-
1 קבצים מצורפים
HELIDAILY חוגגת שנה ואתם יכולים לזכות בפרס !
כן ,היום אנחנו חוגגים שנה ל- http://helidaily.com,
בדיוק לפני שנה העלנו לאוויר את HELIDAILY וזה פשוט נהיה מטורף ! אם כמה אלפי מבקרים בכל יום , האתר נחשב להצלחה ונהיה אתר חדשות בינלאומי מבוקש ביותר לתחום המסוקים מונחי השלט.
בעזרת HELIDAILY הצלחנו גם למנף את התחביב בארץ בעיקר בתמיכה באירועים המקומיים ואפילו באירוע חשוב מאוד בחו"ל.
אבל חלק ניכר מן ההצלחה נתונה בידי הגולשים וחלק ארי מהם הינם חברי הפורום הזה וגם מנהלי EFLY שנתנו יד ותמכו.
ולכן החלטנו להגריל פרס יוקרתי לאחד החברים בפורום.
כל מה שאליכם לעשות הוא :
1) LIKE - תודה בשירשור הזה
2) לכתוב הודעה נחמדה בשירשור על HELIDAILY
ביום ראשון נפרסם את שם הזוכה והפרס...
שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע,
http://www.efly.co.il/forums/attachm...9&d=1353616313
-
חרוזים ושירים לא תשמעו ממני אבל בכל זאת חייבים לפרגן...
לפני כשנה נכנסתי לתחום המסוקים ומאז HELIDAILY הפך להיות דף הבית השני שלי (בכל זאת אנחנו חיים בישראל ולא חסרות חדשות), המון אינפורמציה מעניינת, סרטונים של מטיסים מטורפים, כלים חדשים ומגוונים וסקירות מדהימות בנושאים רבים (אין על הקליפ של רון בבנית ה 630 :-)).
מזל טוב!!! כל הכבוד, המשיכו ככה, האתר הזה נותן קצת רוגע (לא למנהל הבנק שלי) וגם סוג של ״טיזינג״ בתוך כל השגרה היומיומית!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
תגובה: HELIDAILY חוגגת שנה ואתם יכולים לזכות בפרס !
אתר ממכר, בעיקר מפאת העובדה שהעידכונים שוטפים ומהירים!!
כל הכבוד... המשיכו כך.
-
גיא אני שמח קודם כל בשבילכם, האנשים שעומדים מאחורי הלידיילי! אתר אינטרנט לא מצליח סתם אלא כי יש לו מה להגיד, ולך ולכל יתר הח׳ברה שמובילים את התחום בארץ יש בהחלט מה לומר בתחום. תודה רבה על האתר ועל כל יתר הפעילות לקידום תחום המסוקים בארץ ובעולם.
-
1 קבצים מצורפים
מזל טוב עד 130 כי 120 כבר תפוס לקובץ מצורף 78246
גיא שאפו על ההישגים בשנה האחרונה ולפני הכל גיא מההכרות שלי איתך אתה אחלה בנאדם עוזר ומפרגן דבר שני רבותי האיש הזה הביא תוצאות מרהיבות ב 3D MASTERS האחרון עם המטיסים הכי טובים בעולם איתן גולדשטיין ואסף אלוש כל הכבוד הצלחת לקבל שם עולמי כל הכבוד ובקשר לאתר שלך HELIDAILY כל יום אתה מפרסם הרבה דברים חדשות ואינפורמציה שתורמת לההובי הזה ואין ספק בכך תמשיך ככה .
בזכותך הפרום קצת נושם אני מאחל לך דרך צלחה ותתפתח בתחום כשה השמיים הם הקו ההתחלתי אומרים על דברים כאלו נו שיהיה בשעה טובה:cool::cool::cool::cool::cool:
-
מאחל שנה מדהימה לא פחות ואפילו יותר
-
בס"ד
כבר 27 שנה שהתחביב הזה לא יוצא מהראש......מימי רמי מטיסן חיפה, קלוב תעופה נהריה ועד היום, פשוט תענוג לראות באתר את הדור הצעיר מגיע להישגים בינלאומיים תוך רצינות והשקעה שלא תמיד מאפיינים נערים בדורנו .
