מה כבר ביקשתי ... חנות ??
באמת שזה לא מסובך,
אני מחפש חנות באינטרנט (עדיפות לחו"ל ... מחירים) שיש לה את כל השטויות לטיסני דלק.
דווקא כל הדברים הקטנים שמסביב
הורנים, תופסנים לסרוואים, פלגים וזרועות של סרוו ועוד כל מיני שטויות
ואם אפשר אז גם מחירים נורמליים ומשלוח זריז :-)
מישהו מכיר ?
(אצל הסיני אין חלק גדול מהדברים וגם אצל היפני לא בדיוק מצאתי אותם ... )
תודה מראש
תגובה להודעה: מה כבר ביקשתי ... חנות ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eran_k
איך זמני התגובה שלהם ? סביר בסה"כ ?
כן חנות מעולה אני מזמין רק אצלו.
אהממממ
1. משלוח מארה"ב יכול להתעכב עד 60 יום וזה קורה הרבה.
2. טאוור הם ישרים ומצהירים בדיוק על המחיר, למעשה הם מצמידים את החשבונית לתעודת המשלוח ויש להביא בחשבון שתשלם את כל המיסים.
3. אם תרשם אצלם לרשימת הדיוור תקבל מדי פעם בפעם הצעות להנחות בקניה בסכומים גדולים, למשל החודש ניתן להגיע עד 250$ הנחה בקניה של 1000$ (יש הנחות גם החל מ100$ ונעות בין 20%-25%)
4. אם תרשם למועדון תמורת 9.90$ לשנה תוכל לקבל זרוז משלוח והנחה על דמי האריזה (8.90$) בכל קניה מעל 100$
5. הזכרתי כבר שתשלם מכס, אז צריך לחשב את העלות הכוללת ולהוסיף כ30%.
6. יש להם מחשבון עלות משלוח מדוייק באתר, פשוט הכנס לעגלה מה שתרצה לקנות והקלק בעגלה על לינק חישוב דמי המשלוח.
אין עליהם, יש להם כל שתחלום עליו כמעט ושרות הלקוחות שלהם סביר.
בהצלחה
בטוואר הכל בחינם.זה הולך כך:אתה מזמין מה שאתה רוצה ומשלם,אחרי 45 ימים אתה מודיע להם שלא קבלתה את החבילה (אין סיכויי שתקבל לפני כן),אז הם מזכים אותך,לאחר 3 עד 8 חודשים אתה מקבל את החבילה אחרי ששכחתה שהזמנתה.
נ.ב
אם החבילה הגיע בזמן (אין הרבה סיכויי)אז בבקשה לא לשקר(כי אנו אנשים ישרים) בסה"כ הם בסדר והוגנים רק המשלוח/הדואר/המחסן שלהם דפוק.
שמע, אני לא יודע על מה אתה מדבר אני חבר מועדון בטאוור והזמנתי משם המון פעמים בסכום כולל שמעל 1000$...
אתר אמין יחסית מהיר ויש שם הכל ובאיכות
תגידו ...
אלה מחירים נורמליים ?? (אני שואל בשיא הרצינות - לא בציניות חלילה)
לא ברור לי - אני משווה מיכל דלק לדוגמה - דולר וחצי אצל הסיני - 7 דולר אצלם ...
כנ"ל ברגים .. תפסים לסרוו ועוד ..
מה אני מפספס ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Nlackrif
שמע, אני לא יודע על מה אתה מדבר אני חבר מועדון בטאוור והזמנתי משם המון פעמים בסכום כולל שמעל 1000$...
אתר אמין יחסית מהיר ויש שם הכל ובאיכות
אני מדבר על קניות שבצעתי בשנים האחרונות,הפעם האחרונה שקניתי מהם היתה לפני שנה וחצי (וקבלתי את החבילה לפני שנה...). יכול להיות שהם בנתיים השתפרו כי כבר כל העולם קונים מהסיני, אז הם די מובטלים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giluriel
תגידו ...
אלה מחירים נורמליים ?? (אני שואל בשיא הרצינות - לא בציניות חלילה)
לא ברור לי - אני משווה מיכל דלק לדוגמה - דולר וחצי אצל הסיני - 7 דולר אצלם ...
כנ"ל ברגים .. תפסים לסרוו ועוד ..
מה אני מפספס ?
שמע, אני מאוד אוהב את הסיני (מאוד!!) אני מזמין אצלו הכל לחשמליים שלי...
אבל שזה מגיע לניטרו היקר שלי אז...רק טאוור.
מה אתה מפספס?? הרי זה לא ברור - איכות (או יותר נכון - בקרת איכות:))
בתקופה בה הייתי חבר במועדון, זמן המשלוח נע בין שבועים(!) לחודש(נדיר), איך שהפסקתי והפכתי למזדמן הזמנים התארכו.
המחירים אצלם הם בהתאם למחיר ולשעת עבודה בארה"ב, יש לזכור שעל מוצרים סיניים יש מכס של ארה"ב ביבוא, ואין להשוות ציוד של GP ושכמותם לציוד סיני ללא שם.
תרשם שם לרשימת הדיוור ותקבל תוך זמן קצר הזמנה לקניה ב50 דולר עם הנחה של 10 דולר, המשלוח בהזמנה זו יגיע מהר :D
היתרון אצלם הוא שאם יש לך מישהו שמגיע לאיזה מקום בתוך ארה"ב אתה יכול לשלוח אליו את החבילה במחיר מצחיק.
הי,
הזמנתי בטאואר פעם אחת עד כה (לפני כחודש) - והמשלוח הגיע אחרי שבוע וחצי
דרור
חיסרון גדול (שאף אחד לא הזכיר עד עכשיו) במשלוח של Tower Hobbies לארץ הוא מחיר המישלוח - 37 דולר !! (לפחות כך זה היה בפעמים האחרונות שקניתי מהם) הם מצרפים לכל הזמנה ערמת חוברות ופרסומים ששוקלים המון - ואתה הוא זה שמשלם, גם אם הזמנת משהו במשקל זבוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
umbo
חיסרון גדול (שאף אחד לא הזכיר עד עכשיו) במשלוח של Tower Hobbies לארץ הוא מחיר המישלוח - 37 דולר !! (לפחות כך זה היה בפעמים האחרונות שקניתי מהם) הם מצרפים לכל הזמנה ערמת חוברות ופרסומים ששוקלים המון - ואתה הוא זה שמשלם, גם אם הזמנת משהו במשקל זבוב.
מה??
מאיפה הנתון הזה??
בחיים לא שילמתי כזה סכום על משלוח, ואת החוברות אתה יכול לבקש שלא ישלחו לך (יש אופציה לביטול)