שלום רב
ברשותי פאן קאב <השני שלי> בראשון אני לא זוכר מה היה הסידור...
ברצוני להגדיר את המדפים על כבל y בכדי לחסוך ערוץ <אופטימה הייטק 6> האם ניתן? חיברתי אך הם עובדים לי כמאזנות כלומר אחד עולה אחד יורד.
השלט הוא אורורה 9.
תודה למגיבים.
Printable View
שלום רב
ברשותי פאן קאב <השני שלי> בראשון אני לא זוכר מה היה הסידור...
ברצוני להגדיר את המדפים על כבל y בכדי לחסוך ערוץ <אופטימה הייטק 6> האם ניתן? חיברתי אך הם עובדים לי כמאזנות כלומר אחד עולה אחד יורד.
השלט הוא אורורה 9.
תודה למגיבים.
נדב
אתה צריך את הרכיב הזה על הכבל Y
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s..._Reverser.html
או תחפור בקלקר קצת ותהפוך את הסרבו
קובץ מצורף 107804
איתן
אתה גם לא חייב לחפור אתה יכול פשוט להפוך את הסרבון (במקום שהזרוע תהיה קרובה לשפת התקפה תהיה קרובה לשפת זרימה)..
אלעד
למה לשים כבל Y כשלא צריך?
זה נקרא "שינמוך"
תודה רבה למגיבים.
אפשר להפוך כיוון בתון הסרוו עצמו. זו השיטה הכי אלגנטית אם אתה עדיין רוצה לעבוד עם כבל y. תקיש ביו טיוב how to reverse servo ותראה מספר סרטונים בנושא.
Sent from my W200 using Tapatalk
לפי השאלות אתה אמור להבין שהשואל הינו מתחיל בטיסנאות ואינו מכיר את הציוד. עצתך לו, להפיכת חוטים בתוך סרוו זעיר אינה רצינית, בלשון המעטה.
תמיד ראה את עצמך כאילו אתה במקומו וחשוב אם היית מסוגל לבצע את מה שאתה מציע.
Flat spin
אני מודה לך על חלוקת ציונים לעצות ולשיתוף ידע שלי.
אני גם די מתחיל עם טיסנים (עם זאת בעל נסיון ברחפנים ומכוניות) ולמרות זאת בצעתי את המלצתי לבד . תן לשואל להחליט מה טוב לו. בכל מקרה גם אם לא יעשה זאת הפעם יוכל לעשות זאת בעתיד.
Sent from my W200 using Tapatalk
חבר׳ה חבר׳ה! לא לריב בגללי, נכון שאני דיי מתחיל אבל גם ביצעתי דברים שטיסנאים ותיקים התפעלו מהם... כל אחד ויכולותיו... באמת תודה לכולם על העצות ואני חושב שפשוט אוותר על הוואי ואלך על ערוץ.
פשוט אזמין מקלט חדש! בינתיים הבן שלי יחכה עם הצנחן.
באמת תודה למגיבים למדתי.