האם יש דרומיים שמעוניין להצטרף לרכישה משותפת של סוללות לרחפנים - יש כדאיות כלכלית
שלום חברים,
תכננתי לקנות סוללות 4 תאים לרחפן שלי.
החלטתי ללכת על הסוללה הזו מהסיני:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...uct=36032.html
מנסיון הזמנה מהמחסנים באירופה מגיע הרבה יותר מהר ומסודר (אם כי מעלה את המחיר בכמה דולרים).
מ"משחק" שעשיתי באתר ראיתי שהמחיר הסופי פר סוללה יורד ככל שקונים יותר - כלומר מעבר ל-3 סוללות נכנסים לקטגוריית משקל אחרת אבל היא לא משתנה עד ל-6 יחידות
להמחשה - קנייה של שתי סוללות כאלה תעלה בסופו של דבר 145 ש"ח לסוללה, וקנייה של 6 יחידות תביא למחיר 120 ש"ח ליחידה. (לפי דולר 3.5 ש"ח)
הסיבה שעצרתי ב-6 היא העלות הכוללת של 200 דולר פטור ממכס.
אני מעוניין לקנות לפחות 2,
אם מישהו מעוניין להצטרף מוזמן לשלוח הודעה - אני מבאר-שבע כך שאם אתם מהסביבה זה יהיה מצוין ויחסוך מאמצי תיווך או עלויות שליחה בארץ.
(מנהלים - אם זה אינו הפורום הנכון, התנצלותי מראש, נראה לי שהסוללה הזו הכי נפוצה על רחפנים...)
חג עצמאות שמח לכולם!
רזאל.
תגובה: האם יש דרומיים שמעוניין להצטרף לרכישה משותפת של סוללות לרחפנים - יש כדאיות כלכ
אני לא בטוח מאיפה הבאת את הנתון שמתחת ל 200 דולר לא משלמים מכס. למיטב ידיעתי הסכום הפטור ממכס הוא 75 דולר.
לפני חודש הזמנתי 5 סוללות בשווי כולל של 112 דולר כולל המשלוח, ושילמתי 200 ש"ח מכס.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תגובה: האם יש דרומיים שמעוניין להצטרף לרכישה משותפת של סוללות לרחפנים - יש כדאיות כלכ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvivT
אני לא בטוח מאיפה הבאת את הנתון שמתחת ל 200 דולר לא משלמים מכס. למיטב ידיעתי הסכום הפטור ממכס הוא 75 דולר.
לפני חודש הזמנתי 5 סוללות בשווי כולל של 112 דולר כולל המשלוח, ושילמתי 200 ש"ח מכס.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לגמרי נכון . . .
לצערי גם אני נכוויתי מ'עקיצות' כאלה,
ראיתי פעם משהו יותר מסודר אבל בגדול זה פורסם, למשל הכתבה הזו
בכל מקרה אני יודע שלפעמים זה נדרס בלי שום הסבר ומשלמים סכומים גם על חבילות זולות מ-200$.
שימו לב שלפעמים אנחנו משלמים מע"מ 18 אחוז כחוק ומייחסים את זה למכס...