חיבור משדר וידאו לסוללה נפרדת
החלטתי שמשדר הוידאו בTBS שלי יקבל מתח מסוללה 3 תאים נפרדת.
משדר הוידאו דורש 12V מתח, האם צריך UBEC של 12V או שאפשר לחבר ישירות לסוללה?
שאלה נוספת היא האם יש דרך לחשב צריכה של משדר וידאו שניזון מהסוללה הנ"ל (850mAh) ורחפן - כלומר, לכמה זמן וידאו תספיק הסוללה לפני צורך בהטענה ולכמה זמן תספיק סוללת הרחפן (3 תאים, 5A).
תודה!
תגובה: חיבור משדר וידאו לסוללה נפרדת
לא צריך רגולטור או מייצב מתח אם הוידאו ניזון מסוללה נפרדת. אם המצלמה שלך ניזונה מ12 וולט לדעתי כדאי לך שכל ציוד הוידאו יקבל מתח מהסוללה הנפרדת ולא רק המשדר. לכל הפחות, תחבר את המינוסים של כל צרכני הזרם.
הסוללה הזו תספיק לך לדעתי לפחות לשעה. מדדתי צריכת זרם של משדר וידאו 800mw + מתח למצלמה + osd + gps וזה הסתכם ב0.3-0.4 אמפר. אם אתה רוצה לבדוק במדוייק, חבר מד זרם או מד הספק בין הסוללה למשדר. 850mAh אומר שאם ייצרכו מהסוללה 0.85 אמפר באופן קבוע, היא תתרוקן תוך שעה (כמובן יש לקחת בחשבון חוסר דיוק של היצרנים הסיניים; לוקחים גבול של 80% לביטחון); כלומר אם בבדיקה שלך נניח אתה מקבל שהמשדר צורך 0.4 אמפר, זה אומר שהסוללה תספיק לקצת יותר משעתיים (כאמור, קח גבול מקסימלי של 80%, רצוי אפילו פחות, ליתר ביטחון)
תודה גיל.
הסט אפ הוא כזה:
5.8G 600mw 32CH VTXRX: http://www.foxtechfpv.com/58g-600mw-...rx-p-1118.html
SONY Super HAD CCD 600TVL
EZOSD
והסוללה כמו שאמרתי 850mAh.
להבנתי המצלמה צורכת מתח מהמשדר ולא מהסוללה. הדבר היחיד שמתחבר לסוללה הוא המשדר והמצלמה מתחברת למשדר וניזונה ממנו.
יש לי אפשרות לחבר את המצלמה ישירות לגוף הTBS עם מייצב של 12V אבל לדעתי מיותר.
מה אתה אומר?
לא משנה מאיפה בדיוק המצלמה מקבלת מתח, כוונתי הייתה לזה שכדאי לדעתי שגם המצלמה וגם המשדר יקבלו מתח מאותה הסוללה; וזה אכן המצב אצלך אם אני מבין נכון