כוונים ל TREX 450 SE V2 ע"י עודד
שלום חברים,
קניתי לפני כמה ימים T REX 450 SE V2 משומש מבחור מאד נחמד, יחד עם זאת רכשתי מערכת DX 7 בהמלצתו החמה של עודד, ובכן כל שנשאר זה לחבר מקלט כוונים בסיסיים ולהטיס...
ובכן חברים לא כך הדבר כלל וכלל, בניסיון שלי ועוד כמה חברים להגיע לתוצאה אופטימלית המסוק טס... אבל יש הבדל ענקקק בין מסוק שטס למסוק שטס טוב, אוקיי בשלב זה אני מחליט לבקש עזרה מקצועית אותה אני מקבל שוב מידידי עודד, מגיע לעודד יחד עם כל הציוד הוא מתחיל ישירות עם סדרה של בדיקות ומקבל דיאגנוסטיקה מקיפה ובשלב מתקדם מגיע לשורשי הבעיה אשר אותם פותר במקצועיות רבה! לבסוף יורדים מטה לבצע טיסת TEST FLIGHT ע"י עודד. לאחר מכן הסטיקים עוברים לידיי... וואווווווו...אני צועק בהתלהבות רבה המסוק טס מדהים כמעט ואפשר לעזוב את הסטיקים לגמרי, תודה ענקית אני אומר לעודד, כל כך נהניתי להטיס ובעיקר חברים מהדרך-שזה החלק הכי חשוב בסיפור.
כיף לראות אדם שעובד במקצועיות רבה כל כך , שיודע מה הוא עושה איך הוא עושה ולמה.
אני עצמי בעל מקצוע[הנדסאי אלקטרוניקה], ואני יודע ורואה הרבה אנשים העושים את מלאכתם רק כי יוצא להם, ורק כי לימדו אותם את אותם "תרופות" לסימפטומים, אבל הם אף פעם לא ידעו מה הם באמת עשו, ואת כל זה כתבתי בעיקר כי נהניתי מהדרך בה עודד מתמודד עם בעיות-הוא יודע מה הוא עושה מתוך הבנה מעמיקה בנושא.
עודד- תודה רבה, כן ירבו אנשים כמוך.
אבנר אבי
תגובה להודעה: כוונים ל TREX 450 SE V2 ע"י עודד
אכן , עודד הוא אחד היחצני"ם מהטובים שידע התחום בארץ!
כל הכבוד! - המשך כך!
גם אני הייתי אצל עודד אדם מדהים כן ירבו אנשים כמוהו האדיבות היחס והמקצועיות ישר כח עודד
ישר כח ... ! הוצאתם לי את כל המילים מהפה ... שוב תודה עודד !