שימו לב שמשרד התקשורת אמרו שהם יפעלו לצמצם העמלות, לא לביטול.:mad:
Printable View
שימו לב שמשרד התקשורת אמרו שהם יפעלו לצמצם העמלות, לא לביטול.:mad:
המגרש בו צריך לפעול הוא המגרש הפוליטי
יש לארגן קבוצה בעלת אינטרס משותף, לצורך הענין הורדת מכסים
להתפקד למפלגת השלטון ודרך הפריימריס להשפיע
כל השאר זו הוצאת קיטור בלבד
לשאר הפרטים רון- 0524238404
המגרש בו צריך לפעול הוא המגרש הפוליטי
עצומות ומכתבים לא יעזרו
צריך להתארגן תחת אינטרס משותף, קרי הורדת מכסים
להתפקד למפלגת השלטון ובכך להוות גורם משפיע בפריימריס הקרובים.
בדרך זו בלבד יהיה ניתן להשפיע
ראו מקרה האופנוענים והורדת ביטוח החובה
לפרטים נוספים - רוני 0524238404
לא יודע מה האפקטיביות של כאלו עצומות וירטואליות, אבל עלה לי בדיוק 2 שניות "לחתום" עליה.
http://www.atzuma.co.il/notax
מסתבר שלפני שנתיים היה ניסיון לעשות מהלך דומה רק שהוא נכשל בגלל שישראל חתומה על האמנה בין לאומית לדואר. אני לא יודע מה השתנה הפעם, אבל שווה ליצור איתם קשר:
https://www.upu.int/en/contact.html?theme=7
נראה לי שהם יותר חזקים מכל מהלך פוליטי שנעשה כאן או וועדה כלכלית מגוחכת כזו או אחרת...
עדכון להיום :
משרד התקשורת: נפעל לצמצום עלות החבילות מחו"ל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3981471,00.html
חברים, דרוש נציג שיהיה מוכן להתראין בכלי התקשורת ולהסביר על המאבק. נא לפנות לmatan.assor[at]gmail.com למעוניינים... תודה.
תודה על העזרה בפרסום.
חברים יקרים, יש לנו הזמנה לצינור לילה. אנחנו מחפשים מישהו שיוכל להציג את המצב ולהראות את כל הענין.
כמובן שצריך אדם שיודע להסביר את עצמו בזריזות ויעילות. זה צינור לילה. כל התוכנית 20 דקות. לא יתנו לנו יותר מידי זמן אוויר.
לחברי הפורום, שלום רב.
לאור הפרסומים האחרונים בנושא הדואר והמכס (מן הראוי לציין כי הנושא עלה בפורום זה כבר מזמן) אני מבקש לעדכן את חברי הפורום בדבר מהלכים, שהתחלנו לנקוט במטרה לנסות ולבטל את רוע הגזירה.
חבר הפורום, איתי פלס, העביר לי, היום, מכתב מפורט בנושא. אני יצרתי קשר עם חברת הכנסת אורית זוארץ (אותה אני מכיר אישית) http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk....idual_id_t=822 ושוחחתי איתה על הנושא. העברתי לה את המכתב ופרטים נוספים. חברת הכנסת היא יושבת ראש ועדת הצרכנות בכנסת ואני תקווה כי תמצא לנכון לבדוק את הנושא ולהעלות אותו לדיון.
כמו כן, שוחחתי הבוקר עם מעיין דרימר. דרימר סיפר לי, שאוכולוסיות רבות נוספות מתכוונות לפעול בנושא. מעיין פועל לרתום אותם למאבק. אם אתם מכירים קבוצות וחברים נוספים, שהנושא מעסיק אותם, אנא הפיצו את המידע, ידעו אותם ועודדו אותם לפנות לחברת הכנסת כדי, שהנושא יעלה לדיון. גם אתם מוזמנים לפנות.
בברכה
גיל ברקאי, צורן
נ.ב. - מיותר לציין, אבל בכל זאת. בכל פניה לחבר/ת כנסת זה או אחר אנא שמרו על לשון נקיה ועניינית. פניה מזלזלת, צינית, מעליבה לא תזכה אתכם בשיתוף פעולה. חברי הכנסת עובדים בשביל כולנו. שמירה על כבודם כמוה שמירה על כבוד כולנו.
