מי יכול להמליץ על משקף איכותי להטסת טיסנים
מלמי דיעה על המשקפיים של JR ?
:confused:
Printable View
מי יכול להמליץ על משקף איכותי להטסת טיסנים
מלמי דיעה על המשקפיים של JR ?
:confused:
אני ממליץ בחום על RUDY POJECT
http://www.rudyproject.com/
בהצלחה
בגדול, אתה צריך שלמשקפיים יהיו מספר תכונות :
א. סגירה של איזור העין גם מהצד, בין אם ע"י עדשה קמורה או ע"י מבנה המסגרת שנצמד לאורך הפנים.
ב. מסנן קרינה גבוה, חשוב גם לנוחות ההטסה וגם להגנה על העינים לטווח ארוך.
ג. מומלץ אנטי-רפלקט (עוזר בעיקר לנהיגה אבל טוב גם להטסות).
ד. ניתן לרכוש משקפיים עם מנגנון התכהות אוטומטי שייתן לך מידת כהות שונה בין כשאתה נמצא למשל בצל או בחוץ בשמש מלאה. חשוב לציין שמשקפיים עם מנגנון כזה יקרות יותר באופן משמעותי.
מבחינת פירמות אני מאוד מרוצה מ-rudy project (גם עם תוספת של אופטיות) ושמעתי ביקורות מצוינות על julbo.
אני משתמש ב Arnette, קצת יקרות אבל מעולות בכל קנה מידה.
אוסיף עוד משהו על מה שהחבר'ה כתבו, אם מתאפשר, לך על עדשה כחולה ולא אדומה או שחורה. זה מאפשר לראות הבדלי צבעים בצורה טובה יותר וכפועל יוצא מכך לזהות מצב טיסה ביתר קלות/מהירות - חשווב מאוד בהטסה של כלי מהירים כמו hotliners ו pylons.
אני מטיס עם ModelGlasses ומאד מרוצה, הם באות עם עדשות מתחלפות לכל מיני סוגי תאורה
בנוגע לשאלה - יש לי משקפי שמש ב-200 ש"ח של Bolle,אז יש סיכוי שהמשקפיים האלה ישמרו לי על העיניים,או שאם זה לא 1000 ש"ח לפחות אז זה לא שווה?
תשמע המלצה שלי...רודי פרוג'אקט!!! הכי טוב הכי נוח!!! והמחיר לא בשמיים. ותמיד תוכל להחליף עדשות (לבד) אם תרצה לשות איזה upgride למשקפיים!
אני את שלי קניתי בחנות "מסעות" במרכז הקניות יכין סנטר בפ"ת(יש גם בירושליים) אחלה שירות ומיקצועיות!
זה האתר שלהם דרכו הגעתי לשם! אתה יכול לקנות שם כל דבר של רודי פרוג'אקט ואם אין במלאי אז משמינים ומגיע תוך ימי בודדים!
בהצלחה!
אגב חברים,
עם איזה סוג של מכנסיים אתם באים לשטח להטסה שך טיסנים מהירים ו\או giants ?
שאוכל גם לדעת להטיס טוב...
הכל בצחוק.:p
משקפי שמש עם עדשות פולורויד
ומכנסי עבודה של וורקר :p
אני ממליץ על מכנס ג'ינס ונעליים סגורות כשהולכים לחפש את הטיסן בשדה.........
יש נחשים לא נעים... ******
oakley half jacket
מכסים את כל העין, עדשות מעולות
ממליץ בחום מנסיון.. (יש לי עיניים כחולות, ואוקלי הם הכי טובים לדעתי)
אני מטיס עם משקפי 3d כמו אלה שנותנים בקולנוע לסרטי 3d ******************ח
חברים , רודי פרוג'אקט !
היבואן נמצא בכפר נטר - ליד נתניה .
מחירים סבירים - הנחה לעובדי משרד הביטחון .
ולא ...אין לי אחוזים ...סתם לקוח מרוצה .
Rudy poject הטוב שיש
אני בכלל במקומו של פותח השרשור משנה כינויי במיידי...
אני מצמצם את העניים זה ממש זול....
הייתי בכפר נטר.... הדגם שרציתי עולה לא פחות מ 900 ש"ח (אחרי הנחה), אחרי האנחה שלי אני אמשיך לצמצם עינים כנראה עד הקיץ הבא.
משקפיציק
לי יש משקפי רודי-פרוג'קט כבר כמה שנים טובות אני מוכרח לציין שאלה משקפיים ששויים כל אגורה.
שלי עלו 550 שקלים אחרי הנחה. לעובדי מדינה, חיילים ושוטרים יש שם הנחה מאוד, מאוד גדולה ומשמעותית.
אני קניתי כשהייתי חייל אבל לאחרונה אני חושק בזוג עדשות נוסף וההנחה שיש שם לאמא שלי בתור עובדת מדינה מאוד גדולה.
שווה לבדוק זאת בשנית.
דורון ריבניק.