היי,
נאי רוצה לבנות ארגז לנשיאה\משלוח של טיסנים לחו"ל. מדובר בשני hotliners ועוד כמה חלקים מרוכבים.
אני מחפש דגשים, עקרונות ותוכניות של ארגזים כאלו. זה לא משהו שמכוון לתחרויות אלא רק כדי להעביר ולאחסן אותם.
אשמח לתובנות וקישורים.
תודה :)
Printable View
היי,
נאי רוצה לבנות ארגז לנשיאה\משלוח של טיסנים לחו"ל. מדובר בשני hotliners ועוד כמה חלקים מרוכבים.
אני מחפש דגשים, עקרונות ותוכניות של ארגזים כאלו. זה לא משהו שמכוון לתחרויות אלא רק כדי להעביר ולאחסן אותם.
אשמח לתובנות וקישורים.
תודה :)
אני לא יודע כמה זה יעזור, אבל בכלזאת
כשהייתי בקלוב התעופה ברמת גן, היה בקלוב ארגז אחד, או שניים שהיינו משתמשים בהם כדי להוביל טיסני ד1/ד2 וכו' לתחרויות
הארגזים היו עשויים מעץ והיו בנויים טוב, יש בהם חריצים וסטנדים מיוחדים לאחיזת הכנפיים והגוף בנפרד. היו משתמשים בארגזים האלה גם כדי להוביל טיסנים לחו"ל.
עברו כמה שנים מאז שהייתי בקלוב התעופה, אבל אני לא אתפלא אם הארגזים האלה עדיין נשארו שם.
אם אתה מכיר מישהו שנמצא קלוב התעופה ברמת גן, אתה יכול לנסות ליצור איתם קשר כדי לראות אם הארגזים עדיין שם, כדי לראות איך הם בנויים.
בנוסף לכך בקהילת המסוקים משתמשים לפעמים בארגזי פלסטיק ארוכים כדי להוביל מסוקים לתחרויות בחו"ל, אבל אני מהמר שזה יהיה הרבה יותר יקר מלבנות ארגז מעץ.
אני לקחתי CALEB (כנף שני חלקים) לאירופה בארגז קומפקטי שבניתי מפוליגל 6 מ"מ. קל וחזק שלקחתי ככבודת יד לתא הנוסעים. החומר לא זול אבל מאוד פרקטי. הפרופ נקלט בשיקוף ואילץ אותי לשכנע את הביטחון שאני לא הולך להשתמש בו בזמן הטיסה ואישרו לי להכניס את הארגז, אבל תמיד ניתן לנתקו ולשלוח במזוודה. אם תרצה ארגז לשליחה בבטן המטוס, זה כבר צריך להיות חזק יותר וכבד יותר מה שכנראה יגרור תשלום עבור משקל יתר.
תוכנית? לא השקעתי בתכנון כי אין ממש צורך, אבל אני מכיר אותך - הארגז שלך יהיה יותר מרשים, קל, חזק ואירודינמי מהטיסנים עצמם..