-
תמונות מהבניה של הריבולבר 70" של גרייט פליינס
טוב קצת חומר.
לפני מס שבועות נפל לידי טיסן ריבולבר 70 של גרייט פליינס וזאת אחרי שכלב מסוג אמסטף אכל לי את הטיסן בנחיתה כי הוא חשב שגורגו בא ליטרוף את הבעלים שלו.:(
לעיניינו,הטיסן נראה טוב מאוד לטעמי ואפילו הייתי אומר בנוי מאוד טוב עם קצת קישקושים קטנים שדיי מאריכים את משך הבניה .
הבעיות העיקריות היו:ציפויים שלא היו מגוהצים הייטב ,תושבת כני הנסע נראית חלשה מידי ועברה חיזוק עם נסורת ואבקת חשמל.CA דליל עם מזרז שהיה עדיף לטעמי על אפוקסי,פושורדים מברזל ולא פלדה ,ברגים שמגיעים עם ההורנים שמתחברים להגאים היו קצרים ולא כאלה ידידותיים,בובת טייס הגיע ללא קורת בלזה פנימית שאפר ליתפוס עם ברגים או להדביק בדרך נורמלית(היה צריך להכין לבד),כל הברגים האלנים הגיעו במידות לא אינצי ולא מילימטרי והיה צריך להחליפם לברגי פלדה או ליסגור את חלקם עם אלן כוכב מיוחד,היה צורך לגהץ את כל הטיסן מחדש.
עכשיו ניתן לתמונות לדבר בעד עצמם.אם זה עזר למישהו אז אני עשיתי את שלי.:cool:
-
12 קבצים מצורפים
תגובה: תמונות מהבניה של הריבולבר 70" של גרייט פליינס
-
24 קבצים מצורפים
-
69 קבצים מצורפים
-
יפיוף אמיתי, איפה הסירטון? :)
-
חתיך עולמי...חיים שיחקת אותה, רמת בנייה בינלאומית :cool:
מחכים לסירטון.
-
חיים אתה אומן
מבחוץ נראה טיסן רגיל כשמסתכלים בתוך הטיסן גימור מדהמים , אין חוטים משוחררים דברים רופפים וכו
הקאול חתוך מדויק .
חיים שתזכה להרבה נחיתות מוצלחות
-
איזה באסה הגומיה שמחברת בין האגזוז לטיון פייפ נקראה בטיסה הראשונה.אבל הטיסן טס חלום,ריחופים ו3 די עדין וטיסות מהירות.ממש כייפי והיה לי הרבה טיסני דלק זה אחד המושלמים.
-
תתחדש אני בטוח שתהנה ממנו , בתור בעלים קודמים של אחד כזה ( מחושמל אומנם ) הוא טס מדהים
לגבי השרשור - רמת הבניה והגימור שלך פנטסטית - שאפו.
-
ריבולבר מרחף?
אני חייב לראות את זה :cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מושיק
ריבולבר מרחף?
אני חייב לראות את זה :cool:
תבוא ותראה ואפילו תעשה לבד.טיסן קל וכייפי בטירוף מספיק 5 דקות באוויר בשביל לדעת עם טיסן טוב או לא והיה לי הרבה מאוד .מעל 25 שנים בתחום הזה התנסתי באין ספור טיסנים שלי ושל חברים.
אני יזיז מעט את הסוללה עוד קצת אחורה לעשות אותו קצת יותר אחורי ואז בכלל יהיה כיף.
-
אוף ... למה לא הגעתי היום לבית אריה לראות את הדבר המדליק הזה:mad:
תתחדש, מקווה לראותו באחת השבתות הקרובות.
-
ממש יפה.
לי בעבר כשנקרעה הגומיה לטיון-פייפ קניתי אצל גיא גומיה כחולה של AeroTrend, שהחזיקה מעמד יפה.
מה זה מה שמלופף על צינורית הדלק שמגיעה לקרבורטור? אני מבין שזה בשביל שהאזיקון לא יעשה בה חתך מהרעידות, נכון?
ראיתי שגם יש מרווח יפה בין הספינר לקאול. אצלי המרווח ממש קטן (אומנם הספינר לא נוגע), זה נראה לך קריטי?
-
זה צינור פלסטי מסולסל שניקרא לפלף בשפת החשמליים.קונים את בכל חנות חשמל ויש בקטרים שונים.10 מטר עולה 10 שקל.
זה טוב להכול כל עוד לא מגזימים.מומלץ להרכיב את זה על צינורות וחוטי חשמל שבאים במגע עם כל מיני פתחים או אזורים שיכולים ליגרום לשיפשוף.זה יותר מיועד לטיסני בנזין בגלל וויברציות חזקות יותר מאשר מנועי ניטרו.אני שמתי כי אני אוהב יפה ומסודר.לא אוהב בלאגן בטיסנים שלי.רוב רובם של הטיסנים שלי לא רואים חוץ מחוטים של סוללה וחוטים של מאזנות כלום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
אוף ... למה לא הגעתי היום לבית אריה לראות את הדבר המדליק הזה:mad:
תתחדש, מקווה לראותו באחת השבתות הקרובות.
השבוע ננסה לארגן צינור מים של רכב בקוטר הזה הם הכי טובים.וגם מלופפים עם רשת פיבר בפנים ועמידים לחום ולחץ.
הטיון הזה מייצר לחץ מטורף שהוא פשוט מעיף את הבקבוק החוצה למרות שיש פייה עם מיגרעת.יש דיחוס מטורף והמנוע עובד חזק מאוד אבל מישום מה דיי שקט.אולי נקצר מעט את הצינורית של הפליטה ונרחיק מעט את הבקבוק זה יאפשר למנוע לשחרר קצת יותר לחץ או יותר נכון יותר נפח דחיסה.
-
בתור בעלים של אחד כזה כבר כמעט שנתיים אני בטוח שאתה תהנה ובהחלט כם אני הייתי רוצה לראות איך הריבולבר מרחף ועושה 3d... מעניין. דרך אגב שלי עם dle20 פשוט חוויה...
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
-
-
-
צילום ספונטני .אם הייתי יודע היה מגניב יותר:cool:
תודה לאומרי היקר שלנו:)
-
יופי של טיסן.כיזה מנוע הרכבת?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free
-
-
אין ספק שזה אחד הטיסנים הכיפים ביותר שיש בהובי הזה!!!
-
כן במיוחד עם הוא מכוון פיקס.הכי כיף לעשות רולינג ארייר וכולם ניגנבים.מה זה עושה 3D.:cool:
-
תעשה תרגיל ותצלם ריחוף עם המטוס הזה
-
מחר נעשה בלאגן. אני מקווה שיהיה סירטון נורמלי