תגובה: Turnigy 9x/מקלט frsky
טווח, FAILSAFE, טלמטריה, יציבות, עמידות להפרעות...
אז בגדול - כן.
אני מטיס עם השלט כבר 3 שנים , בנתיים לא היתה לי אף בעיה של קליטה , לפי דעתי אם אין לך צורך מיוחד אין טעם להחליף , עובד לא נוגעים
גם השלט שלי, 9X של טורנג'י, 'סובל' מאותה בעיה.
הוא אצלי מספר שנים, מאז שהיה חדש בשוק, עד כה ללא תקלות. אני מקווה שימשיך כך גם בעתיד. גם לאחדים מידידי במנחת יש אותו שלט וגם להם ישנה אותה 'בעיה' :o:p
לזבל הסיני הזה יש בעיה. הוא עובד ההוא לא סקסי. סתם כזה - עובד. גם הפלסטיקים שלו לא משהו. גועל נפש כזה. סתם. עובד ולא עושה שום רושם. זבל סיני - אמרנו? זרוק אותו דחוף לפח (תגיד היכן הפח) וקנה דחוף שלט כמו שצריך - xg8.
מקסימום אוכל להגיד לך היכן אני זורק את האריזה :p:o
אקפוץ מהגג לפני שאזרוק את השלט ;););)
האריזה תעבוד יותר טוב מהשלט הזה...
א.
אין סיכוי שתסכים לקבל שהשלט ה'דפוק' הזה משרת אותי ועוד רבים וטובים ללא דופי.
מזל שהשלט לא יודע מה אתה אומר עליו, אחרת אין לדעת כיצד יגיב :o:D:D:D
אפילוג
אני רק יכול להעיד על מה שאני רואה סביבי, היום מתחיל ומתישהו הוא נגמר, אני עומד תחת להבות השמש הליטרים שסחבתי נגמרו.
אני עדיין שומע את זעקותיהם של המטיסים ... "אין לי רדיו... לא מבין מה קרה... יש שם הפרעות... שם בפינה ליד העץ בחיי שם תמיד אין רדיו..."
המבטים הכואבים.. ההסברים המצוצים מהתחת.. והסיני צוחק. אלוהים כמה שהוא צוחק , כמו הבודהא הצוחק.
העקרבים והנמלים רבים על חלקי הבלזה הקטנים המפוזרים להם, מי לוקח ולאן. אני לא מתערב.
המטוסים שלי מזדקנים , גם אני היזדקנתי. בקרוב אתרסק. אבל עד אז אני ארסק , ולפחות כזה יקרה , אוכל לומר לפני שאעצום עיניים
"א נ י ריסקתי..."
ואני אדע - לא השלט ולא עקרב או נמלה. רק אני מול טעויותיי
א.
בלי להתערב בויכוח, איזה שלט יותר טוב, חייכתי