1 קבצים מצורפים
לכל הבונים מאפס - מה דעתכם על ה box of balsa pieces
קובץ מצורף 99160
http://www.balsawoodinc.com/product/BW-bulk
חשבתי לרענן קצת את מלאי הבלזה שלי לכבוד חודשי החורף הבאים המתקרבים, ומצאתי שגם לחנות שאני רוכש ממנה את הבלזה נגמרו כל הבלזות (המלאי יחודש ב 26/10)
אבל מה, הם מוכרים את השאריות שנותרו להם במחיר מצחיק... טוב מצחיק למי שגר בארה"ב.
סה"כ קופסא של בלזה בגודל 30X30X15 ס"מ לפי הנפח והמשקל הסגולי של הבלזה מדובר בערך ב 1.7 ק"ג בלזה ב 15$ בלבד (בארץ בלזה במשקל כזה תעלה כ-500 ש"ח)
משלוח עולה 25 דולר (לחבילה אחת או שניים לא משנה).
לסיכום : 160 ש"ח לחבילה אחת או 220 ש"ח לשתי חבילות.
מה דעתכם?
תגובה: לכל הבונים מאפס - מה דעתכם על ה box of balsa pieces
השאלה אם יש לך איך לעבד את גושי הבלזה, אחרת אני לא רואה איפה יהיה לזה הרבה שימוש.
זה קצת מגביל , אבל בכל מקרה שווה :cool:
המחיר אולי מפתה, החומר לא.
לבניה מתכנית של טיסן משמעותי, החומר הזה אינו מתאים, מפאת גודלו. הוא יכול לשמש כחומר עזר לחיזוקים שונים ולעיצוב קצוות, אבל לא לקורות, לוחות, אפילו לא לפרופילים.
יחד עם זאת אני לא נגד. להיפך, קנו ותיהנו ממלאכת הבניה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
זה קצת מגביל , אבל בכל מקרה שווה :cool:
תודה אשר,
נראה לי שאני אזמין 2 חבילות, מקסימום נעביר לילדים שיעשו יצירה בבלזה.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flatspin
המחיר אולי מפתה, החומר לא.
לבניה מתכנית של טיסן משמעותי, החומר הזה אינו מתאים, מפאת גודלו. הוא יכול לשמש כחומר עזר לחיזוקים שונים ולעיצוב קצוות, אבל לא לקורות, לוחות, אפילו לא לפרופילים.
יחד עם זאת אני לא נגד. להיפך, קנו ותיהנו ממלאכת הבניה.
לא התכוונתי לבנות טיסן רק מהחומר הזה.. אלא כחומר עזר נוסף למלאי הבלזה שקיים אצלי.
אולי נתחיל לבנות טיסנים יותר מעניינים ולעצב להם את קצוות הכנף ע"י גילוף בלזה...
יש מל"ט מעניין שאולי שווה לבנות דלתא בעצוב שלו..
קובץ מצורף 99164
אודי, יש לי מלא תוכניות מ-קיפולי נייר ועד ג'טים ,דבר איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
אודי, יש לי מלא תוכניות מ-קיפולי נייר ועד ג'טים ,דבר איתי
אשר, תוכניות לא חסר.. הבעיה זה זמן להשקיע..
בכל מקרה אני אוהב טיסנים של 700 גרם, שיכולים לסחוב סוללת 3 תאים 2200 או 2700
ויכולים לנחות בשדה חרוש/חיטה/סלעי...
אודי, אני לא מדבר על התוכניות שיש להורדה דרך האינטרנט :confused: אני מתכוון לקבצים שקניתי :o
אודי, יש בארץ יבואן חדש של בלזה, שווה לבדוק אותו לפני שממהרים לרכוש משהו שאינו בדיוק מה שאתה צריך
יש לו באנר כאן בפורום למעלה תחפש שם. (הארה)
אז הזמנתי 2 חבילות בעלות של 30$ +33$ משלוח
ותוך זמן קצר קיבלתי את המייל הבא...
We are sorry for the inconvenience, however the estimate to ship of $32.87 was not correct. The actual cost to ship will be $56.37. Please advise us if you wish to continue the order or cancel.
עדיין לא החלטתי מה לעשות... בעלות משלוח של 56.37$ אפשר להכניס עוד הרבה בלזה לחבילה אבל אין להם במלאי...
אם אמנם ניתן להוסיף כמות רבה של בלזה באותו מחיר משלוח, ואם יש לך ענין לרכוש כמות נוספת של בלזה, נראה לי הגיוני ביותר שתעכב את ההזמנה עד שיוכלו למלא את כל הכמות האפשרית למחיר המשלוח הנקוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flatspin
אם אמנם ניתן להוסיף כמות רבה של בלזה באותו מחיר משלוח, ואם יש לך ענין לרכוש כמות נוספת של בלזה, נראה לי הגיוני ביותר שתעכב את ההזמנה עד שיוכלו למלא את כל הכמות האפשרית למחיר המשלוח הנקוב.
