24 קבצים מצורפים
תגובה: עוד זחלן חדש בשכונה...
הרכבת סרבו על הסרן הקדמי , לצורך סקייל בעתיד הסרבו יעבור לשלדה (CMS)
קובץ מצורף 96554קובץ מצורף 96553
הרכבת לינקים , החוברת מבקשת שההיגוי יגיע מהגלגל השמאלי , למרות שבגי'ף אמיתי זה בימיני, בעתיד אני אסובב את הסרבו כך שההיגוי יגיע מהימיני
קובץ מצורף 96552
ועכשיו לחלק שחיכיתי לו 25 עמודים.... הרכבת השלדה!
קובץ מצורף 96551
סידור הרכיבים לפי סדר חיבור ואז חיבור לצד אחד, לאחר מכן צד שני וסוגרים את השלדה.
קובץ מצורף 96538קובץ מצורף 96550קובץ מצורף 96549
הרכבת הסרנים , בערך בשלב הזה הבנתי שחיברתי לינק עליון אחורי קצר מידי בצד אחד אז הייתי צריך לפרק ולהרכיב שוב... :(
קובץ מצורף 96548קובץ מצורף 96547קובץ מצורף 96546קובץ מצורף 96545
משם עוברים להרכבת קופסת רדיו ומגש סוללה , החוברת מדברת על חיבור הסוללה מאחורה והקופסת רדיו מקדימה , אבל לצורך חלוקת משקל יותר טובה לטיפוס , העברתי את הסוללה קדימה.
(השתמשתי בהוראות מחוברת של קיט דינגו של חגי כי משום מה החלקים לבצע את העברה הזאת היו קיימים אצלי אבל לא היה אזכור לזה בחוברת שלי)
קובץ מצורף 96543קובץ מצורף 96542קובץ מצורף 96544
הלחמת בקר , די סטנדרטי - 4 חוטים וקבל , והדבקה של כל העסק עם דו"צ לקופסת רדיו.
קובץ מצורף 96541קובץ מצורף 96532קובץ מצורף 96533
חיבור המקלט וסידור הקופסה ,עדיין ללא איטום מים עד שאני לא יסיים עם החופה ותאורה.
בשלב הזה עשיתי הפעלה על יבש כולל כיול הבקר כדי לבדוק שאין בעיות במערכת ההנעה - הכל עובד (תענוג לשמוע את הכל זז)
קובץ מצורף 96540
חיבור גלגלים כולל רזרבי - זהו סיימתי! נשארה רק החופה (מקווה עוד השבוע לסיים את הצביעה בעזרתו האדיבה של חגי... *קריצה* *קריצה* *שיעול* *אפצ'י* )
קובץ מצורף 96534קובץ מצורף 96535
קובץ מצורף 96539קובץ מצורף 96536קובץ מצורף 96537
תתחדש תומר. נראה מעולה.
יש לי בדיוק את אותו הסרוו המנוע והבקר על הזחלן שלי. רק שאני עם 55 ליפופים.
תתחדש
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
תתחדש, ואל תקשיב יותר לשטראוס הילד... :cool:
"עוד זחלן חדש בשכונה" אהבתי;)
תתחדש , ברוכים הבאים :cool:
התחלה טובה תומר....
הג'אנטים של RC4WD לא אוהבים צמיגים מחברות אחרות....שמח שהצלחת
בכל זאת ללהרכיב אותם...
תמשיך להעלות תמונות מתהליך ההרכבה, והעיקר....מתי אתה מגיע למפגש?
טל
עדכון נוסף
אני מאמין שעד מחר אני מסיים מינוס צביעה של השלדה...
מצפה להגיע למפגש ראשון שבוע הבא כבר ;)
עדכון נוסף - הסתיים שלב הגוף , נשאר רק החופה , מקווה לטסט בשישי:cool:
מגניב תומר, מקווה שתבריא עד לטסט עם כל האפצ'י... :cool:
35 קבצים מצורפים
עוד עדכון - לקראת סיום.
עכשיו נשאר החלק הכמעט אחרון - הגוף (חופה), זה החלק שהכי פחות אהבתי כיוון שזה מצריך יותר 'שעת יצירה' ופחות כישורים טכניים , אבל צלחנו גם אותו.
את חיתוך הגוף חסכתי מכם , אחרי כמה חתכים בידים , הרבה אבק לקסן מהשיוף , מספר לא מבוטל של להבים חדשים לסכין וכמה שעות של עצבים (חומר הרבה יותר חזק ממה שהוא ניראה!) - זה ניראה ככה:
קובץ מצורף 96866קובץ מצורף 96867
למרות שיש לגוף שכבת פילם חיצונית (הצביעה פנימית) , עשיתי מסקינג לחלף החיצוני כיוון שחלק מהפילם התקלף בקצוות, בנוסף מסקינג לעדשות של הפנסים מקדימה והחלון של השמשה הקדמית
קובץ מצורף 96868
צביעה של הגוף בשכבה טובה, חיכיתי שעה ואז השלמתי בעוד שכבה איפה שלא 'פגעתי' מספיק טוב ונשארו חלקים שקופים.
השתמשתי בצבע בגוון זהב-ברונזה מטאלי (החלטתי לא לרכוש צבע יקר יותר בהזמנה אישית אלא ללכת לקנות מה שיש, קניתי כמה צבעים ובסוף בחרתי את מה שניראה לי הכי יפה)
קובץ מצורף 96869קובץ מצורף 96870
את הבתי מנורה עשיתי טיפה שונה מהמדריך - החלק החיצוני בצבע הרכב, החלק הפנימי בספריי 'כרום' (סוג של צבע כסף) למראה של רפלקטור שאני מקווה שגם באופן מעשי יסיט את האור ברגע שיהיו לדים שם.
