מנוע מתאים למטוס ESCAPDE 61 של GREAT PLANES
הי,
אני מעוניין לקנות את ה ESCAPADE 61 של GREAT PLANES.
האם מנוע 61 שתי פעימות יספיק למטוס זה או שאני צריך לעלות ל-91 שתי פעימות?
אני לא מחפש טיסה מהירה, אני רק רוצה להנות מטיסה שקטה איתו.
הלינק למטוס -> http://www.greatplanes.com/airplanes/gpma1201.html
תודה מראש על כל עצה...
תגובה: מנוע מתאים למטוס ESCAPDE 61 של GREAT PLANES
מה היה הצבע של הסוס הלבן של נפוליון???
כמה ימים נערכה מלחמת ששת הימים??;)
די!
אתם לא בסדר!
הבן-אדם שאל שאלה קונקרטית ולא בהכחרך מטופשת.
טורו - מנוע 60 אמור להספיק, אבל תלוי בדגם. אני ממליץ בחום על המנוע הזה: http://www.jcengine.com/1017/en/ArtP...e=DF1131519054
זהו אחד המנועים החזקים בגודל שלו. הרבה יותר חזק מ- 91 שתי פעימות של OS.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixerfix
לא נראה לי שהתכוונת לזה ברצינות. המנוע הזה הוא 60cc ושוקל 1740 גרם. לא שמים משקל כזה על טיסן שמיועד למנועי 60-90 (10-15 cc) ששוקלים 670-740 גרם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
noam_h
לא נראה לי שהתכוונת לזה ברצינות. המנוע הזה הוא 60cc ושוקל 1740 גרם. לא שמים משקל כזה על טיסן שמיועד למנועי 60-90 (10-15 cc) ששוקלים 670-740 גרם.
:) אתה חד הבחנה.
יצאתי חומוס :p
בכל מקרה, לפותח השרשור, אם למישהו היה את הטיסן הוא כנראה היה נותן המלצה. מכיוון שזה לא טיסן נדיר, כנס ל- RCuniverse וחפש שם. אומנם אמריקאים אוהבים הכל בגדול, אבל יהיה לך כיוון כללי.
מהניסיון שלי (שהוא לא גדול), כל טיסן שכתוב עליו טווח מנועים (60-90), כדאי לללכת על הקצה העליון.
כמו שהיה כאן מישהו ששאל על טיסן שמיועד למנועי 40-60. אמרתי לו שכדאי ללכת של 60, וב- RCuniverse המליצו אפילו על 75, והוא בכל זאת שם מנוע 46. אח"כ הוא בא לספר שבקושי הצליח לעשות לופ.
בכל מקרה - הבחירה תלויה באופי ההטסה. גם מנוע 60 "לגיטימיים" שונים מאוד. OS 60 חלש מהותית מ- YS 60 למרות ששניהם 60. כיוון שרוב המטיסים חיים על הממוצע, השתרש הנוהג לשים מנוע דרגה אחת צפונה ממה שדגם נתון ממליץ.
ה- Escapade הוא טיסן ספורט נעים. שים עליו OS 60 ותהנה מטיסה מתונה. שים עליו MVVS או Webra והוא יהיה מאאאאאוד שונה...
מ
כנס לאתר של great planes כתוב שם הכל. כולל אופציה ל-4 פעימות ולחשמלי(חס וחלילה)
אם אתה מתחיל לך על הדגם הקטן. חבל לדעתי להוציא הרבה כסף על טיסן שלא עושה הרבה ואם אתה רוצה את שני העולמות לך על pc-9 קיים גם בגודל 46 וגם ב-60. טיסן שיודע לטוס כמו שלב 2 וגם להשתולל כשרוצים.