-
בהחלט עשיתם צעד מרשים בענף ומצליחים כל הזמן לחדש עם כתבות עדכנים ודילים מעניינים מקווה שזה ימשיך גם לשנים הבאות ... ויאלה תנו לנו עוד דילים לבלאק פריידי וסייבר מונדיי.
מזל טוב ובהצלחה..
-
אתר מדהים ולא יכול להיות יותר מעודכן מזה כל היום עידכונים שוטפים.
כל הכבוד על העבודה המדהימה באתר
-
גיא,אנחנו לא מכירים אבל זה לא מונע מלשמוע ולקרוא הרבה דברים טובים עליך.אני תמיד מוריד את הכובע בפני אנשים שפועלים למעם תחום
שעושה טוב לכולם.תמשיך בעבודה הטובה.
-
טוב אני יגדיל את ה LIKE ל BIG LIKE .
והוסיף ויאמר כי האתר HELIDAILY מוסיף הרבה כלים בתחום וחידושים שיוצאים בשוק העולמי וחלקם כבר מותקנים אצלי וחלקם בדרך(תראו עוד מעט בשירשור ניפרד) לכן ממני כל הכבוד לגיא ולאתר על בנק המידע והעידכונים.
יחד עם זאת שאפו גדול על כל המפגשים/תחרויות שמאורגנים ביוזמת האתר HELIDAILY וגיא שבהם נפגשים כל חברי EFLY וסוף סוף אפשר לראות למי שייך כל כינוי בפורום (חוץ מאלו שמתחבאים מאחורי המקלדת) וגם מרוויחים פרסים שהרי אי אפשר בלי זה עבור הישראלי הממוצע(בצחוק אל תקחו את זה ברצינות).
ישר כח
שחר
-
כל הכבוד על האתר ועל ההצלחה שלו! אני רואה כמה אתה משקיע באתר הזה וזה אכן שווה את זה!
-
מזל טוב HELIDAILY
האתר שמרכז עבורנו את כל החדשות בתחום המסוקים על שלט
כל הכבוד !!!
-
היי גיא ערב טוב(סתם גיא פינס)
אז מזל טוב לשנה של HELIDAILY הרבה הצלחה להמשך מי יתן ונוכל לעשות המון אירועים
ויהיה לנו שקט במדינה:o
-
אחרי השקעה טובה תמיד כיף לקטוף את הפירות בנחת.
אין ספק שהאתר הזה מלווה אותי בכל יום שאני פותח סמארטפון או לפטופ, סתם בשביל עדכון טוב או סרטון מעניין, תמיד מחדש תמיד מרענן.
בטוח שכנראה גם ימשיך להיות כך.
big like helidaily
-
Re: HELIDAILY חוגגת שנה ואתם יכולים לזכות בפרס !
כיף שיש הזדמנות להודות, בלי קשר לפרס כזה או אחר. הלידיילי פשוט מספק את הסחורה, כל יום בלי חוכמות נותן תוכן איכותי ומושקע. אני שומר לי את המייל היומי לערב כשאני פנוי, ונהנה מזמן האיכות :-)
שמח בהצלחתכם, מקווה שאתם נהנים ורואים מכך נחת.
המשיכו כך!
משה שלי.
