תגובה: מיקום מקלט ב TREX 450
צחי אני רואה שנידבקת מאלירן אתה בהובי הזה קונה וקונה מה יש לך *************** תתחדש ותתחיל לתת בראש עשית רק ריחוף ראשון ויש לך כבר 2 מסוקים אני רוצה שעד שנעשה את המיפגש הבא אתה כבר טטיס 3D בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
צחי אני רואה שנידבקת מאלירן אתה בהובי הזה קונה וקונה מה יש לך *************** תתחדש ותתחיל לתת בראש עשית רק ריחוף ראשון ויש לך כבר 2 מסוקים אני רוצה שעד שנעשה את המיפגש הבא אתה כבר טטיס 3D בהצלחה
רק שתדע לך שהכל התחיל בגלל גובלין אינעל העולם:p:p:p
500 מפלצוני יש,450 הצטרף,אתה כבר מנחש תסדר הבא,700 ואחרי זה 600 ואז נראה ,נלך על גובלין(אם אני יהיה נשוי עד אז:D:D:D)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zakizak
רק שתדע לך שהכל התחיל בגלל גובלין אינעל העולם:p:p:p
500 מפלצוני יש,450 הצטרף,אתה כבר מנחש תסדר הבא,700 ואחרי זה 600 ואז נראה ,נלך על גובלין(אם אני יהיה נשוי עד אז:D:D:D)
תירגע ומיד תתחיל להטיס אני מכיר את האפקט הקניה ההתחדשות יש הרבה פיתויים בלי סוף תתמקד בלהטיס כולנו כאלה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alex1312
תירגע ומיד תתחיל להטיס אני מכיר את האפקט הקניה ההתחדשות יש הרבה פיתויים בלי סוף תתמקד בלהטיס כולנו כאלה
על כל ריחוף מסוק ח ח :cool::cool:
סתם אחי,כרגע נכנסים לתקופת למידה זה בטוח,אל תשכל שחוץ מבאויר אני חזק בתחום היבשה וגם שם לא זול.
אבל זה חלק מהדלק שלנו אלכס,מי כמוך יודע את זה,כל התחדשות זה יום הולדת :)
בעזרת השם כמו שאמרת,אימונים אימונים והדרך לשליטה תתקצר חיש קל:D
רגע,מה עם השאלה אחינו,נראה לך בסדר המיקום של המקלט והמרווחים האלו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
צחי מקם את המקלט על הפריים הצדדי, עם דבק דו צדדי או עדיף סקוץ׳ שלא יהיה קשה להוציא אם תעביר את המקלט בעתיד לכלי אחר, ותהדק עם רצועת וולקרו או אפילו אזיקון.
המיקום שבחרת כרגע למקלט גרוע מכל הבחינות - הוא קרוב מדי למנוע ולבקר שמייצרים הפרעות אלקטרוסטטיות ובנקודה לא טובה מתחת לצירים הן מבחינת סיכון להפריע לחלקים הנעים והן מבחינת סיכון להינזק בריסוק. אין שום בעיה למתקן על הפריים מבחוץ ובמקרה הזה גם יותר בטוח. מה שכן - לא מלמטה, הרבה פעמים בריסוקונים קלים או אפילו נחיתות לא מספיק רכות נשברים הסקידים ואם המקלט יהיה שם הוא יילך פארש די מהר.
שים לב לרוח לאור החורף שהתחיל - ה450 הרבה יותר קשה להטסה ברוח ביחס ל500. אם תצטרך עזרה בכיוונים של הפלייבר (קצת יותר מורכב מכאנית וקצת פחות דיגיטלית ביחס לפלייברלס) אשמח לעזור לך
טוב לדעת גיל,תודה אחי.אני ימקם אותו כמו שאתה אומר,ככה יושב אצלי ב 500 הבקר בצמוד לפריים.פשוט חשבתי שזה יפגע ביציבות.
אחלה,אני ישב על זה הלילה ואני אשמח אחי אם תעזור לי בכיונים.במיוחד של הזנב,שוב,משום מה נראה לי שהוא לא מכוון פשוט עוד לא עשיתי טסט פליי(טסט פליי ברמתי זה על הקרקע לבדוק שהזנב לא מושך )אבל אני יעשה את זה איתך.
לגבי הרוחות אני יודע שקשה ייותר על ה 450 לעומת ה500,לעומת זו שליטה טוטאלית ב 450 לפי מה שהבנתי נותנת המון ניסיון ושליטה על גדולים ממנו,יענו קשה באימון קל בקרב.
יאלה טופל,כמו שאמרת גיל.את האנטנה מיקמתי על הסקיד העליון.
נשאר רק טסט פלי,מתי נפגשים גיל??:p:p
http://i642.photobucket.com/albums/u...i/DSCF4804.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
נקווה שמחר..?
אמן,אם לא יהיה גשם בבוקר אני יבקש מאישתי שתוריד אותי שם,אחרי זה היא תאסוף אותי.רק תודיע לי אם אתה מגיע אחי.