תגובה: במידה ומישהו צריך צילום
חביבי , בסופו של דבר , בכל העולם יבינו , שהתופעה יחד עם הרבה תופעות אחרות , לא ניתנות לשליטה , כמו שלא עוצרים 4 גלגלים בעצור , או חוצים קו לבן , או מעשנים גראס , יש כוחות גדולים יותר ממה שאנחנו מבינים.
זה לא יעזור ויפגע במלשינון , כי זה לא בעיה לדעת מי אתה , ואתה פוגע בכלל הקהילה בדרך הזו
אז יפה תפריד בין תחביב לעסק
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
אחי , אני מבין את התסכול שלך
גם אני במצבך
כמובן שצריך לשמור על כללי בטיחות אבל עם כל הכוונות הטובות זה נשמע לי יותר כמו מלשינון ולכן זה נראה לי קצת לא לעניין .
יתרה מכך... לא בטוח שבאמת מעניין את רת"א מה עושה רחפן בתוך חדר או אולם סגור (כמו בקישורי יוטיוב ששמת ) זה לא ממש מסכן את כלי התעופה בשמיים ולכן זה גם מיותר לפנות אליהם.
Sent from my W200 using Tapatalk
לידע כללי באחד הצילומים רואים רחפן שטס על החוף בנקודת גישה לנתב"ג שנקראת לימה לימה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zuza
לידע כללי באחד הצילומים רואים רחפן שטס על החוף בנקודת גישה לנתב"ג שנקראת לימה לימה
אז זו דוגמא טובה. שאר הדוגמאות שאכן מהוות סכנה בטיחותית כגון צילום חתונה אינה קשורה לרת"א. כל תלונה על דברים אילו הן בבחינת זאב זאב.
ולפרוטוקול אני גם מתנגד לכל העבריינים אבל ממליץ להעיר למטיסים לבעלי השמחות לבעלי אולמות האירועים וכו. אם נסמוך על רשויות האכיפה ומלשינונים לא ישתנה דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
josh_1972
כמובן שצריך לשמור על כללי בטיחות אבל עם כל הכוונות הטובות זה נשמע לי יותר כמו מלשינון ולכן זה נראה לי קצת לא לעניין .
יתרה מכך... לא בטוח שבאמת מעניין את רת"א מה עושה רחפן בתוך חדר או אולם סגור (כמו בקישורי יוטיוב ששמת ) זה לא ממש מסכן את כלי התעופה בשמיים ולכן זה גם מיותר לפנות אליהם.
וזאת התשובה מתוך ספרי רת"א :
בכל מקרה, יבוצע כל מאמץ סביר למניעת הימצאות מוסדות שבהם עלולות להיות התקהלויות (כמו
איצטדיונים, בתי חולים, בתי ספר וכדומה) באזור הטיסה ובפרט – אין לקיים מפגנים או הדגמות לקהל
רחב אלא באישור הוועדה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zuza
וזאת התשובה מתוך ספרי רת"א :
בכל מקרה, יבוצע כל מאמץ סביר למניעת הימצאות מוסדות שבהם עלולות להיות התקהלויות (כמו
איצטדיונים, בתי חולים, בתי ספר וכדומה) באזור הטיסה ובפרט – אין לקיים מפגנים או הדגמות לקהל
רחב אלא באישור הוועדה.
מאחל לך בהצלחה באכיפה מול רת"א בתחום זה. אם תצליח תפתיע גם את עצמך לדעתי.
תרדו מהנושא!
כבר טחנו את זה מספיק
המטיסים כאן ביננו מבינים ..מודעים ויודעים
כל אחד מעל 18 ..שיעשה חושבים ואת שיקולים
GUY
בהתייחסות לתוכן, הצילום מרחפן בתוך האולם אולי הגימיק כרגע אבל נראה ממש עלוב..... אז בשביל מה?
לפחות היום מחליפים עדשה לגופרו או משהו.
מה קשור רת"א לצילומים בתוך אולם חתונה ?!?!?
זו אחריותו של המטיס כי אם יקרה משהו כמו חס וחלילה פציעה של אדם במהלך הצילומים אזוי המטיס ישא בתוצאות..