1 קבצים מצורפים
TapaTalk2 - מה זה ולמה כדאי לנו להשתמש בזה ב eFly?
היי,
לאחרונה לאחר מאמצים לא קטנים הצלחנו לשלב בצורה מלאה את ה Tapatalk לתוך מערכת eFly בצורה מלאה ובטוחה. אבל מה זה בכלל TapaTalk ולמה זה טוב ליהודים?
TapaTalk הוא יישום שפותח במטרה לעשות את הגילשה בפורומים קלה יותר, שיטוט בין תכנים, יצירת מעודפים, קבלת התראות לנייד על הודעות חדשות בתיבה האישית (כמו SMS) ועוד ועוד אבל הפיצ'ר החזק ביותר הוא העלאת התמונות. זה לא סוד שהעלאת התמונות שלנו לוקה בחסר ביחס למה שהתרגלנו (לטובה) מפייסבוק, gmail ועוד.
היום בכל מקרה רוב התמונות שאנחנו מצלמים נמצאות על הנייד, היום בלחיצת כפתור ניתר להעלום אותן ישירות לפוסט דרך TapaTalk! אתם באמצע שרשור בניה וכרגע בונים משהו על השולחן ואין כח לצלם ולהעלות? לא עוד מעכשיו אתם יכולים לצלם לתוך הפורום תמונות או להעלות תמונות שצילמתם.
אני ממליץ לכולם להוריד את האפליקציה ולהנות מהשימוש בה. הפורום גם מציע אותה כאשר אתם נכנסים מהנייד.
תהנו TapaTalk 2 !!!
קובץ מצורף 78537
הנה כמה סרטונים של אנשים מהעולם:
http://www.youtube.com/watch?v=7ELOO08uC0U
http://www.youtube.com/watch?v=KJPNQfWyQP4
תגובה: TapaTalk2 - מה זה ולמה כדאי לנו להשתמש בזה ב eFly?
מה שנכון נכון, אפיליקציה מעולה...
צריך להדגיש שמדובר בשדרוג רציני מאוד בצד העלאת הקבצים, זה משנה את כל חווית העלאת החומרים לפורום.
לאחרונה קצת נעשיתי עצלן בכל הקשור בהעלאת החומרים לפורום, אבל האפליקציה הזו פשוט עושה את זה קל וחביב.
בקשה: זכות הקיום של הפורום היא תכנים. התמונות שלכם מתהליך הבניה, טסט בשטח, עדכון קצר וכמה מילים שלכם - אלו הדברים שעושים את הפורום מעניין.
התקינו את האפליקציה, זה יתרום לכולנו.
TAPATIZIK
חיפשתי ואין tapatalk 2 לאייפון? מה ההבדל מגירסה 1?
באייפון זה מתעדכן לך. אין שתי אפליקציות שונות 1 או 2.
העדכון כבר בתוכו זה 2 לפי מה שאני מבין.
הייי
התחלתי שרשור בנייה עם תמונות ושמתי לב שהוא משום מה נתן בהתחלה אפשרות בחריה בין אחסון של טפאטלק לבין הפורום אבל אחרי 4 התמונות הראשונות הוא כבר לא נתן לבחור העלה לאחסון של הפורום והאחסון של טפאטלק מוגבל ל 30 תמונות בלבד ... מה עושים? אני עם אנדרואיד אם זה משנה...
האם יש גם דרך אחרת, חוץ מכרטיסי אשראי, לשלם בעבור האפליקציה. PayPal למשל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Trex450
הייי
התחלתי שרשור בנייה עם תמונות ושמתי לב שהוא משום מה נתן בהתחלה אפשרות בחריה בין אחסון של טפאטלק לבין הפורום אבל אחרי 4 התמונות הראשונות הוא כבר לא נתן לבחור העלה לאחסון של הפורום והאחסון של טפאטלק מוגבל ל 30 תמונות בלבד ... מה עושים? אני עם אנדרואיד אם זה משנה...
מעכשיו זה אמור להסתדר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bob Shark
האם יש גם דרך אחרת, חוץ מכרטיסי אשראי, לשלם בעבור האפליקציה. PayPal למשל?
לא שאני מכיר.. תקנות גוגל
מי שרשום דרך פייסבוק לא יכול להתחבר לפורום דרך TAPATALK?
בזמן האחרון נראה לאחר עדכון של ה tapatalk, צריך לעשות login לפורום מחדש בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה
קצת מעצבן הייתי אומר..
Re: TapaTalk2 - מה זה ולמה כדאי לנו להשתמש בזה ב eFly?
תבדוק בהגדרות עצמן של האפליקציה
Sent from my MB526 using Tapatalk 2