הגיוני לנתק אחי,כי אם הסרוו מוגדר לתת שיא וזה נותן התנגדות ללינק(כי זה יותר מידי)אז הסרוו מתחמם ונשרף.
משתמש מתקדם יזהה את זה (הדיגיטלים חופרים באוזן בחוסר כיון)אבל מתחיל לא והדרך של חיי הסרוו קצרה.
זה יש גם בעולם המכוניות אחי..
צחי כשה מכוונים את המערכת פלייברלס חייב שהסרוואים יהיו מחוברים כי אתה קוביע לימיטים ופיצ'ים בקיצור חייב וכמובן אם יש לך מד פיצ' דיגיטאלי אז גם את האיפוס ההתחלתי הכל בתנאי אחד שהסרוואים מחוברים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
צחי כשה מכוונים את המערכת פלייברלס חייב שהסרוואים יהיו מחוברים כי אתה קוביע לימיטים ופיצ'ים בקיצור חייב וכמובן אם יש לך מד פיצ' דיגיטאלי אז גם את האיפוס ההתחלתי הכל בתנאי אחד שהסרוואים מחוברים
אלכס,אני אמרתי שזה הגיוני,אתה אומר שצריך כן לחבר,בוא נלך לפרדי יכול לעוף ונצא עליו למה הוא אמר שצריך כן לנתק;););)
מה שכן אלכס,שנינו אמרנו מנוע לנתק ושם הוא לא מזכיר את זה בכלל.
זה לא מחייב אפשר להגדיר גם מהשלט אבל ליתר ביטחון מומלץ לנתק אותו פיזית
בקיצור צחי יהיה הרבה יותר קל כשה יהיה סרט הדרכה בעברית אני מאמין שבקרוב הוא יהיה והחיים יהיו יותר קלים וכל אחד יוכל לכוון לבד בלי להיות תלוי באחרים
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 77610שמעו כולכם,
הסרוואים חייבים להיות מנותקים בגלל:
לפני שבכלל אתה מחבר סרווים לביסטיקס אתה חייב להגידר פולסים בסרווים וגם הרצ'ים (HZ) נכונים!!!
אז אל תנסו להיות יותר חכמים מהמערכת אם אתם לא רוצים להיכנס להוצאה מיותרת(סרווים שרופים).
בכל מקרה אם תרצה עזרה דבר איתי בפרטי ואני יעזור לך לכוון.
התמונה שצירפתי מתייחסת אך ורק לסרווים של אליין!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liron mizrahi
קובץ מצורף 77610שמעו כולכם,
הסרוואים חייבים להיות מנותקים בגלל:
לפני שבכלל אתה מחבר סרווים לביסטיקס אתה חייב להגידר פולסים בסרווים וגם הרצ'ים (HZ) נכונים!!!
אז אל תנסו להיות יותר חכמים מהמערכת אם אתם לא רוצים להיכנס להוצאה מיותרת(סרווים שרופים).
בכל מקרה אם תרצה עזרה דבר איתי בפרטי ואני יעזור לך לכוון.
התמונה שצירפתי מתייחסת אך ורק לסרווים של אליין!
צודק !