איפה קונים מזוודת אלומיניום/פלסטיק?
אני מחפש מזוודה שתכיל את ציוד ההטסה - סוללות, מטען, משקפי וידאו, מקלט ובעדיפות גם מקום לשלט כדי שהכל יהיה במקום אחד. היא לא צריכה לאכלס מסך בעתיד הקרוב.
בסה"כ משהו שאני אוכל לשים בו בצורה מסודרת את הציוד כדי שאני אפסיק להסתובב עם שקית של סטימצקי. זה לא מכובד.
המזוודה לא צריכה להיות עמידה בפני גראדים, אבל שלא תתפרק אחרי שני שימושים.
הכי טוב לי באזור השרון. ת"א/פ"ת גם הולך.
Re: איפה קונים מזוודת אלומיניום/פלסטיק?
תגובה: איפה קונים מזוודת אלומיניום/פלסטיק?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
הום סנטר
99₪
אלומיניום? פלסטיק? מידות?
יש לך ניסיון עם כזאת?
ארגזי טלטול- רחוב החצב 12 באזור. קצת יותר יקר מהום סנטר אבל הארגזים ממש איכותיים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvivT
אלומיניום? פלסטיק? מידות?
יש לך ניסיון עם כזאת?
מזוודת אלומיניום, היא מגיעה עם 2-3 חוצצים פנימיים שניתן לכוון לחלוקה פנימית לפי צרכיך. ייכנסו לך בתוכה בלי שום בעיה השלט, משקפי הוידאו, מטען וכמה סוללות. יש אגב בשני גדלים הקטנה יותר ב99₪ שעליה דיברתי ויש עוד אחת גדולה בסביב 200₪ שבתוכה אין בעיה להכניס גם מסוק 250 או אולי אפילו 450 באלכסון.
חבר להטסה קנה כזו לפני שנה בהמלצתי ואיתה הוא מגיע לשטח כל יום שישי, אני מסיק מכך שהוא מרוצה ממנה ;). אני אישית לפני שנה נפלתי על טעות של דינודיירקט בתמחור לארגז הטסה וקניתי ב15$ מזוודה מדוגמת ככה שלי עצמי אין כזו
Re: איפה קונים מזוודת אלומיניום/פלסטיק?
קניתי לאחרונה, לשימוש אחר, באייס יהוד. לא זוכר את המחיר, אבל משהו בסביבות ה-100 שקלים.
לפי האתר של הום סנטר זה 150 ש"ח
http://www.homecenter.co.il/product....uct=3038206140
אני מסתובב עם ארגז כלים "רגיל" שמכיל גם את השלט בתוך נרתיק מגן, וגם סוללות וכלים ודבקים וכו וכו
אם אני כבר בשטח, מעדיף שכול הדברים יהיו איתי.
תרשמו בגוגל ״ מזוודת אלומיניום ״ ותגיעו לאתר שמוכר ב120 עם משלוח עד הבית
רוצה כזו פליקן חדשה ב 350 במקום ב 700 ?
דבר עם חן 0502611116
http://www.efly.co.il/forums/showthr...7%F2-%F9%EC%E9