אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רציתי לקנות שם את הmavic pro של dji. בחזרתי משם האם אני יצטרך לשלם מכס? אם כן כמה ומה צריך להכין מראש לגבי הרחפן
Printable View
אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רציתי לקנות שם את הmavic pro של dji. בחזרתי משם האם אני יצטרך לשלם מכס? אם כן כמה ומה צריך להכין מראש לגבי הרחפן
כן. ההפרש מהמחיר בארץ לא מצדיק את זה. סיכוי טוב שיחרימו לך אותו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
איזה דמגוג. תביא במזוודה בשקט, הכל טוב. מקסימום תצטרך לשלם מע"מ כפול 2 כעונש אבל זה ממש לא קשור לזה שזה רחפן. מוכרים רחפנים כאלה בדיוטיפרי...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
אף אחד בפורום לא דמגוג אנחנו מנסים לעזור, קצת נימוס לא הייה מזיק לך.....לגופו של עניין, אם תקנה בחו"ל ויתפסו אותך תצטרך להביא אשור משרד התקשורת וכול יום אחסון עד לקבלת האישור יעלה לך כסף, וזה בנוסף לבלבול המוח ולכפל מע"מ.לתשומת ליבך אין שום קשר אם הרחפן נמכר בדיוטיפרי או בארץ, לפי החוק כול מוצר משדר צריך אשור משרד התקשורת גם אם הוא נרכש בחו"ל ולמרות שהוא נמכר בארץ.
https://tech.walla.co.il/item/3086976
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
צודק, אני מתנצל. אבל יש סיכוי טוב שתעבור במכס חלק.. מניסיון.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
עניין של סטטיסטיקה ושפת גוף חבר.
ופה השאלה האם כדאי לחשוש במעבר במכס או לשלם עוד 10 אחוז על הכלי, לקבל חשבונית שתשמש אותך כל פעם שתצא עם הכלי לחו"ל ותחזור וגם תהיה לך אחריות בארץ.
אני קניתי בארץ! שיצאתי לחול באתי לרשום את הכלי במכס והמוכס אמר לי שרק עם חשבונית אפשר להיכנס חזרה...
כל אחד והשיקול שלו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
מזתאמרת עוד 10%? ואם קנית בארץ כמה עלה?