הזמנה מהוביקינג מתעכבת לאחר יציאה מסינגפור
היי,
בתאריך ה22 בנובמבר הזמנתי חבילה מהוביקינג דרך דואר סינגפור speedpost, בנתיים החבילה נשלחה ב9.12.14, אני קצת מוטרד מהאפשרות שזה לוקח דיי הרבה זמן ועדיין לא הגיע לארץ.
אופצית הדיספיוט בpaypal תגמר ב5.1.2015 ואני לא בטוח מה לעשות, דיברתי עם הסיני והוא אמר שפתח בחקירה.
כעת אני לא יודע מה לעשות, אם המשלוח לא יגיע עד ה5.1.2015 האם לפתוח דיספיוט? האם לא לפתוח ופשוט להמתין?
בנוסף שאמח להשערות מתי המשלוח שלי יגיע ממישהו שכבר הזמין מspeedpost משלוח.
תודה רבה על העזרה
תגובה: הזמנה מהוביקינג מתעכבת לאחר יציאה מסינגפור
הי,
למרות שהוביקינג לא מתחמקים מזיכוייים על משלוחים שלא מגיעים, לאחרונה התחלתי לפתוח דיספיוטים גם מולם, מהסיבה שהבירור שלהם לוקח ה-מ-ו-ן זמן, ונתקלתי במגמה שלהם לסגור קייסים למרות שלא ממש נתנו תשובה, נראה שהם מנסים להתיש, בתקווה שתשכח מהעניין.
ההמלצה שלי - פתח דיספיוט בפייפאל יומיים שלושה לפני התאריך האחרון שפייפאל מתירים.
אוקי במידה וזה לא יגיע אני יפתח יומים לפני התאריך האחרון.
שילמתי 300 דולר ולכן לא אוותר על החבילה.
עכשיו השאלה שלי, האם לפתוח דיספיוט לא ינתק ביני לבינם את הקשר? כיוון שאם אקבל את הכסף חזרה אני אשוב ויקנה מהם את המוצרים...
האם יש אולי דרך אחרת לפיה הם ישלחו שוב את המוצרים במשלוח מהיר וכך תפתר הבעיה?
כמובן שאם הם ישלחו שוב ותגיע כבר אחת החבילות אני אחזיר את השניה ואם הם יגיעו במהלך תקופת הדיספיוט אני אבטל אותו.
בתקווה שעד ליום ה43 החבילה הפתק שקורא לי אל בית המכס ינחת בפתח ביתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yuval Hirschmann
אוקי במידה וזה לא יגיע אני יפתח יומים לפני התאריך האחרון.
שילמתי 300 דולר ולכן לא אוותר על החבילה.
עכשיו השאלה שלי, האם לפתוח דיספיוט לא ינתק ביני לבינם את הקשר? כיוון שאם אקבל את הכסף חזרה אני אשוב ויקנה מהם את המוצרים...
לי לא עשו בעיות, אבל הפעם הראשונה שפתחתי דיספיוט היתה אחרי הרבה (מאד) הזמנות שהלכו חלק. אני מניח שגם לך לא יעשו בעיות, אבל קשה לדעת.
האם יש אולי דרך אחרת לפיה הם ישלחו שוב את המוצרים במשלוח מהיר וכך תפתר הבעיה?
מהנסיון שלי איתם, הם לא כאלה נחמדים, תמיד גררו רגליים כשהיתה איזושהי בעיה או עיכוב בהגעת משלוח
כמובן שאם הם ישלחו שוב ותגיע כבר אחת החבילות אני אחזיר את השניה ואם הם יגיעו במהלך תקופת הדיספיוט אני אבטל אותו.
אתה יכול לשלם גם אם המוצר מגיע אחרי שקיבלת החזר מפייפאל, ולדעתי זה מן הראוי... אף מוכר לא יסרב לאימייל כזה.
בתקווה שעד ליום ה43 החבילה הפתק שקורא לי אל בית המכס ינחת בפתח ביתי.