-
מזל טוב לאתר מספר אחד בעולם בתחום המסוקים HELIDAILY ולא פחות מגיע מזל טוב לאיש והאגדה גיא רוגלית שהקים במו ידיו את האתר המדהים הזה שתמיד מעדכן אותנו בדברים הכי חדשים שיוצאים לשוק המסוקים ואין ספק שבלעדיו תחום המסוקים בארץ היה נראה אחרת :) דוגמא טובה היא התחרות האחרונה שגיא ארגן בחסות HELIDAILY ועוד כמה ספונסרים היה מעולה +++ הכל היה מתוקתק כמו שעון והפרסים היו באמת הפתעה גדולה :D אני בטוח שהאתר הזה ימשיך להיות שם דבר בתחום המסוקים והמטיסים בעולם כולו :cool: ככה זה שבחור רציני כמו גיא לוקח על עצמו דברים הוא תמיד רוצה להגיע הכי גבוה שאפשר (לפסגה) לא במקרה אסף ותותי הגיעו להצלחה גדולה ב - 3D MASTERS האחרון :cool: גיא השקיע המון מזמנו כאילו אלה היו הילדים שלו והתוצאות הן ההוכחה לכך :D שמחתי מאוד להכיר את גיא בחור מקסים שתמיד יהיה מוכן לעזור ולא רק בתחום המסוקים :D אני באמת שמח בשבילך :D האתר הזה הוא כמו ילד שנולד וכבר מהשנה הראשונה אתה יודע שיש לו עתיד מזהיר, אני חושב שאין יותר כיף מזה :D
-
לכל צוות HELIDAILY ולגיא במיוחד הרבה מזל טוב לשנה הראשונה !!
אין צל של ספק שנכנסתם לעולם כמו רוח סערה ונעמדת בראש הטבלה בעולם המסוקים.
להיות טובים זה קשה מצריך הרבה עבודה קשה להיות כל הזמן בדריכות להביא לעולם את כל מה שקורה על מנת שכולם ידעו ויתחדשו.
אבל גיא כמו שאני אומר לכולם להיות אלוף זה עבודה קשה להישאר אלוף לאורך זמן זה הרבה יותר קשה........
אבל אין לי ספק שתמשיכו לעשות את העבודה כי כמו שכולם מכיר אותך אתה לא מפחד מלעבוד קשה!!!!
בהצלחה בהמשך איש יקר!!!!
-
1 קבצים מצורפים
מזל טוב לאתר HELIDAILY קובץ מצורף 78244
-----------------------------
אני מאוד אוהב את האתר ומתעדכן בו על חידושים,עדכונים,מידע,סרטונים ועוד...
אתר מתעדכן בתדירות גבוהה מאוד והוא מרגיש חיי, כל הזמן שאני נכנס אני מוצא משהו חדש ושונה לקרוא ולהתעניין!
לא סתם האתר מצליח כלכך, אלה בגלל שהוא מושקע ומנוהל על ידי אדם שיודע לעשות זאת בצורה הטובה ביותר ולא רק באתר אלה בתחום בכלל.
וזו הסיבה שאני אמשיך לבקר באתר הזה בלי סוף וממליץ לכולם גם :)
-
מזל טוב לשנה הראשונה
טוב שיש אתר שמשאיר אותנו מעודכנים בתחום כל יום
ובהצלחה בהמשך הדרך
-
Re: HELIDAILY חוגגת שנה ואתם יכולים לזכות בפרס !
אני מצטרף למה שנאמר , באמת אתר מדהים, מקצויעי, איכותי... שתזכו לעוד שנים ארוכות בטופ...
Sent from my GT-I9300 using Xparent Cyan Tapatalk 2
-
מזל טוב , אחלה אתר יש המון מידה שותף וסירטונים
אלו והצליחו :D:D:D
בברכה
יוסי
-
1 קבצים מצורפים
מזל טוב לשנה הראשונה לאתר קובץ מצורף 78245
כל הכבוד לגיא רוגלית !
-
אתר נחמד מאוד, כיף מאוד לצפות בסרטונים האיכותיים שמועלים אליו ושיהיה המון בהצלחה איתו בהמשך!
-
אתר מעולה שלא יכל שלא להצליח!
הא בנוי טוב, נשאר מעודכן, והפרסומים בו מעניינים!
מזל טוב לרגל שנה, ובשנה הבאה אתם כבר תהיו ה-rcgroups של חדשות בענייני מסוקים!