תגובה: VBAR vs SKOOKUM 720/540
באילו תרגילים אתה נתקל בבעיה?
מנסיוני עם ויבאר ו 3gx זה הכל עניין של סטאפ על השולחן וכיווני טיסה בשטח כך שבסופו של דבר שתי המערכות מצליחות לבצע את כל התרגילים. אני בטוח שאותו הדבר יקרה עם הביסטיקס לאחר סטאפ וכיוונים כמו שצריך. יחד עם זאת יש הבדלי תחושה בטיסה בין המערכות שציינתי, אבל לא ברמה של לא מסוגל לבצע תרגיל כזה או אחר אלא רק בקטע של תחושה בסטיקים
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
תשאל את טארק הישראלי שירן התותח הוא כבר עבר את כולן
אין ולא יהיה כמו החיה
אין דבר כזה החיה לא נותנת יש הרצפה עקומה;)
העניין זה ההרגשה עם מערכת שונה
גם ויבאר וגם סקוקום יתנו לך תוצאות מעולות, אין ספק. פעם הייתי מתווכח פה עם אנשים וכותב שלא ממש צריך להשקיע במערכות יקרות כאלה, אבל היום אם אני צריך לרכוש מערכת אני לא מתלבט בכלל מול מערכות אחרות ואני בוחר את זאת שאני מוצא הכי בזול באותו רגע מתוך שתיהן בלבד.
גם בסקוקום וגם בויבאר אפשר לכון את המסוק גם להטסה רכה "למתחילים" וגם להטסות הכי אקסטרים שיש, הכל לפי רצון/צורך המטיס וכדאי שמי שמכוון לך את המערכת יכיר אותה ויידע מה הוא עושה על מנת שתקבל את התוצאה הכי מתאימה לך. הויבאר מעט יותר רגישה לרעידות מהסקוקום, לפחות בגירסה הקודמת, את האחרונה אני לא מכיר.
דרך אגב, אם בא לך להתנסות ישנה גם מערכת של helicommand שהיא גם מעולה HC3 ונחטפת בחו"ל כמו לחמניות חמות, מערכת HC3SX (עם אופציית ה bailout) לא מחזיקה מעמד בפורומים למכירה יותר מיום-יומיים..