תגובה: אנטנות 5.8G אצל הסיני
השאלה אם העמדת את האנטנות האלה מהסיני במבחן המציאות ? לכמה מרחק הגעת ללא הפרעות וידאו ?
Re: אנטנות 5.8G אצל הסיני
כמו שאמרתי - יש לי אנטנות שנראות זהות (נקנו מ BEVRC) והן לא נופלות מאנטנות שעלו 50 דולר ב RMRC.
היה לי וידאו כמעט נקי לגמרי מהרחפן במרחק 1.2 ק"מ, והסתובבתי בגלל אות רדיו שהתחיל להיחלש.
אני ממליץ בלב שלם.
אוקיי נראות זהות לא אומר כלום ... האנטנות שיש לך אני מאמין לך שעובדות טוב אבל האנטנות מהסיני לא בטוח בכלל
מה גם שעדיין אין שום תגובות של אנשים שקנו שם
יש לי את הקודמות.מהסיני ב 36 דולר עם המכסה פלסטיק.
לא יודע אם טובות או לא .. אבל וותר טובות ממה שעשיתי בבית :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Re: אנטנות 5.8G אצל הסיני
אין תגובות כי האנטנות האלה החלו להימכר היום :)
ובפחות מ 12 דולר זה גם לא כל כך כואב לנסות אותן.
אני בטוח ב 99% שהאנטנות של HK ושל BEVRC מגיעות מאותו מקום.
תסתכל על התמונות בשני האתרים:
http://www.bevrc.com/images//e-dm/pa...SMA%20set1.jpghttp://www.hobbyking.com/hobbyking/s...alog/35657.jpg
הרקע הזה עם הנקודות דומה מאוד באופן (לא) מפתיע.
סוג המתכת שממנה עשויה האנטנה והחיבור של הקצוות במרכז יכולים להיעשות בכל כך הרבה דרכים (דבק חם, אפוקסי, צבעוני), ועדיין האנטנות נראות זהות לחלוטין.
זה לא ש BEVRC זה אתר הדגל ליצירת אנטנות איכותיות. אני לא חושב ש HK בחרו לחקות דווקא אותם, אלא הם פשוט קונים את האנטנות מאותו המקום.
זה הניחוש שלי והוא מספיק טוב בשבילי.
אני לא מחפש לטוס ל 10 ק"מ עם האנטנות האלה. ובכל מקרה, כל אנטנה חדשה אתה בודק לאט ומתרחק כל פעם קצת. זה לא שהיא תפתיע אותך ופתאום יעלם לך הווידאו סתם בלי שום סיבה.
אני משתמש באנטנות כאלה מייצור עצמי (לא שלי) ואתמול עשיתי 1.5 ק"מ עד שחצץ בניין בנינו... ואילו לא הייתה נאזה בסביבה... הייתי אומר ביי ביי ;)
5.8 תדר מגניב אבל הוידאו נופל בשנייה.
Re: תגובה: אנטנות 5.8G אצל הסיני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
אני משתמש באנטנות כאלה מייצור עצמי (לא שלי) ואתמול עשיתי 1.5 ק"מ עד שחצץ בניין בנינו... ואילו לא הייתה נאזה בסביבה... הייתי אומר ביי ביי ;)
הווידאו נופל בשנייה אם בדיוק בנו בניין בינך ובין הרחפן. אנטנה, לא אפקטיבית ככל שתהיה, לא תגרום לאיבוד וידאו פתאומי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
היי היי.... חזרה הביתה זה לא פטנט של נזה, קרה לי אותו דבר עם הבניין ב arducopter וחזר יופי.
הבעיה בסיפור היא הוידאו 5.8 ולא קשור הלוח. לא ניסיתי לשים בניין חוצץ אבל מהרגע הראשון עם 1.2 ואנטנות רגילות שמתי לב לשוני בהתנהגות של ההפרעות, ב-5.8 כל עוד הכיוון אותו דבר הוידאו חלק בסיבובים קורה שיש הפרעה ואז חוזר הוידאו
אני לא מדבר תיאורטית...
אתמול הטסתי למרחק של 1.5 ממני ובשלב מסויים ניכנס ל LOS בניין בנינו. איבדתי וידאו בשנייה אחת.
עצרתי, עליתי בגובה, סיבסבתי, ולא חזר הוידאו.
אז החלטתי להפעיל את החזור הבייתה ובמשך 2-3 דקות (מאוד ארוכות....) לא היה וידאו, עד אשר הרחפן עבר מעל הבניין. עובדות בשטח.
Sent from my GT-I9500 using Xparent BlueTapatalk 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
אני לא מדבר תיאורטית...
אתמול הטסתי למרחק של 1.5 ממני ובשלב מסויים ניכנס ל LOS בניין בנינו. איבדתי וידאו בשנייה אחת.
עצרתי, עליתי בגובה, סיבסבתי, ולא חזר הוידאו.
אז החלטתי להפעיל את החזור הבייתה ובמשך 2-3 דקות (מאוד ארוכות....) לא היה וידאו, עד אשר הרחפן עבר מעל הבניין. עובדות בשטח.
לאיזה גובה מוגדר אצלך הRTL? ת׳כלס אם אתם מטיסים בסביבה עירונית זה צריך להיות מוגדר לאיזה 40-50 מטר לפחות נראה לי ;)
הנאזה מטפס 20 מטר מעל הגובה שהופעל ה-RTH
איך מגדירים בנאזה את הגובה ל rth ואיך מבצעים נעילה על "נקודת הבית" ?
תודה
אין אפשרות להגדיר גובה כידוע לי. לפחות לא עד גרסה 2
בית אתה מגדיר או כנקודה ראשונה שבה המצערת.עלתה מעל 10 אחוז או במקום שבו אתה מתקתק 6 פעמים בין שומר אטיטוד וגפ'ס
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
אין אפשרות להגדיר גובה כידוע לי. לפחות לא עד גרסה 2
בית אתה מגדיר או כנקודה ראשונה שבה המצערת.עלתה מעל 10 אחוז או במקום שבו אתה מתקתק 6 פעמים בין שומר אטיטוד וגפ'ס
ואיפה אני מגדיר את האבחנה בין השניים? או שזה קורה באופן אוטומטי?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
RTFM
האם עדיף להסיר את מכסה הפלסיטק מהאנטנות של הוביקינג כדי לשפר את הקליטה ?