מתלבט בין שלושה טיסני 3D מהסיני
תגובה: מתלבט בין שלושה טיסני 3D מהסיני
יש לך 2 דגמי indoor ששוקלים סביב 250 גרם ודגם אחד (האמר) שהוא יותר 3D ומיועד להטסה בחוץ ששוקל סביב 500 גרם.
זה סיפור אחר לחלוטין מבחינת מנוע/בקר/סוללה וסגנון הטסה.
בקישורים שנתת אין מנוע. אבל בשלושת הטיסנים יש המלצה למנוע, תראה מה הכי מתאים למנוע שלך.
** אם אתה מתכוון להזמין, אשמח להצטרף להזמנה. המשלוח של הטיסנים האלו יקר יחסית למחירם. אם נתחלק במשלוח יצא לנו זול בהרבה.
הראשון indoor ובין ההאמר לריאקטור הייתי בוחר בריאקטור שאמנם קטן יותר אך גם יותר 3D.
תלוי איזו הטסה אתה רוצה להטיס indoor או outdoor אני הייתי הולך עם הHasper הוא להטסה בחוץ והוא גם 3d מאוד :rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
butterfly
תלוי איזו הטסה אתה רוצה להטיס indoor או outdoor אני הייתי הולך עם הHasper הוא להטסה בחוץ והוא גם 3d מאוד :rolleyes:
OUTdoor בלבד...
יש לך ניסיון איתו ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvSa
הראשון indoor ובין ההאמר לריאקטור הייתי בוחר בריאקטור שאמנם קטן יותר אך גם יותר 3D.
אני אטיס OUTdoor
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tiran
יש לך 2 דגמי indoor ששוקלים סביב 250 גרם ודגם אחד (האמר) שהוא יותר 3D ומיועד להטסה בחוץ ששוקל סביב 500 גרם.
זה סיפור אחר לחלוטין מבחינת מנוע/בקר/סוללה וסגנון הטסה.
בקישורים שנתת אין מנוע. אבל בשלושת הטיסנים יש המלצה למנוע, תראה מה הכי מתאים למנוע שלך.
** אם אתה מתכוון להזמין, אשמח להצטרף להזמנה. המשלוח של הטיסנים האלו יקר יחסית למחירם. אם נתחלק במשלוח יצא לנו זול בהרבה.
***עודכן הקישור למנוע ***
לגבי ההזמנה, שלח לי הודעה בפרטי.
ממתין לעוד חו"דים
תודה
יש לי את ריאקטור ממליץ בחום!!
הריאקטור לא ככ להיט
אבל הוא לא INDOOR
הכיוון הוא לא טיסני INdoor
תודה :)
קח בחשבון שחלק מהטיסנים המוגדרים indoor (בעיקר הגדולים והכבדים = 250 גר' ומעלה) ניתנים להטסה בחוץ רק שהם רגישים לרוח.
אני אטיס אותם רק בחוץ, אין לי שום כוונה (ומקום) להטיס במקום סגור