תגובה: הסוף למצלמות מוביוס?
מה הקשר למוביוס? אני לא שם על מיני גופרו גם שיש לי ולא כי אני מפחד עליה.
אולי הסוף ל-SJ4000.....
מה שכן, בסילבר 3 (לא פלוס) לדוגמא האיכות הייתה לא משהו בכלל בניגוד ל-3 בלק, המוביוס הייתה אולי אפילו יותר טובה ובטח ה-SJ4000, השאלה היא כמה טובה תהייה ה-Hero החדשה, מבחינת ספקים היא כמו ה-SJ4000 בלי מסך והיום יש כבר SJ5000 בטיפה פחות מה-Hero עם Wifi
הכותרת היתה צריכה להיות הסוף לתחליפים. אני מעריך שגו-פרו יאכלו את התחרות. המותג כל כך חזק שהרבה יעדיפו לקנות מוצר ממותג מאשר קופסת הפתעות סינית, מה גם שהסיכוי ליפול על זיופים נמוך מאד כאשר המחיר בחנות רשמית כל כך זול.
למה אתה לא שם גופרו על מיני? אני לא שם בגלל המחיר.
כבד ומסורבל בשביל מיני, אפשר לשים רק בקצה (אתה תסכן אותה יותר אם תשים למעלה) וזה גורם לרחפן להתאמץ יותר באיזון בציר ה-pitch בגלל הריחוק מה-Center of gravity במקרה והצלחת לאזן עם הבטריה מאחור.
השאלה היא האם להפוך את זה לפוסט של ה-Gopro 4.... נראה לי שלא :)
ניראה לי שהסיני או מה שזה לא יהיה נתן להם מכה מתחת לחגורה עם ה-sj
כן, ה-SJ4000 מעולה בהחלט, חוץ מהפאק של ה-video out שסודר כבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sevet
כן, ה-SJ4000 מעולה בהחלט, חוץ מהפאק של ה-video out שסודר כבר.
איזה פאק?
זה שאי אפשר היה להציא וידאו בזמן צילום ונראה לי גם לא להטעין
הגרסה הבסיסית לא רלוונטית אלינו.<br>אי אפשר להוציא אותה מהקופסה , בכל אופן כך פורסם.<br><br>
Re: תגובה: הסוף למצלמות מוביוס?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
הגרסה הבסיסית לא רלוונטית אלינו.<br>אי אפשר להוציא אותה מהקופסה , בכל אופן כך פורסם.<br><br>
אכן, לא מתאימה לשני הרחפנים שיש לי :|
http://petapixel.com/2014/09/27/gopr...y-called-hero/
1 קבצים מצורפים
לפי התמונות נראה שהיא יוצאת מהקופסא, כמו כל שאר המצלמות. גם לא נשמע הגיוני שיפתחו קייס מיוחד ומצלמה מיוחדת כשאפשר להשתמש בקיים.
קובץ מצורף 113947
אני חושבה שהקופסא היא לא דיל ברייקר ודווקא יכולה להיות יעילה במקרים של ריסוק. הקופסא החדשה (שיצאה כבר בדור הקודם) קטנה יותר מהקודמת.