תגובה: RCTimer ArduFlyer V2.5.2
הבקר קודם כל הוא קוד פתוח ככה שכל אחד יכול להכין אותו. זה לא נחשב זיוף. פשוט 3dr הם כעקרון הרשמיים. הבקר של ארסי לא נופל מהם.
לא רק עדיף אפילו חובה לחבר את הלוח עם מצפן חיצוני. אחרת הרחפן לא יטוס טוב. תסתכל בגוגל מה השינויים בין הגרסאות, בטוח תמצא.
בנוגע לקומבו. אין הבדל בכלל, פשוט אם תרכוש קומבו זה יתן לך הוזלה במחיר כי כאילו אתה קונה כמות.
הLea מכיל פיצרים נוספים, הם לא נחוצים לרחפן. אין לך מה לשלם יותר.
בנוגע לויכוח בין נאזה apm נשאל רבות בפורום תחפש.
אז אני יכול לקנות את הArduFlyer ב90$ מRCTimer ולחתוך לו את המוליך של המצפן בין שני הפאדים כמו שראיתי בכל מני אתרים.
ולהוסיף לו קומבו APM 2.6 3DR uBlox GPS GPS-6M+HMC5883L ב34$ והכול יעבוד חלק בלי בעיות?
http://www.rctimer.com/product_818.html
http://www.aliexpress.com/item/APM-2...406338013.html
אם מישהו מכיר מקום יותר זול או יותר טוב לשני המוצרים האלה אשמח לקישור.
תודה
בלינק המצורף "ArduFlyer V2.5.2 UAV GPS Flight Control System" אין מצפן חיצוני,כאשר אני מבין שזה חובה.
שאלה נוספת,
יש לי שלט Futaba 7C 7 ערוצים, האם זה מספיק כדי להשתמש בכל הפונקציות שיש בבקר הזה?
השלו מספיק.
המצפן לא בגדר חובה. אבל אם אתה רוצה ביצועים כמו שצריך אז הוא חובה. זה לא כזה מייקר את העניין.
אתה יכול לקנות גיפיטס בנפרד ומצפן בנפרד, יצא אולי יותר זול.
תשמע, יש לך סרטונים מרשימים ביותר.
אשמח אם תשתף את המפרט של הקוואד שלך.
תודה
קח בחשבון שמ-RCTimer אתה מקבל לוח שדורש הלחמות של כל המחברים, אני היום הייתי קונה אחר רק בגלל זה למרות שאין לי בעיה להלחים, זה פשוט מטרד.
הי אדי,
אני לא רואה שיש לך מצפן חיצוני ברשימה?
הדגמים האלו ממש גדולים, יש עם מצפן בגודל טיפה יותר מהאנטנה שיש על זה מהלינק בתגובה מעלי, אבל טיפה יקרים יותר