-
9 קבצים מצורפים
SAB GOBLIN ISRAEL
היי
רציתי להציע לחברים פה קבוצה שנמצאת בפייסבוק שקשורה לחברת סאב שמשיקה את מסוקי הגובלין.
שם הקבוצה היא כמו בכותרת.
לכל מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי בפייס ואני יצרף אותו השם שלי בפייס הוא Dudu Karni.
אני לא בא לפגוע בפורום הזה או בכיוון.
הכל למטרה טובה שאנשים שאוהבים את התחביב ומעוניינים לדעת יותר על מסוקי הגובלין יוכלו לשאול שאלות ולהתעדכן בחדשות טובות ולהעזר באנשים מקצועיים שנמצאים בתחביב שנים.
והעיקר רק לעשות כייף.
קובץ מצורף 113072קובץ מצורף 113073קובץ מצורף 113074קובץ מצורף 113075קובץ מצורף 113076קובץ מצורף 113077קובץ מצורף 113078קובץ מצורף 113079קובץ מצורף 113080
-
תגובה: SAB GOBLIN ISRAEL
דודו כמה נכון עשית של מי שרוצה לדעת ממש מקצועי מה זה גובלין מוזמן להצתרף לקבוצת גובלין ישראל ולקבל חווית אינפורמציה ממטיסים מיקצעיים ביותר בתחום
-
-
מה כבר אפשר ללמוד על גובלין, זה נשמע כמו קמפיין פרסומי.
-
ממש לא קמפיין פרסומי חבר...
המטרה של הקבוצה לתת מידע באהבה למי שחפץ.
-
אלעד אתה צודק בהחלט וזה גם מה שעשיתי לאחרונה וזה יצבור תאוצה. אבל בכל מקרה אני מציע לאנשים עוד מידע ועזרה למי שצריך. ושלומי זה לא קמפיין פרסומי בכלל לא אולי לך אין ממה ללמוד על גובלין כי יכול להיות שהתנסת בו.להזכירך יש פה הרבה חברה שנכנסים לתחום ולא יודעים כלום אז קצת תמיכה ועצה טובה מאנשים טובים ואיכותיים לא תזיק. והכל באהבה והעיקר שנהנה.
-
אם זו אכן המטרה זה מבורך. וכפי שאלעד מציע, גם אני בעד לא לפצל את החברה בין פה לfb. אני שם לב שפעילות ניכרת אכן עוברת לfb, זה משאיר את הפורום קצת ערום. לשמחתי יש המון אנשים בתחום שעוזרים למתחילים ובכלל, אבל חשוב לשמור את כולם במקום אחד ולא לפצל. גם ככה אין הרבה מטיסי מסוקים בארץ. בכל אופן לעזור זה חשוב ואם דרך fb ניתן להגיע ליותר אנשים סבבה.
Forum Modifications By
Marco Mamdouh