אכן עיכבתי את ההזמנה - והיום התחדש המלאי של לוחות הבלזה והזמנתי 2 קופסאות (32 דולר) + לוחות בלזה עד ל 75 דולר..
האתר חישב מחיר משלוח של 61 דולר , מחיר נמוך אם במקור הם רצו 56 רק עבור 2 חבילות בלזה ..
לדעתי מחיר המשלוח צפוי להיות כ-80 דולר וזה סביר מכיוון שמשקל החבילה צפוי להיות 5 ק"ג..
נראה מה נעשה עם כל כך הרבה בלזה.. במחיר של ביקסלר אחד...
אני מציע לך לבדוק את האפשרות לשלוח את הבלזה באמצעות חברות שילוח היושבות בניו ג'רזי ומשמשות כמידל מן עבור הלקוחות הישראלים.
המשלוח בארה"ב זול יחסית ויתכן שגם עם המשלוח לארץ,זה עדיין יצא יותר זול מאשר לשלם למשווק הבלזה על משלוח יקר.
מכל מקום,תעדכן לגבי הבדיקה ותוצאותיה.
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/How_It_Works
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4X-AVI
אני מציע לך לבדוק את האפשרות לשלוח את הבלזה באמצעות חברות שילוח היושבות בניו ג'רזי ומשמשות כמידל מן עבור הלקוחות הישראלים.
המשלוח בארה"ב זול יחסית ויתכן שגם עם המשלוח לארץ,זה עדיין יצא יותר זול מאשר לשלם למשווק הבלזה על משלוח יקר.
מכל מקום,תעדכן לגבי הבדיקה ותוצאותיה.
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/How_It_Works
אולי השירות הזה מעולה למי שרוצה להזמין מוצר שהמוכר לא מוכן לשלוח אותו אליו ישירות... אבל אני למדתי שלהוסיף עוד מתוון בדרך רק עולה יותר...
אתה מוזמן לבדוק בעצמך
חבילה של 74.9$ בגודל של 36X10X10 אינץ במשקל של 10 פאנד..
תבדוק פה
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch
ותבדוק פה
http://postcalc.usps.com/
אני אחסוך לך.. אז ככה המחיר שהמתווך רוצה על הובלה בים זאת העלות שעולה ב USPS הובלה אוירית.
והמחיר שהמתווך רוצה על הובלה אוירת כפול ממה שUSPS רוצים..
בלי שהוספנו את עלות המשלוח בתוך ארה"ב..
בלי להוסיף את האובדן הביטוח של המוכר מכיוון שהשתמשת במתווך.
אבל אם יש לך תוצאות אחרות אשמח לשמוע...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אננס
אכן עיכבתי את ההזמנה - והיום התחדש המלאי של לוחות הבלזה והזמנתי 2 קופסאות (32 דולר) + לוחות בלזה עד ל 75 דולר..
האתר חישב מחיר משלוח של 61 דולר , מחיר נמוך אם במקור הם רצו 56 רק עבור 2 חבילות בלזה ..
לדעתי מחיר המשלוח צפוי להיות כ-80 דולר וזה סביר מכיוון שמשקל החבילה צפוי להיות 5 ק"ג..
נראה מה נעשה עם כל כך הרבה בלזה.. במחיר של ביקסלר אחד...
מחיר המשלוח יצא 76 דולר כצפוי...
הפעם השלמתי את ה 15 דולר החסרים ותוך זמן קצר קיבלתי מספר מעקב של USPS
6 קבצים מצורפים
היום הגיעה החבילה... פשוט המון בלזה....
אני חייב לציין לטובה שאחרי ההזמנה שלחתי להם מייל אני מבקש להכניס יותר לוחות בלזה מאשר בלוקים גדולים
אז הייתי מסתפק בחצי חצי... אבל הם הפתיעו לטובה וכל הבלזה היא לוחות ולא בלוקים.. אפילו יש לוחות באורך של 30 ס"מ
בקיצור הקטע של חבילת בלזה אקראית ב 15 דולר ממש מדהים...
אז תהנו מהתמונות..
מה שאתם רואים זה 2 חבילות בלזה של 15 דולר כל אחת ועוד לוחות בלזה רגילים (בפינה השמאלית למעלה) בעלות של 43 דולר
אם לא רואים בתמונה אז החבילה ענקית... 48X4X12 אינץ במשקל של 6.3 ק"ג וכל זה 550 ש"ח כולל משלוח עד הבית...
קובץ מצורף 100662
קובץ מצורף 100657קובץ מצורף 100658קובץ מצורף 100659קובץ מצורף 100660קובץ מצורף 100661