תגובה: סרוו סטנדרטי של הייטק
היי טק מייצרים את הסרוואים הכי לא אמינים בשוק, לא רק אצלך זה כך.
פשוט תזרוק אותם ותקנה סרוו אחר
אני משתמש במגוון סרוואים של הייטק בכל הגדלים, מכל הסוגים כבר מספר שנים, גם על אחד המסוקים שלי ועל כל הטיסנים.
מרוצה מאוד.
בעייתך יכולה להיווצר משלל סיבות.
יש לי נסיון מצויין עם הסרוואים מהסדרות הגבוהות של היטק. לא יצא לי להטיס עם הסדרות הנמוכות. מהנמוכות - הנסיון הכי טוב שהיה לי - היה עם 102 של סאנוה.
מ
אני משתמש רק בסרוואים של היטק , גם הפשוטים ביותר שלהם ( 311 לדוגמא ) עד היום ללא בעיה .
אולי יתכן והסרוו שבחרת לא מתאים לשימוש הספציפי שלך ולכן מתקלקל לך... (למשל כמו לשים סרוו 3KG פלסטיק על היגוי מכונית למשל ... )
מנסיון אישי - אני משתמש גם בפשוטים וגם ביקרים יותר של HITEC כמו 7955 . אמינים מאד ללא כל בעיות מיוחדות גם בדגם ששאלת. (כמו כל הטובים האחרים)
שגם בהם לפעמים קורות תקלות.
לגבי התשובה של WIND556 אל תתרגש ממנה, תמיד התשובות שלו הן כאלו שעולה מהן ריח לא טוב.
תודה רבה לכולם, יכול להיות שהסרוו הלך בגלל שאני מטיס עם סוללת life שני תאים? 6,6v
עם איזה סרוו אתה אתה מטיס ?
יש להייטק הרבה סוגים של סרוואים חלקם לא עובדים ב 6V .. אבל אילו שכן עובדים ב 6V עובדים לי גם עם סוללת LIFE .
6.6 וולט זה לא הבעיה, כלומר שהסוללה מצוינת..זה לא הסיבה.
מעבר לזה הייטק סרוואים מצוינים ואמינים מניסיוני, גם הם כנראה לא הבעיה (אם היה מדובר במקרה בודד אז אולי..),
יש סיבות רבות לכשל של סרוו, תבדוק את כול העניין המכני, האם יש לחץ יתר על הסרוו בזויות עבודה שונות? האם הכשלים חוזרים באותן נקודות?
אה..עוד משהו, אם מדובר על דגמים ישנים (לפחות 10-15 שנה לאחור) אכן האיכות של הסרוואים של הייטק לא הייתה בשמיים אך בדגמים החדשים היא השתפרה פלאים,
לדעתי מי שקונה סרוו הייטק חדש יכול להיות די בטוח שלא יהיו לו הפתעות רעות יותר מאשר כול סרוו של מוטג נחשב אחר.
אנימטיס עם סרוו standard hs 311 משהו כזה אם אני לא טועה?
הסרוו הזה הוא סביר ( אני עצמי משתמש בו במס' מקומות ) אך קח בחשבון שהוא סרוו חלש יחסית עם גיר פלסטי - יתכן שלצורך שלך או כפי שאמר אדי לפני, יתכן שמופעלים עליו כוחות / עומסים שהוא לא בנוי להם ולכן התקלות החוזרות ...