איפה קונים את מתקן הפלסטיק הזה?
Printable View
אפשר להטעין במטען רגיל (יש לי מתאם מהמטען המהיר לחיבור של השלט) ואז להטעין הרבה יותר מהר.
אני לא יודע למה ממליצים NiMh באיטיות. יש לי מטען בבית שמטעין סוללות 1.5V נטענות רגילות (למצלמה דיגיטלית) והוא מטעין בשעה. אני מטעין אותן סוללות ככה כבר מספר שנים והן עדיין כמו חדשות.
אני קניתי פה (צד שמאל, למטה), אני מניח שיש גם בחנויות הטיסנים האחרות.
לא להשתמש במתקן הפלסטיק. עם הזמן נוצרת שכבת חימצון על המגעים הקפיציים והלך הטיסן לתור את השדות. (הנ"ל מניסיון מר של חבר לא לנסות את זה על הטיסנים שלכם).
לשלט רק פקים מרותכים בריתוך נקודות. שלמו כמה שקלים יותר לעמיסל או מאירסל או באטריס ודי.
אגב, ניסיתי את התאים של GP במצלמה ובשלטי WII ונראה שהן עומדות במילתן.
לעניות דעתי Boogle, אם תרשה לי, זוהי המלצה חזקה מידי - לא צריך לפסול את המתקן באופן גורף בגלל מקרה אחד שבו היתה בעיית אחזקה.
בכלל, אם הייתי מגיב כך בכל פעם שהייתי מרסק בגלל בעיה טכנית/הפעלה שגוייה, אז היום הייתי ממליץ לאנשים לא להשתמש במקלטים בעלי גביש (כי הוא יכול לצאת), לא להשתמש במחברי Deans (כי המגע יכול להתנתק) ולא להטיס עם שלטים בעלי זיכרון ליותר ממודל אחד (נו, כי אפשר להמריא עם המודל הלא נכון...) :o
כמו עם כל סוללה, גם בשימוש במתקן צריך לוודא שהסוללות בסדר, לא נוזלות/נפוחות ואין סימני חלודה על המגעים.
וכאמור, אני בכלל עברתי לליפו (ומשתמש מידי פעם בפק הניקל-קדמיום המקורי כדי לשמור על שמישותו).
נושא זווד הפלסטיק עם סוללות נטענות ידוע לא רק ממקרה פרטי אצלי. הזווד נועד לסוללות רגילות שאינן נטענות, אבל אני לא אעמוד בדרכו של אף אחד בנושא זה.
איש הישר בעיניו יעשה....
בדקתי את הסוללה, בפריקה של 1050MA המתח עמד על 10.53V ובפריקה של 1400MA המתח עמד על 9.2V
לאחר מכן הסוללה נטענה ב 1441MA
הסוללה הינה 1800MA 3 תאים ליפו, האם התוצאות מניחות את הדעת?
ערן
כמו כל תשובה בארץ כן ולא....
כן אפשר להרכיב לבד , לא אפשרי בלי אמצעים מיוחדים.
תצטרך להצטייד לצורך העניין במלחם 50Wאו אפילו 75W לפחות והסכנה שההלחמה תצא קרה קיימת.
החברות שנתתי את הלינקים להם למעלה מכירות טיסנאים ומכינות פקים לחנויות הטיסנים כך שטלפון קצר אליהם ותשלום עבור עבודתם יתנו לך סוללה מצויינת. (אגב כנראה עדיין זול יותר מללכת לחנות טיסנים).