סוף סוף הגיע התקציב והחבילות בדרך לארץ ! (tarot 680 pro + taranis + pixhawk) שאלות !
אחרי חפירה ארוכה ברחבי הרשת ובפורם הזה במיוחד
הוזמנו החלקים הבאים
tarot 680 pro frame המלצות טובות ונוחות של שלדה מתקפלת
מנועים sunnysky v3508 580kv
בקרי ESC ZTW 30A SPIDER
בקר טיסה PIXHAWK 2.4.6 עם GPS M8N
שלט ומקלט taranis x9d plus + x8r 16ch
פרופים 12x3.8 1238 Carbon Fiber
סוללות 4S NANO-TECH 5000MAH X2
עכשיו כמה שאלות שעדיין לא הצלחתי לפצח
שימו לב שזאת הבניה הראשונה שלי בתחום הרחפנים (יש נסיון רחב במכוניות אבל בזה זה נגמר)
אז נתחיל בשאלות
קודם כל מה אתם חושבים על הסטאפ הזה ?
איך אפשר להוריד דגם מסויים לשלט במקרה שלי tarot 680 pro לא מצאתי על הנושא של המודלים לשלט בשום מקום
האם אתם חושבים שיש משהו שצריך להחליף או לשנות במפרט ?
תודה מראש
hexacopter
תגובה: סוף סוף הגיע התקציב והחבילות בדרך לארץ ! (tarot 680 pro + taranis + pixhawk) ש
תגובה: סוף סוף הגיע התקציב והחבילות בדרך לארץ ! (tarot 680 pro + taranis + pixhawk) ש
מנועים מצויינים.
פרופים תעלה ל13".
בקרים לא מכיר - מאד ממליץ לעבוד עם גרסת SIIMONK, יכול לעלות לך בריסוק עם כלי גדול ועצלן.
מה הכוונה "להוריד דגם לשלט"? אנא הסבר....
כמו שאיתי אמר - מנועים מצויינים, הבקרים לא מוכרים, פרופים תעלה ל"13.
לדעתי ה PIXHAWK קצת גדול מדי על הרחפן הזה ואין לך צורך בו בכלל לרחפן כזה.
אתה מתכוון ב"להוריד דגם לשלט" שלהוריד פרופיל מוכן אליו? לא קיים כנראה...
הפיקסהוק מעולה לרחפן הזה.
אתה לא מחפש דגם לשלט לפריים אלה לפיקסהוק, בטוח יש, לא חיפשתי, לא מסובך להגדיר, רק ערוץ 5 טיפה בעייתי להגדיר 6 מצבי טיסה
אחלה סטאפ, עם מנועים גדולים כאלו שווה לבדוק אילו בקרים טובים אחרת ייתכן בעיות סינכרון.
לא מכיר אותך אבל אולי זה רחפן קצת "גדול" עליך בתור רחפן ראשון, למרות שבכיוון נכון יטוס פרפקט, לא ממליץ להטיס בהתחלה לבד אלה אם מישהו עם ניסיון!!
החלקים מתחילים להגיע :)
ההתרגשות בשיאה
עדיין לא הצלחתי להבין לא מסרטונים ולא ממדריכים איך עושים התאמה בין השלט לרחפן עם כל ההגדרות של rth
סנכרון בקרים אני חושב שהבנתי איך לעשות אבל רק שהכל יהייה מורכב נגלה עד כמה הבנתי
עוד שאלה...
יש פרופים 13 מומלצים ?
עדכונים בהמשך...
אני לא רואה שיש לך משדר/מקלט טלמטריה ? (מתחבר למחשב נייד קרקעי) לדעתי פריט חובה ...
קח בחשבון שזה לא הרכב וטוס.. יש די הרבה הגדרות שתצטרך לכוון ולתכנת בבקר
תתחיל ללמוד על mission planner ... :cool:
לא שמעתי דברים טובים על סוללות ה nana tech , אני ממליץ על ה zippy compact
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amgad123
לא שמעתי דברים טובים על סוללות ה nana tech , אני ממליץ על ה zippy compact
zippy compact
נוראיות !!!
רוב האנשים לא קיבלו תוצאות טובות איתם, נתון C שקרי, נפילות מתח.
מומלץ להתרחק מהם מהניסיון שלי...
במיוחד עם כלים כמו הקסה עם צריכת אמפר משמעותית.
ממליץ בחום על TATTU הסוללות הכי איכותיות בשוק כיום, מאות מחזורי טעינה, ללא נפילות מתח ויחסית קלות.
קובץ מצורף 126406
יש לפיקסהוק גם MINIMOSD שיחובר לגימבל של זנוסי 3 צירים עם מצלמת גו פרו 4 בלאק (קיימת אצלי בלי קשר לרחפן)
וגם יש מקלט ומשדר טלמטריה מקוריים של 3DR שיכול להחתבר גם למחשב וגם לטלפון הנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nitbeat
zippy compact
נוראיות !!!
רוב האנשים לא קיבלו תוצאות טובות איתם, נתון C שקרי, נפילות מתח.
מומלץ להתרחק מהם מהניסיון שלי...
במיוחד עם כלים כמו הקסה עם צריכת אמפר משמעותית.
ממליץ בחום על TATTU הסוללות הכי איכותיות בשוק כיום, מאות מחזורי טעינה, ללא נפילות מתח ויחסית קלות.
קובץ מצורף 126406
יש עוד המלצות לסוללות ?
יש בארץ אבל חוקי הפורום מונעים לתת המלצה על יבואנים. זה תמיד גרר מלחמות ובעיות
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הבקרי ZTW SPIDER מעולים ומתאימים לרחפנים (simonK)
טוב החלקים הגיעו הכל כעט מורכב (בטיפשותי הזמנתי רק 10 מחברים (בולט) במקום 18 בין הבקרים למנועים ככה שיש בפועל רק 3 מנועים מורכבים
עדיין לא הצלחתי לפענח איך אני מגדיר את השלט (טארניס) עם כל הערוצים לפיקסהוק
הפיקסהוק מזהה רק את ה4 ערוצים של הסטיקים
ברור לי שצריך להגדיר בשלט עצמו את הערוצים ואת הדגם אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל זו בדיוק הבעיה
אשמח לעזרה תודה ושבת שלום