10 קבצים מצורפים
תושבת מצלמות + OSD + משדר ל DJI F550
שלום חברים
לאחר קצת עבודה (תכנון, שרטוט) על המחשב, יוצר והורכב הווידאו-פוד ל F550, מדיקט תעופתי 3מ"מ שמיועד לשאת את כל ציוד הצב"ר שעל הרחפן.
יש הרבה סטים של סקידים + גימבול תחתון שעושים עבודה לא רעה, אבל היה לי חשק לפתרון אחר, ששומר על הרחפן שטוח, וגם משהו שהוא בתכנון עצמי ולא קנוי...
התוצאה לפניכם - תמונות + שרטוטים, אפשר להוריד ולהשתמש חופשי. וגם לקטול חופשי למי שמתחשק ;)
קובץ מצורף 85735קובץ מצורף 85737קובץ מצורף 85739קובץ מצורף 85740קובץ מצורף 85741קובץ מצורף 85742קובץ מצורף 85743קובץ מצורף 85738
תגובה: תושבת מצלמות + OSD + משדר ל DJI F550
יופי של עבודה!!!!
תודה רבה!!!
מדליק :) , מה המשקל של הקונסטרוקציה? כמה דקות אתה באוויר עם בטריה 5000?
שאלת חסר ניסיון: איך חותכים את העץ ככה? רשמת PDF שזה לייזר? זה מכשיר שינתן לקנייה במחיר שפוי או לא לשימוש ביתי, בכלל ניתן להשתמש בדבר כזה בבית בלי לעשות נזקים? (אני לאחרונה רק התלהבתי מאקדח דבק חם :) )
Re: תושבת מצלמות + OSD + משדר ל DJI F550
ליזר זה סוג של אור ... אור בתדר אחד.
מה שאומר שזה צבע אחד ..
מה שאומר שהוא יותר מרוכז ופחות מפוזר.
מה שאומר שאפשר להשתמש באנרגיה הלא מפוזרת שלו.
כל האור הזה מרוכז עוד יותר עם עדשות ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Laser
כל כך אנרגטי שאפשר לחמם איתו דברים.
עץ למשל אפשר לשרוף מרוב שזה חם.
מכיוון שזה מאד מרוכז ומסתכם בנקודה בעובי של פחות ממילימטר, אפשר לקחת תוכנית / שרטוט .. ולתת למכונה להאיר את הדיקט לפי התוכנית .. העץ ישרף בקו דק ש "יחתוך" אותו ...
עבודה ממש יפה, איך זה משפיע על הטיסה מבחינת ייציבות וזמן טיסה?
הכי חשוב זה לשים את כל המבנה על בולמי זעזועים , כמעט כל חומר שאינו קשיח לגמרי יעבוד בשילוב משקל הסוללה.
תודה חגי, ויגאל.
יגאל - האמת שאת הרעיון לבולם הזעזועים ואיחוד המסה של הסוללה עם המצלמות קיבלתי מאחד השרשורים שלך, ויישמתי - יש בולמי זעזועים רק לא רואים בתמונות., כמה זה יעלה לי? :)
בכל מקרה, לצערי הרחפן כרגע מושבת בגלל בעיות בנאזה, ברגע שזה יטופל אדווח איך כל העסק נראה בטיסה.
Sent from my iPad using Tapatalk HD