- קיבלת מספר מעקב? יש לגביו איזושהי אינפורמציה באתר דואר ישראל או סינגפור?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AmitB
- קיבלת מספר מעקב? יש לגביו איזושהי אינפורמציה באתר דואר ישראל או סינגפור?
קיבלתי מספר מעקב
באתר דואר ישראל כתוב שעזב את סינגפור ב5.12.14
ובאתר סינגפור כתוב שעזב את סינגפור ב9.12.14
בנתיים אין לך ככ מה לדאוג. הדואר איטי בתקופה זו של השנה לאור החגים וכמות עצומה של משלוחי חג בעולם. גם דואר ישראל הוא אחד הגופים הפחות יעילים. בקיצור סבלנות. לפתוח דיספיוט לא מזיק.
Sent from my ThL W200S using Tapatalk
לאחר ה45 יום, פתחת דיספוט, משם יש לך שבועיים אם אני לא טועה להחריף את הדיספוט, ורק אחרי כמה ימים של בדיקת פאיפאל תקבל החזר.
ככל הנראה, שאו לפני ה45 יום, או לפני סוף השבועיים החבילה תגיע ותוכל לבטל את הדיספוט.
בכל מקרה, הסיני לא יחרים אותך וישמח שתקנה ממנו שוב.
הוא רק יגיד שברגע שאתה פותח דיספוט הוא לא יכול לעזור לך עם אותה חבילה. שזה לא מענין כי פאיפאל עוזרים.
וגם, במידה ותקבל החזר, היתי מחכה עוד קצת כי החבילה ככל הנראה תגיע בסוף. הדואר איטי אבל עובד בדר"כ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matanmax
לאחר ה45 יום, פתחת דיספוט, משם יש לך שבועיים אם אני לא טועה להחריף את הדיספוט, ורק אחרי כמה ימים של בדיקת פאיפאל תקבל החזר.
ככל הנראה, שאו לפני ה45 יום, או לפני סוף השבועיים החבילה תגיע ותוכל לבטל את הדיספוט.
בכל מקרה, הסיני לא יחרים אותך וישמח שתקנה ממנו שוב.
הוא רק יגיד שברגע שאתה פותח דיספוט הוא לא יכול לעזור לך עם אותה חבילה. שזה לא מענין כי פאיפאל עוזרים.
וגם, במידה ותקבל החזר, היתי מחכה עוד קצת כי החבילה ככל הנראה תגיע בסוף. הדואר איטי אבל עובד בדר"כ
הקטע הוא שאני צריך את החבילה קיבלתי חצי ממה שאני צריך כדי לבנות את הרחפן ואם אני יקבל את הפיצוי להמתין זה לא אפשרי מבחינת הרצון שלי כבר להטיס אותו :D
בכ"מ אם אני מזמין שוב ומגיעה אחת החבילות משחרר אותה מהמכס וכולי ואז מגיעה עוד חבילה זה אפשרי לשלוח אותה בחזרה כדי לא לשלם מכס וכו?
אפשרי פשוט לסרב לקבל אותה ואז היא תחזור לסיני. אבל אז שוב זה לחכות להחזר מהסיני ולהתחיל בבלאגנים איתם.
תאמין לי, אתה רוצה מוצרים מהיר, תקנה במחיר גבוהה בארץ או במחיר גבוהה בארה"ב משם המשלוחים מהירים יותר.
המציאות היא שהמשלוחים מסין הם איטיים, אם רוצים לקנות בזול מסין, לרוב צריך להוסיף לעגלה גם חבילה של דחיית סיפוקים...אין מה לעשות לצערנו.
עוד דבר חשוב
ברגע שפתחת דיספיוט הסיני מעלים את החבילה מרשימת הקניות שלך באתר.
לכן לפני פתיחת הדיספיוט תעשה צילום מסך להזמנה המפורטת שלך,
היא פשוט נעלמת, כלא הייתה.