מאיפה להתחיל? walkera qr x350
חבר שרכש את הרחפן שבנושא מהסיני, ללא מקלט ומשדר הניח לי אותו על השולחן יחד עם מקלט ומשדר של פוטאבה שברשותו על מנת שאנסה לחבר ולכוון אותו
מאחר ואין לי שום מושג בנושא הרחפנים, אשמח לקצוות חוטים לגביי כיצד לבצע את החיבורים / כיוונים וכו' עבור הרחפן הנ"ל יחד עם מקלט ומשדר של פוטאבה.
ניסיון בהטסה של טיסנים ומסוקים יש לי לרוב, כך שמנושא ההטסה אין לי חשש.
הצלחתי בנתיים למצוא סרטון בYOUTUBE שמראה כיצד לחבר מקלט "חיצוני" ללוח הרחפן, אבל לא מצויין שם לדוגמא האם אני אמור לכוון את המשדר למוד של טיסנים או מסוקים.
אשמח לכל מידע שיעזור לי להרים את הכלי לאוויר.
תודה לעונים וסופ"ש נעים
תגובה: מאיפה להתחיל? walkera qr x350
רק עכשיו שמתי לב שלא כתבתי את ההודעה בפורום הנכון, אשמח אם המנהלים יוכלו להעבירה לפורום הרלוונטי.
בינתיים עדכון קצר. הצלחתי לבצע הפעלה ידנית של הרחפן ועכשיו אני מעוניין להפעיל את הפונקציות של שמירת מיקום + חזרה הביתה.
אשמח לעצות לביצוע של פונקציות אלו
תודה לעונים וסופ"ש נעים לכולם.
לא נראה לי שמישהו אי פעם חיבר שלט לא מקורי לרחפן הזה ותיכנת מצבי טיסה.
כי אם כן, בטוח כל ההסברים איך לעשות את זה כבר בטוח היו מופיעים בצורה מפורטת בכמה פורומים ברשת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvivT
לא נראה לי שמישהו אי פעם חיבר שלט לא מקורי לרחפן הזה ותיכנת מצבי טיסה.
כי אם כן, בטוח כל ההסברים איך לעשות את זה כבר בטוח היו מופיעים בצורה מפורטת בכמה פורומים ברשת.
בוודאות התשובה היא כן, מאחר וראיתי כמה סרטונים ברשת של אנשים שמטיסים את הרחפן הזה עם מערכות של JR ו FUTABA
הבעיה שאף אחד לא טרח לתת הסבר כיצד הוא תכנת את מצבי הטיסה. לפחות לא בסרטונים שצפיתי בהם עד עכשיו
מאיפה להתחיל? walkera qr x350
שלום לכולם,
ההודעה נכתבה במקור בפורום הלא מתאים (פורום FPV וצילום אווירי) משום מה מנהלי הפורום לא מעבירים את ההודעה לפה, לכן אעתיק אותה.
חבר שרכש את הרחפן שבנושא מהסיני, ללא מקלט ומשדר הניח לי אותו על השולחן יחד עם מקלט ומשדר של פוטאבה שברשותו על מנת שאנסה לחבר ולכוון אותו
מאחר ואין לי שום מושג בנושא הרחפנים, אשמח לקצוות חוטים לגביי כיצד לבצע את החיבורים / כיוונים וכו' עבור הרחפן הנ"ל יחד עם מקלט ומשדר של פוטאבה.
ניסיון בהטסה של טיסנים ומסוקים יש לי לרוב, כך שמנושא ההטסה אין לי חשש.
הצלחתי בנתיים למצוא סרטון בYOUTUBE שמראה כיצד לחבר מקלט "חיצוני" ללוח הרחפן, אבל לא מצויין שם לדוגמא האם אני אמור לכוון את המשדר למוד של טיסנים או מסוקים.
אשמח לכל מידע שיעזור לי להרים את הכלי לאוויר.
בינתיים עדכון קצר. הצלחתי לבצע הפעלה ידנית של הרחפן ועכשיו אני מעוניין להפעיל את הפונקציות של שמירת מיקום + חזרה הביתה.
אשמח לעצות לביצוע של פונקציות אלו.
ושאלה נוספת, כיצד ניתן לעדן את תנועת הפיצ'? נקודת הריחוף בסטיק המנוע מאוד עדינה. האם זה נעשה באופן דומה לביצוע במסוקים, ע"י שינויי הגרף?
תודה לעונים,
ראיתי הסבר מדוייק ומפורט בפורומים של rcgroups תחת הנושא של walkera qr x350 ודרך אגב ברשותימאחד זהה והוא שווה כל אגורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
pain
ראיתי הסבר מדוייק ומפורט בפורומים של rcgroups תחת הנושא של walkera qr x350 ודרך אגב ברשותימאחד זהה והוא שווה כל אגורה.
תוכל בבקשה לשלוח קישור?
גם שם חיפשתי ללא הצלחה.
תודה על עזרתך
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמע האשכול נהיה עצום ,אבל הנה הקישור אליו תחפור ותמצא זה שם וזה יעזור לך מאוד:
http://www.rcgroups.com/forums/showt...=walkera+qr350
341 עמודים, סיכויי קלוש למצוא כיצד לעשות את זה
בעיקרון הצלחתי בנתיים לבצע טיסה ידנית של הרחפן. עדיין לא הצלחתי להפעיל את שמירת המיקום ואת החזרה הביתה מאחר וכרגע יש לי מקלט גדול מידיי שלא מאפשר סגירה של החלק העליון של הרחפן
וכתוצאה מכך גם לא ניתן לחבר את מקלט ה GPS.
מקווה שמפסק ה 3 מצבים שחיברתי, לא ידרוש הגדרות מיוחדות ויבצע את כל מצבי הטיסה ללא בעיה.
לא יותר פשוט להזמין מערכת ב60$ ולסגור עניין וגם להנות מהמכונה ??
כן, יותר פשוט.
אבל גם יותר יקר וזה עוד לפני שאני מדבר על הסיכויי שהמערכת תעצר במכס/משרד התקשורת.
מעבר לזה שהמכונה לא שלי כפי שכתבתי בתחילת הפוסט. אני רק עוזר לחבר שאפילו את זה לא הצליח לעשות ועל הדרך לומד משהו חדש ונהנה קצת.
נסה לשאול פה או לחפש מי מוכר ,אני בטוח שתמצא ,אם כבר עזרה לחבר אז לך על זה עד הסוף:D