תגובה: ביקסלר 1.1 שידרוגים
היי עודד,
שמת את ה- ESC ואת הבטריה באף של הביקסלר ? יש לך אולי תמונות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ypython
היי עודד,
שמת את ה- ESC ואת הבטריה באף של הביקסלר ? יש לך אולי תמונות ?
בקר המהירות יושב בחלק העליון של החרטום, מעל הסוללה
אי אפשר לראות אותו בצילום, והטיסן כבר לא אצלי.
הסוללה תמיד בחרטום
מדוע תנועת הסרוואים בהגאים אינה סמטרית?
כך מתוכנן הטיסן?
עבודה יפה עודד
שאלה לגבי החיזוק ששמת בגוף בחלק האחורי - נראה שבצורה שהדבקת את הקורה השטוחה, קיבלת התנגדות לכפיפה אנכית (מעלה מטה) ולא צידית (ימינה שמאלה). אני מניח שזה מכוון, לעזור בעמידות הגוף למומנט שמייצר הגה הגובה?
דרך אגב, לגבי המנוע - יש לי מנוע דומה מהסדרה הזו, וזה פשוט קפיצת מדרגה באיכות בהשוואה למנועים ה"רגילים" שנמכרים אצל הסיני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
pomerus
עבודה יפה עודד
שאלה לגבי החיזוק ששמת בגוף בחלק האחורי - נראה שבצורה שהדבקת את הקורה השטוחה, קיבלת התנגדות לכפיפה אנכית (מעלה מטה) ולא צידית (ימינה שמאלה). אני מניח שזה מכוון, לעזור בעמידות הגוף למומנט שמייצר הגה הגובה?
דרך אגב, לגבי המנוע - יש לי מנוע דומה מהסדרה הזו, וזה פשוט קפיצת מדרגה באיכות בהשוואה למנועים ה"רגילים" שנמכרים אצל הסיני.
המטרה הייתה להשיג קשיחות בכל הכיוונים אבל לא נשאר מספיק קרבון לזה
כשאתה מתקין את הקרבון כמו בתמונה אתה דווקא מקבל קשיחות רבה במישור הסיבסוב וקצת פחות במישור העילרוד, וזה בגלל מומנט האינרציה שמייצר העובי של הגוף והעובדה שהקורה לא נמצאת בציר הכפיפה במישור הסיבסוב כך שהקרבון עומד במאמצי מתיחה
הדבר הנכון היה לשים 4 סטריפים של קרבון, אבל כאמור לא נשאר, והתוצאה בכל מקרה מאד מספקת.
לגבי המנוע, היום בכל טיסן הבחירה הראשונה שלי זה SK3. זאת סידרה מאד מוצלחת ושווה את הבדלי המחיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
s.mario
מדוע תנועת הסרוואים בהגאים אינה סמטרית?
כך מתוכנן הטיסן?
תסביר את השאלה: איפה ראית חוסר סימטריה?
דווקא במאזנות התנועה לא סימטרית במכוון (מתוכנת דיפרנציאל) אבל בהגאים התנועה הסימטרית לגמרי
סחטן עודד , נראה מגניב נתראה באוויר