תגובה: [שאלה] חיבור ה ESC למנוע
ואם כבר פתחתי נושא אז עוד שאלה על חיזוק הפלופלור למנוע , זה נעשה רק בסגירת הכיפה על ידי הכנסת פין לחור העובר בראש הכיפה ? האם צריך להפעיל לחץ רב ? כי סגרתי יחסית חזק ועדיין שניסיתי לשלוף עם היד הצלחתי בלי הרבה כח .
תודה שוב
מחברים שלוש לשלוש בלי לחשוב על כיוון ואם המנוע מסתובב הפוך פשוט הופכים זוג כלשהו מתוך השלוש, כלומר מצליבים זוג אחד
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dekel.Forkosh
ואם כבר פתחתי נושא אז עוד שאלה על חיזוק הפלופלור למנוע , זה נעשה רק בסגירת הכיפה על ידי הכנסת פין לחור העובר בראש הכיפה ? האם צריך להפעיל לחץ רב ? כי סגרתי יחסית חזק ועדיין שניסיתי לשלוף עם היד הצלחתי בלי הרבה כח .
תודה שוב
ראשית, השם הוא פרופלור, ולא פלופלור.
אתה צריך לסגור הכי חזק שאתה יכול עם היד. אם אתה עדיין מצליח לשלוף את המתאם, יש סיכוי שאתה משתמש במתאם שמתאים לציר מנוע רחב יותר ממה שיש לך.
תוודא שלא חסר לך החלק התחתון של המתאם, זה שיוצר את הלחץ על הציר וגורם לנעילה.
מהמנוע יוצאים שלושה חוטים בצורה מסודרת כמו הבקר,
כשהמנוע מול הבקר (המדבקה של הבקר מופנה כלפי מעלה)
מחברים חוט מול חוט המנוע יסתובב בכיוון השעון,
בהצלבה המנוע יסתובב נגד כיוון השעון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dekel.Forkosh
סליחה מראש על השאלה הטיפשית,
תודה
דקל
הי דקל,
שום שאלה אינה טיפשית, השאלות הללו לגיטימיות לחלוטין, אבל בגלל זה חשוב שתקרא המון לפני שאתה מתחיל. קריאה או הצמדות למדריך או מנטור יגלו לך עוד המון דברים שלא חשבת עליהם ויחסכו לך זמן וכנראה גם כסף (ימנעו תאונות מיותרות).
המדריך הכי פשוט וקל לקריאה נכתב פה על ידי אייל שפירא:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...EE%FA%E7%E9%EC
שם תמצא תשובות לשאלות כמו "למה יש 3 חוטים למנוע?", מה זה XT60 ועוד...
ברוך הבא לתחביב,
בהצלחה
וזהירות.
תודה על התשובות , קראתי הרבה גם ראיתי הרבה סירטונים .
אני חייב להגיד שלפני שמתחילים עם זה זה נראה יחסית פשוט , כולה 4 מנועים עם בקר ושלט :)
אבל אחרי שנכנסים אל זה מתבהרת תמונה אחרת לחלוטין, השלט עם כל ההגדרות שלו ולהתאים לו מקלט ומודול ולהבין מה זה התדרים . כמה סוגי מנועים וכמה פרופלורים וגדלים ומה מתאים לי .
אחרי זה יש את כל האלקטרוניקה וכל המושגים של OSD ו FPV כל תחום כזה הוא באמת רחב שדורש הרבה ידע בשביל לדעת מה להזמין ומה יעבוד עם מה ...
מקווה שעם הזמן ואחרי כמה פרופלורים שיעופו לי לפנים נתחיל להתמקצע בתחום .
בכל מקרה אחלה פורום למדתי פה הרבה (ואני עדיין לא יודע כמעט כלום)
דקל
אני מבין שזו הפעם הראשונה שלך בכלל עם משהו על שלט רחוק כיוון שיש הרבה מה לילמוד על כל התחום נראה לי שהדבר הטוב ביותר שתפרסם היכן אתה גר ותבקש עזרה מהסוביבים אותך ואני משוכנע שיהיו שיעזרו
אם בהסבר על הלחמה איזון פרופים או הסבר על מערכת הרדיו ועוד יש המון דגשים שיכולים לעזור ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oren_ben_nun
אני מבין שזו הפעם הראשונה שלך בכלל עם משהו על שלט רחוק כיוון שיש הרבה מה לילמוד על כל התחום נראה לי שהדבר הטוב ביותר שתפרסם היכן אתה גר ותבקש עזרה מהסוביבים אותך ואני משוכנע שיהיו שיעזרו
אם בהסבר על הלחמה איזון פרופים או הסבר על מערכת הרדיו ועוד יש המון דגשים שיכולים לעזור ..
האמת שהיו לי 2 מסוקים 3.5 ערוצים אלה המצועצעים , זה הנסיון היחידי שלי עם שלט רחוק/קרוב.
אני אשמח להשכיל מאחרים , אני גר בחיפה , יכול לנוע לאזורי הצפון בכיף .
גם אם זה רק להצטרף ליום טיסה של מישהו שיהיה אפשר לדבר איתו ולשאול שאלות .
תודה רבה !
דקל
אנ גר בחיפה
תיצור איתי קשר אם אתה רוצה עזרה
לא שאלתי. יש לך מחברים לסוללות ?
משהו כזה למשל
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...s_GENUINE.html
יש לי מחבר כזה שמחוברים אליו חוטי + - באורך 8-10 ס"מ שהגיע יחד עם הקיט . מספיק או להזמין עוד ?
תודה
תצטרך בשביל הטיסן .. למשל ...
סבבה עוד משהו לפני שאני מזמין ? שאני לא יעשה כמה הזמנות עדיף לשלם על משלוח 1
תקרא בפרסום שלי שמופיע בחתימה ברשימת מצרכים, כל מה שתצטרך ולמה, לרמת כלי העבודה, אמנם לא kk אבל השאר אותו הדבר, גם יש שם תשובה לשאלה המקורית שרשמת.