קובץ מצורף 96872קובץ מצורף 96873קובץ מצורף 96874קובץ מצורף 96883קובץ מצורף 96882
כמה שעות טובות אחרי , הגיע הזמן לחשוף את מה שיצא -
מתחיל מהשמה הקדמית, יצא מושלם בלי טיפת זליגה של ספריי לתוך המסקינג של השמשה (ולכן ויתרתי על ה DECAL מסגרת פנימית של השמשה שנועד להסתיר פגמים בצביעה)
קובץ מצורף 96878קובץ מצורף 96876קובץ מצורף 96877קובץ מצורף 96879קובץ מצורף 96880קובץ מצורף 96881
הפנסים
קובץ מצורף 96884קובץ מצורף 96886
הגוף (חופה)
קובץ מצורף 96887קובץ מצורף 96888קובץ מצורף 96889קובץ מצורף 96890קובץ מצורף 96891קובץ מצורף 96892
נשאר לי לצבוע גם את הגג , אבל נגמר לי הצבע ובכנות לא היה לי כח לעשות את זה כי אני רוצה לעשות את הגג חצי שחור וחצי צבע גוף (כמו בתמונה בתחילת השרשור)
קובץ מצורף 96871
זהו , חיברתי את ה Rollcage, הדבקתי DECALS , מראות ושאר ירקות , הרכב מוכן לנסיעה.
קצת תמונות פוזה!
קובץ מצורף 96893קובץ מצורף 96894קובץ מצורף 96895קובץ מצורף 96896קובץ מצורף 96897קובץ מצורף 96898קובץ מצורף 96899קובץ מצורף 96900
שלב הבא , מערכת תאורה , צביעת הגג , הוספת אביזרי סקייל ובעתיד הקרוב שדרוגי אמינות (החלפת חלקי פלסטיק כמו הדרייבשפטים)
עבודה יפה תומר!
עכשיו צריך ....לצלם,ללכלך,ולשרוט...:cool:
כדי לקבל צלקות קרב ואופי!
טל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Killswitch
עבודה יפה תומר!
עכשיו צריך ....לצלם,ללכלך,ולשרוט...:cool:
כדי לקבל צלקות קרב ואופי!
טל
לגמרי... אמרנו כולם בערב חג לא?
אני ממליץ לך לשים איזה גפרטייפ בחלק הפנימי של החופה כדי לשמור על הצבע משפשופים כנגד חלקים ברכב.
יפה מאוד.תתחדש.שלב היצירה אכן מעצבן יותר מהחלק הטכני:)
תומר....מה קורה עם "בעית ההיגוי"?
תן תמונה פה ונראה איך אפשר לעזור לך....
טל
1 קבצים מצורפים
טל לצערי הפעוט הקטן לוקח לי את כל הזמן בדיקות
אבל מהסתכלות שטחית אני מזהה את הבעיה שנוצרה כאשר ניסיתי לפתור בעיה אחרת
בעיה מקורית- הזרוע של הסרוו נתקעת בשלדה כאשר הבולמים לחוצים עד הסוף (החלק פלסטיק שמחבר בין שני חלקי השלדה) , כנראה כי הסרוו 'קדימה מידי'
פתרון והבעיה שנוצרה - ניסיתי לפתור ע"י זה שהורדתי את הגומיות שמחזיקות את הסרוו וחיברתי את הסרוו בלעדיהם ,חסך לי 2ממ ומנע תקיעה של הסרוו בשלדה - אבל הסרוו רופף עכשיו ולכן לחץ לצד שמאל מזיז אותו לצד ימין ומונע טווח מלא :(
אני חושב על להחזיר את הגומיות של הסרוו ולכרסם טיפה את הפלסיק שהזרוע נתקעת בו
צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדברקובץ מצורף 96937
היי תומר...
ה"פלסטיקים" שאיתם מחברים את הסרוו לפלטה באים בשני סוגים....(AX80028 5 ,AX80028 6 )
יכול להיות שאתה רק צריך להחליף ביניהם....
אני גם יגיד לך מה שאני אומר לכולם....:rolleyes: תעלה את הסרוו לשלדה!(אוקי...אתה כרגע רק רוצה לצאת ולהסיע...;) תחשוב בעתיד על זה
זה לא מסובך בכלל)
טל
אם הוא רופף זה כי הברגים ארוכים מידי ולא מאפשרים הידוק?
אולי כדאי להגביה את השאסי מהסרן הקידמי ולאפשר יותר טווח פיצויי.
סידרתי את הבעיות, חיברתי מחדש את הסרבוו עם הגומיות שלו , מחובר הדוק מאוד ולא זז , יש טווח היגוי מלא עכשיו.
בנוסף כדי למנוע שהזרוע של הסרבוו תתקע בשלדה, שמתי ספייסר קצר ב 2ממ בלינק Y העליות וזה הזיז את הסרן בזווית אחורה אבל עדיין בלי לפגוע מידי בזווית שהדרייבשאפט נכנס.
נ.ב
מתי כבר יהיה פה עמוד חדש התמונות גמרו לי את המחשב כבר......
אוקי תומר....
מקווה שנוכל להפגש בקרוב!
טל
13 קבצים מצורפים