תודה גיל, ותודה גם למעיין.
אני אשמח שכל מיש מוצא קבוצה בודדת כזאת שיחבר אותה אל העצומה שלנו והקבוצה בפיסבוק.
ככה נוכל ליצור את הקבוצה הגדולה ביותר והמגובשת יותר.
לכולנו יש את אותו רצון לבטל את הגזרה הזאת.
גיל, מעיין או כל בנאדם רציני בענין, אני אשמח אם מישהו יוכל להגיב לי בנושא של למצוא מישהו שיתראיין לצינור לילה ושיוכל להסביר את המהלך שלנו.
סחתיקה על הפורום
מקווה שיעזור
אני עוקב
i live at a third world banana republic of Israel. we have 120 goverment employees that are robbing us every day.
now the people of israel will have to pay 10usd$ for every small pacell that they get from abroad. that is after they have paid for the shipping and handling. can you please help out?
now we will be closed on our small island. that means no more e-bay, amazone or any other place that you can order from. is russia raising its comonist head here?
thanks, gidi.
כתבתי לדואר בינלאומי.
גידי
בין שאר עיסוקי אני כותב בעיתון מעריב. לסוף השבוע הבא - אם לא יהיו שינויים - אני מכין כתבה במוסף השבת של מעריב בנושא. רוח הדברים תהיה כמובן תוקפנית. אשמח לדעת מי ועם איזה פוליטיקאים יצרתם קשר ואיפה הדברים עומדים. כמו כן אשמח לדעת איפה עומד הנושא במדינות אחרות בעולם. אודה למי שישאיר לי כאן הודעות פרטיות עם תמצית דברים ומספר טלפון, ואחזור אליו בימים הקרובים.
דורון
דורון הודעה בדרך אליך.
לכל התומכים בפורום, במידה ויש ראיון כל שהוא, אלי שמעוני, התנדב להציג אותנו למול התקשורת הוא תומך במאבק שלנו ולדעתי הוא הבנאדם הטוב ביותר שיכול ליצג אותנו כאן. ככה שאם יש משהו שיכולים להעביר אלי שאני יעביר לו, או ישירות אליו.
תודה.
במדינה שלנו, גם אם החוק יעבור בכלל, כנראה שייקח לא מעט זמן עד שהוא ייצא לפועל.
בערך כמו כל שאר הדברים במדינה......
תמיר. שמדובר בכסף לטובת המדינה תתפלא, אבל דברים זזים מהר, מידי.
וזה לא חוק, וזה אל צריך לעבור.
זה דואר ישראל שהחליט לפי פרסומים, לקחת עמלת שחרור.
למי שלא שם לב בקבוצה, היום צינור לילה בחמישה ל12 בלילה ישודר ראיון עם אלי שמעוני בנושא.
כל הכבוד בסוף אנחנו עוד ננצח את הגוף הגזלן הזה שנקרא רשות הדואר!!
אנשים אם מישהו מכיר את פותח העצומה או הוא עצמו כזה בבקשה להפנות אותו אלי. אנחנו רוצים דברר איתו בענין הזה.
(פותח העצומה בדף של העצומות, לא של הפיסבוק או משהו אחר)
תודה.
אנחנו על המפה :)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3982477,00.htmlציטוט:
ח"כ שאמה הכהן אף ציין כי "בעלי תחביבים כמו טיסנאים שזקוקים באופן שוטף לחלפים שאי אפשר להשיג בארץ ועכשיו התחביב שלהם יהפוך ליקר מידי. גם צרכנים שמוסרים מכשיר לתיקון אצל בעל מקצוע שמזמין חלק חילוף במיוחד מחו"ל לצורך התיקון, יאלצו להוסיף עכשיו עוד 38 שקל לחשבון הסופי, במיוחד כשאין אלטרנטיבה לרכוש אותם בארץ".
אגב, מילה בנושא הפייסבוק. יתכן שאני היחיד בפלנטה .. אבל אין לי כזה. אל תסמכו על העובדה של"כולם" יש ...