מגע וידאו רופף במשקפי dominator
מהיום הראשון עם המשקפיים (קניתי אותם משומשים) היו בעיות עם המגע של הכבל וידאו שנכנס למשקפיים. לאחרונה זה החמיר, ואפילו סיבוב במקום של הקונקטור בתוך המשקפיים גורם לאיבוד התמונה.
אני מודע לבעיה עם הקונקטור הארוך, ושמתי כבר ספייסרים, אבל לא זאת הבעיה עכשיו. קצת מפחיד להטיס ככה עם החשש שבכל רגע התמונה עלולה להיעלם.
מישהו נתקל בזה? מכיר פתרון?
תגובה: מגע וידאו רופף במשקפי dominator
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Trex450
איפה אפשר לקנות קונקטור כזה בארץ?
בטוח שכן רק שים לב שזה לא המחבר הרגיל של 3 חיבורים אלא זה מחבר של 4 חיבורים. נסה חנויות אלק' באיזורך אם אתה לא מכיר רשום פה מאיפה אתה אני בטוח שמישהו יכיר.
אשמח לקבל שמות של חנויות באיזור נתניה/רעננה/כ"ס.
כמו שאומרים אצלנו - סעמק.....
עד שסוף סוף החלפתי קונקטור (יש פה עכשיו אחד מקלט עם קונקטור אחד פחות) לא היה שום שינוי. עדיין נראה שהמגעים לא טובים.
מאחר וזה לא הגיוני שגם הקונקטור החדש לא תקין, התחלתי לבדוק את הכבל עצמו. בדקתי רציפות בין המגעים על הקונקטור עד לקצה הכבל שנכנס למקלט. הכל תקין.
אז בדקתי את הכבל של המשקפיים בלבד. חרא כבל. מסתבר שיש קצר בין כל המגעים לאדמה... כנראה הכבל שבור איפשהו באמצע.
מה עכשיו? איפה אני משיג כבל כזה? הוא לא חייב להיות זהה. מספיק שיעביר את הוידאו.
מגע וידאו רופף במשקפי dominator
הכבל שמגיע עם המשקפיים שונה בסדר חיבורים שלו מכבל רגיל , קח את זה בחשבון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mitamar06
הכבל שמגיע עם המשקפיים שונה בסדר חיבורים שלו מכבל רגיל , קח את זה בחשבון
ברור לי. אבל כשיש בצד השני 3 חיבורי RCA אני יכול לחבר את איזה מהם שאני רוצה שיעביר את הוידאו.
בכל מקרה, פתחתי את הכבל שלי, ואכן נראה כאילו היה איזשהו קצר בפנים שהתיך את הבידודים וקיצר בין החוטים.
ניסיתי לתקן את זה, אבל החוט של האדמה נקרע ממש בסוף שלו ואין כבר עם מה לעבוד.
אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אפשר לקנות כבל כזה אני אשמח לדעת.