צריך עזרה דחוף "מבקש שטעון לספק"
היי
קניתי פאנטום 3 פרו מ פוקסטיק ולצערי הרב נשלח על ידי DHL ,כשהגיע לארץ גליתי במקרה ששלחו לי הגרסה הישנה ! כמובן DJI עשו עוד גרסה חדשה עם מנועים חדשים ושלדה יותר חזקה .
http://i57.tinypic.com/ypjyd.jpg
החבילה נתקעה מכס למרות ששלחתי מכתב : נא לשטען משלוח בחזרה מהסיבה טעות מאת הספק עבור סוג המוצר שנשלח לנמען .
DHL ענתה לי בחזרה :
לצורך אישור שטעון לספק, מכס מבקש לאשר תשלום הפרש מיסים לפי פרט מכס מהותי *******
יש לאשר תשלום מיסים של מע"מ 524 ₪ בלבד, לצורך קבלת אישור שטעון
תודה
************************************************** *
יש דבר כזה בכלל?
תגובה: צריך עזרה חדוף "מבקש שטעון לספק"
זה בעברית???
לא הבנתי מילה...
אם אני מבין נכון - שלחו לך את הדגם הלא נכון של הרחפן.
אל תשלם למכס, ואל תסכים לאסוף אותו, תודיע שאתה מבקש להחזיר את החבילה לשולח, ותעדכן גם את השולח.
ברגע שאתה משלם מכס או מע"מ למדינה ביבוא אישי, אתה לא מקבל אותו בחזרה, אף פעם.
אם תקבל את החבילה לידיך אתה תקוע עם מה שקיבלת, כל עוד לא קיבלת את החבילה עוד ניתן להחזיר אותה לשולח ולסדר הכל איתו, כך אולי תפסיד את עלות המשלוח אבל תצא עם העלות הכי נמוכה.
תגובה: צריך עזרה דחוף "מבקש שטעון לספק"
אפשר להחזיר מוצר לשולח ולקבל את המיסים בחזרה במידה ולא נעשה במוצר שימוש.
תקרא באתר של המכס יש שם הסבר לתהליך...
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
DHL טוענת שהמכס מסרב לשחרר החבילה לDHL בלי תשלום של 524שח (הפרש מיסים נקרא )אז לכן DHL לא יכולה לשלוח המשלוח בחזרה לספק !!!
לא נשמע לי סביר שאתה צריך לשלם קודם, אחרי זה מה קורה ? מחזירים לספק ואתה תקבל את ה"הפרש מיסים" הזה בחזרה ?
ובמקרה שבו לא אספת את החבילה, מה אז קורה ? לא שולחים אותה חזרה לספק ? גם בלי שתשלם ?
אני פניתי ממש לא מזמן לDHL בשאלה אם ניתן להשיב משלוח שכלל מוצר שגוי (יום אחרי שקיבלתי אותו) והם טענו שאין אפשרות החזרה למיסים (ושגם המשלוח יעלה לי), תבדוק טוב טוב שגם מחזירים לך את התשלום הזה.
אצלי יצא שכבר היה יותר משתלם לשמור את המוצר
תגובה: צריך עזרה דחוף "מבקש שטעון לספק"
תיכנס לאתר של רשות המיסים ותקרא שניתן להחזיר מוצר שלא נעשה בו שימוש תוך שבוע, ולאחר מכן מקבלים את התשלום על המיסים, מה שDHL לא רוצים להחזיר לך זה את העמלות המוזרות שלהם כמו אגרת מחשב, אגרת רשומון...וכו', איפה שהם יכולים לנגוס הם נוגסים הנבלות האלו, וזה לא רק הם, זה כל החברות שילוח המהיר...
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk