תגובה: תחליף למנוע FC-28-22
למה לא להחליף את הברגים במקום? תקנה ברגים קצת יותר ארוכים, שייבות קפיציות כמה אומים וזהו.
אם זה רחפן 330, אלו צריכים להתאים
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...strSearch=2208
(ל450 הם קטנים מדי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AmitB
מצטרף להמלצה. תבדוק רק אם הציר זקוק לקיצור ע"י דרמל כדי להקטין את הסיכון לעיקום הציר במקרה של תרגיל אווירובטי לא מתוכנן שנכשל :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avishorp2
יש לי רחפן שבנוי בעזרת ארבעה מנועים מסוג
FC-28-22. מבחינת ביצועים אני מרוצה מאד, אבל יש למנוע הזה נקודת תורפה רצינית - החיבור בין המנוע לבסיס מתבסס על לחץ של ברגי M3 זעירים. החיבור מאד לא אמין ולפני מספר שבועות נתלש לי מנוע באויר, למרות שחיזקתי את כל הברגים לפני ההמראה.
הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר תחליף איכותי למנוע הזה - גם מבחינת הביצועים וגם כזה שאני יכול לחבר על בסיס החורים הקיימים.
תודה!
למרות שההמלצה שקבלת טובה מאד !
אני משתמש במנועים כמו שיש לך על רחפן 330.אני פשוט מדביק את הברגים הקטנים עם לוקטייט.
על ה 450 היו לי מנועי פטריה כחולים DT750 ושם גם הדבקתי ולא היתה שום בעיה.
עד היום הכל בסדר טפו טפו ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
למרות שההמלצה שקבלת טובה מאד !
אני משתמש במנועים כמו שיש לך על רחפן 330.אני פשוט מדביק את הברגים הקטנים עם לוקטייט.
על ה 450 היו לי מנועי פטריה כחולים DT750 ושם גם הדבקתי ולא היתה שום בעיה.
עד היום הכל בסדר טפו טפו ..
+1 על הלוקטייט, אני אפילו לא חשבתי פעמיים על זה, לוקטייט על כל הברגים שהם ברזל לברזל כולל השלדה למטה, לפלטה העליונה בשלדה לא שמתי במודע כי אני מפרק אותה כל הזמן, אם יוצא שאני לא מפרק אותה זמן מה (לגמרי בטעות) אז אני מחזק את החיבורים, ואכן ברגים משתחררים שם.
זה בוודאות לא בעיית הברגים אם אכן לא שמת לוקטייט. אני ממליץ אגב על אחד לא חזק מדיי כי אז אי אפשר לפרק, בד"כ זה הלוקטייט הכחול.
הבעיה במנועים האלו שגם עם לוקטייט יש שחרור קל של ברגי האלן.
שני ברגים לא לוחצים מספיק טוב, אם אתה רוצה לחיצה טובה תקדח עוד חור (מקדח 2.5מ"מ להברזה 3)
זה מה שעשיתי במנועים האלו וגם לא יהיה צורך לבדוק את הברגים על כל הטסה.
וכמובן לוקטייט:eek:
אני כמובן שם לוקטייט, אבל נראה שבאיזשהו שלב משהו נשחק שם והברגים מחזיקים פחות טוב - לא משנה כמה חזק סוגרים וכמה לוקטייט שמים. הפרוצדורה של הקידוח נראית מעניינת, אבל אין לי את הכלים הדרושים, לכן אני מעדיף להחליף את המנוע. אנסה את המנוע שהמליצו כאן.
תודה לכל העונים!